HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

mikki21
Postovi: 764
Pridružen/a: 25 apr 2012, 12:48
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la mikki21 » 20 maj 2013, 16:55

ZrinjskiMostar je napisao/la:Ono što svakako treba naglasiti pred derbi je sljedeće. Obzirom na prošla gostovanja Ultrasi nisu niti jednu utakmicu pogledali do kraja očekivati je i ovoga puta da nas izbace nakon dolaska...Politika je jasna i centralizirana bitno je gdje se igra i pravila za sve timove nisu ista, na žalost :lol: Sjetimo se Širokog u usporedni sa Sarajevskim derbijem neki dan.. Nas će izbaciti odmah bez upozorenja ako se i jedna baklja zapali ili topovski udar što koristi samo njima a i punimo kesu udbašima.. Zato, zamolio bih sve navijače koje će biti na "Knauf Areni" da se maksimano suzdrže pirotehnike a navijanje i podrška iz sveg grla jer samo tako možemo pomoći Zrinji svi zajedno...Nadam se ipak fer i korektnom navijanju s obje strane i nek pobjedi bolji :D
malo realnosti ti nebi skodilo! ni navijaci veleza nikad nisu odgledali tekmu pod BB do kraja. govoris politika je centralizirana i nisu svakom ista pravila! pa svaki put kad su ultrasi dosli u vrapcice na derbi unijeli su citav arsenal baklja i topovski udara dok RA i gace provjere prije ulazka pod BB i neunesu nista, sve im oduzmu, a sve isti redari i drotovi! jasno pise u zakonu da nema pirotehehnicki sredstva na tekmama i da koristenje isti vodi do novcane kazne za kluba ciji ih navijaci koriste. ponavljanje koristenja ili ubacivanje isti u teren vodi do izbacivanja ti navijaca sa tekme i sta se onda neko ima cudit kad bude izbacen sa sportskog dogadjaja radi tog razloga? praksa u svim tekmama gdje prisustvuju gostujuci navijaci je da isti budu izvedeni 10-15 min prije kraja radi sigurnosni razloga jer je nazalost u nas jos divlji zapad u drzavi! e sad ako budes izbacen prije tog onda je do tebe i zasluzio si! pjevaj i bodri svoj klub, nepali i nebacaj baklje i topovske udare po terenu i sigurno neces bit izbacen prije vremena! pirotehnika je stara vijest po citavom svijetu samo se na nasim prostorima jos koristi i sto se mene tice nek nastave odma izbacivat sve navijace koje ih koriste! cim se upali prva baklja a kamoli ubaci u teren nek izbacuju te navijace i kaznjavaju njihove klubove novcano sve dok se konacno svi ti klubovi i ti navijaci opamete i skontaju da je to sama glupost i bacanje para ionako finansijski iscrpljeni klubova u ovoj drzavi! a kad se to sprovede do kraja ko zna mozda nekad i dozivimo neki normalan gradski derbi, gdje ces moc odgledat svoju ekipu citavi 90+ minuta i gdje ces moc doc sa zenom, djetetom ili bilo kojim clanom porodice, normalno odgledat, bodrit svoje i svratit se kuci a da se nebojis za svoju sigurnost!

konjicanin01
Postovi: 658
Pridružen/a: 15 jul 2011, 18:16
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la konjicanin01 » 20 maj 2013, 17:40

:
rexxona je napisao/la:
konjicanin01 je napisao/la: Morate dobit dozvolu NS BIH za organiziranje takve utakmice.
:lol: :lol:
:D :D :D ne samo dozvolu ns bih vec i fife ,hehee pa se ti smjeskaj,pa nije ti ovo imotski da mozes nesto organizirat ,kad ti se digne neka stvar,dozvola buraz, : dozvolaa :lol:

konjicanin01
Postovi: 658
Pridružen/a: 15 jul 2011, 18:16
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la konjicanin01 » 20 maj 2013, 17:53

bekicamir je napisao/la:Nesto mi se vi vrapcicani slabo okupljate oko veleza u zadnje vrijeme!
Nas ce sada okupiti 1.6 Hrvatska reprezentacija na nasem stadionu,to nam je dovoljno!

