Odlicna sezona sto se tice lige prvaka,u ligi +7 u odnosu na Marseille..samo ne vidim vise one provokatore koji su rekli da se ne moze PSG nosit sa velikim timovima,vidjeli smo protiv Barcelone da mogu,za francusku ligu su govorili da nemaju sansi kraj Marseille,Lyona itd.. pa evo vidim kakva je situacija
Paris Saint-Germain FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Paris Saint-Germain FC
Guzovace na kraju Barca prodje PSG-a..momci su fantasticno odradili mec,na kraju ukupan skor 3:3,mnogo ih je kostala greska Sirigua u proslom mecu kada bez razloga rusi igraca Barcelone i tada Barca dolazi do drugog gola..
Odlicna sezona sto se tice lige prvaka,u ligi +7 u odnosu na Marseille..samo ne vidim vise one provokatore koji su rekli da se ne moze PSG nosit sa velikim timovima,vidjeli smo protiv Barcelone da mogu,za francusku ligu su govorili da nemaju sansi kraj Marseille,Lyona itd.. pa evo vidim kakva je situacija
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Steta stvarno.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Bravo za PSG momacki su odigrali u pojedinim momentima se poigravali sa Barcom,al to je fudbal.
Na ljeto ako dovedete jednog stopera i veznog.
Na ljeto ako dovedete jednog stopera i veznog.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Rockefeller
- Kontakt:
Nije prvi put da ga gledam, al' moram istaći nakon večeras:

Strašan igrač. Ne vjerujem da ima Brazil bolje od ovog. On će u narednim godinama biti u konkurenciji za ove nagrade što ih sada kupe Messi i Ronaldo. Tek mu je dvadeset, ići će to samo još na gore.

Strašan igrač. Ne vjerujem da ima Brazil bolje od ovog. On će u narednim godinama biti u konkurenciji za ove nagrade što ih sada kupe Messi i Ronaldo. Tek mu je dvadeset, ići će to samo još na gore.
"Edinson Cavani has agreed a 4-year contract with Paris Saint-Germain. (Radio Monte Carlo)"
- IlCapitano
- Kontakt:
Prije 20-ak minuta radio RMC je objavo da je PSG postigao dogovor sa predsjednikom Napolija, De Laurentisom.
Edinson Cavni ide u PSG!
Cijena: 63 miliona eura!
Cavani bi trebao zarađivati nešto oko 17 miliona eura godišnje.
Ovo su neslužbene informacije radija RMC, ostaje nam da vidimo vjerodostojnost ove informacije!
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Zanimljiv start Beksa, sigurno je isprovociran bio.. 
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Parižani postadoše prvaci prvi puta nakon '94, pobjedom na Gerlandu golom Meneza

Čestitke

Čestitke
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Eh ovo sam cekao citavu sezonu,gdje su sad pljuvaci sa pocetka sezone,kada su govorili da PSG nema sansi bla bla..U ligi prvaka daleko dogurali,mada su im mnogi predvidjali ispadanje u grupnoj fazi,pa na kraju ispadose zbog nedostatka srece od Barce
...
CESTITKE MOMCIMA NA OSVOJENOJ TITULI !!

CESTITKE MOMCIMA NA OSVOJENOJ TITULI !!

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Consigliere
- Kontakt:
harry cestitke! 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Fešta u Parizu sa Trocadera

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Beckham se oprašta od aktivnog bavljenja fudbalom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- alan_kardec
- Kontakt:
oprostio se on od fudbala još kad je oženio victoriju.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Novi dresovi za PSG, domaći i gostujući

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Sportfanatik
- Kontakt:
Carlo Ancelotti nije odustao od želje za odlaskom s klupe Paris Saint-Germaina, ali kaže kako je spreman odraditi svoj ugovor do kraja ne dođe li do dogovora svih zainteresiranih strana. Talijan bi, naime, trebao postati nasljednih Josea Mourinha na klupi Reala iz Madrida...
Trener Paris Saint-Germaina Carlo Ancelotti nedavno je klupskoj Upravi podnio zahtjev za odlazak u Real iz Madrida, no njegova želja nije ispunjena. Talijan tvrdi kako se njegov stav nije promijenio, ali da postoji mogućnost kako će morati poštivati svoj ugovor i odraditi još jednu sezonu na klupi pariškog kluba.
"Nisam se predomislio. Stvari stoje jednako kao i prošlog tjedna", poručio je Ancelotti uoči posljednje ovosezonske utakmice protiv Lorienta.
"Razgovarat ću s čelnicima kluba, no dogovor neće biti lako postići. Moraju se sve strane dogovoriti, a ukoliko do dogovora ne dođe, odradit ću ugovor koji mi traje još godinu dana", objasnio je.
O razlozima zbog kojih želi otići Ancelotti kaže: "To je moja privatna odluka. Sam odlučujem o svojoj budućnosti, a iz Pariza ću ponijeti odlične uspomene."
Mnogi su spremni kritizirati njegovu odluku, a Ancelotti im je odgovorio: "Ja poštujem svačije mišljenje, ali da bi netko imao svoje mišljenje o nekoj temi, mora imati i sve potrebne informacije za stvaranje tog mišljenja."
Ancelotti je na klupu PSG-a sjeo u listopadu 2011. godine, a ove je sezone svoju momčad odveo do četvrtfinala Lige prvaka i naslova prvaka Francuske.
Trener Paris Saint-Germaina Carlo Ancelotti nedavno je klupskoj Upravi podnio zahtjev za odlazak u Real iz Madrida, no njegova želja nije ispunjena. Talijan tvrdi kako se njegov stav nije promijenio, ali da postoji mogućnost kako će morati poštivati svoj ugovor i odraditi još jednu sezonu na klupi pariškog kluba.
"Nisam se predomislio. Stvari stoje jednako kao i prošlog tjedna", poručio je Ancelotti uoči posljednje ovosezonske utakmice protiv Lorienta.
"Razgovarat ću s čelnicima kluba, no dogovor neće biti lako postići. Moraju se sve strane dogovoriti, a ukoliko do dogovora ne dođe, odradit ću ugovor koji mi traje još godinu dana", objasnio je.
O razlozima zbog kojih želi otići Ancelotti kaže: "To je moja privatna odluka. Sam odlučujem o svojoj budućnosti, a iz Pariza ću ponijeti odlične uspomene."
Mnogi su spremni kritizirati njegovu odluku, a Ancelotti im je odgovorio: "Ja poštujem svačije mišljenje, ali da bi netko imao svoje mišljenje o nekoj temi, mora imati i sve potrebne informacije za stvaranje tog mišljenja."
Ancelotti je na klupu PSG-a sjeo u listopadu 2011. godine, a ove je sezone svoju momčad odveo do četvrtfinala Lige prvaka i naslova prvaka Francuske.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Transfer news: Agent claims Thiago Silva will not be leaving PSG
"Could a possible departure of (Carlo) Ancelotti change that? I don't think so. The presence of Carlo had a big impact when Thiago signed for PSG, but they are not linked. Thiago would be disappointed if he left, but life for PSG and Thiago would go on without Ancelotti.
"Interest from Barca? What interest? Have you seen a proposition from Barca? I haven't, neither has Thiago nor PSG.
"If PSG were to sell there would be a lot of clubs interested. But to me it would be a huge surprise. His future is at PSG."
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Ibra Karatabra 

- Sportfanatik
- Kontakt:
FABIO CAPELLO povezuje se s preuzimanjem francuskog prvaka PSG-a koji će sljedeće sezone tražiti uspjeh i u Ligi prvaka. Bivši engleski, a sada ruski izbornik nije odbacio tu ideju.
Carlo Ancelotti jedan je od glavnih kandidata za novog trenera Real Madrida, a njegov iskusniji sunarodnjak nova je želja Parižana.
Capello je za Sovietski Sport rekao: "Moj životni moto je - nikad ne reci nikad. Za sada, realnost je da imam posao u Rusiji i koncentriran sam na njega".
Talijanu se ne žuri s izborničke klupe, barem do Svjetskog prvenstva, na kojem Rusi od Capellove ekipe puno očekuju. PSG će morati pričekati sljedeće ljeto.
Carlo Ancelotti jedan je od glavnih kandidata za novog trenera Real Madrida, a njegov iskusniji sunarodnjak nova je želja Parižana.
Capello je za Sovietski Sport rekao: "Moj životni moto je - nikad ne reci nikad. Za sada, realnost je da imam posao u Rusiji i koncentriran sam na njega".
Talijanu se ne žuri s izborničke klupe, barem do Svjetskog prvenstva, na kojem Rusi od Capellove ekipe puno očekuju. PSG će morati pričekati sljedeće ljeto.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
PSG je jako blizu dovodenja talentovanog lijevog beka Lillea, Lucasa Dignea. Cijena ce biti oko 15m eura a Digne ce primati 200.000 eura mjesecno.
Sto se tice trenera, Ancelotti ide u Real. Problem je odsteta. PSG trazi 4m eura, Real je spreman ponuditi 2m. Sa druge strane, kao njegov nasljednik se sve ozbiljnije pominje Villas-Boas. Za razliku od ostalih trenera koji su ih otpilili jer ne zele jednogodisnji ugovor, ovdje je problem odsteta, kao i kod Ancelottija. Tottenham trazi 12m eura odstete.
Sto se tice trenera, Ancelotti ide u Real. Problem je odsteta. PSG trazi 4m eura, Real je spreman ponuditi 2m. Sa druge strane, kao njegov nasljednik se sve ozbiljnije pominje Villas-Boas. Za razliku od ostalih trenera koji su ih otpilili jer ne zele jednogodisnji ugovor, ovdje je problem odsteta, kao i kod Ancelottija. Tottenham trazi 12m eura odstete.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
evo capello confirmed
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.