Nego reci ti meni nakon turskih,brazilskih i ostalih dresova sto ste nosali kad bi hrvatska protiv nekoga igrala za koji cete se sada odluciti?dres zrinjskog ili hrvatske?
mi imamo reprezentaciju koja nas okuplja ,jednu jedinu,a vi dijasporci ste napokon docekali da vam dodje repka golema stvar nema sta 22 godine nakon osnutka hrvatske drzave :) a koje cemo dresove nositi to je nasa stvar,al znajte da cemo uvjek biti tu ,vama koji ste tu da degradirate ovu drzavu,ultrasi ,lesinari ,skripari ,vi koji palite zastave ove drzave,naravno da ce te nam uvjek biti , omrazeni,nema se tu sta kriti,i jos nesto ismijavate stadion vrapcice,vjerujte mene bi bilo sramota igrat na stadion u koji je izgradjen u komunistickom vama mrskom sistemu,bb je simbol tog sistema,najbolje da ga srusite,i napravite nesto prohrvatsko po sto se hvalite da finasijski ste mocniji dio drzave.P.S. Lijepo nam docekajte bosnju Halilovica kad bude debitirao pod bb ,fin je to decko ;)

brzi
Postovi: 1148
Pridružen/a: 11 jul 2010, 20:36
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la brzi » 20 maj 2013, 18:00

Lillard je napisao/la:Uz zeleno svjetlo NS-a BiH i HNS-a, dozvolu za odigravanje iste mora dati i FIFA, a u Zrinsjkom se nadaju da to neće biti problem..
Iskreno se nadamo kako se FIFA neće protiviti odigravanju utakmice, prije svega iz razloga jer se radi o ogledu revijalnog karaktera. Dobili smo zeleno svjetlo NS-a BiH, a u ponedjeljak ćemo preko našeg Saveza uputiti službeni dopis FIFA-i za autorizacijom utakmice. Zahvalni smo NS-u BiH što nam pomaže u korespondenciji s krovnom organizacijom svjetskog nogometa, a nadamo se da ćemo ekspresno dobiti i zeleno svjetlo kako bi mogli krenuti s detaljnom organizacijom tog spektakla, iako smo jasno s određenim stvarima u organizaciji već krenuli", izjavio je za Dnevni list predsjednik Zrinjskog Marin Raspudić.

:)
Samo da vam sad cijene ulaznica ne pokvare spektakl. Neka simbolična cijena i nek to budu obiteljski izleti,stadion ce biti mali.

Avatar
Lillard
Postovi: 26341
Pridružen/a: 28 mar 2013, 23:46
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Lillard » 20 maj 2013, 18:34

Spektakl je zagarantiran jos kad bi dobili u gradskom derbiju 8-)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Avatar
zizu1991
Postovi: 10804
Pridružen/a: 05 mar 2012, 00:10
Lokacija: Starmo
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zizu1991 » 20 maj 2013, 18:40

Nadam se da svi želimo jedno, a to je da derbi protekne u fer i korektnom navijanju sa tribina, da ne bude incidenata, i nek' pobjedi bolji. Sve one pjesme što se pjevaju i s jedne i s druge strane a ne bi trebale, nek' se i pjevaju, samo se klonimo incidenata, pirotehnike i bakljada u terenu.

Napravimo fantastičnu atmosferu kakva inače i bude u ovakvim duelima, pokažimo čitavoj BiH jedan lijep i dopadljiv nogomet. Grla, i dlanovi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

zamorano
Postovi: 1404
Pridružen/a: 24 avg 2012, 16:01
Lokacija: Bosanski teatar snova
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zamorano » 20 maj 2013, 19:05

AlemC85 je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:Nesto mi se vi vrapcicani slabo okupljate oko veleza u zadnje vrijeme!
Nas ce sada okupiti 1.6 Hrvatska reprezentacija na nasem stadionu,to nam je dovoljno!

Nego reci ti meni nakon turskih,brazilskih i ostalih dresova sto ste nosali kad bi hrvatska protiv nekoga igrala za koji cete se sada odluciti?dres zrinjskog ili hrvatske?
Nemas tu sta prigovarati sta ko nosi i koji dres oblaci...Treba da shvatis da Hrvatska repka je nama po osjecajima isto repka Maldiva...Ti imas svoju repku i navijaj za nju,ko ti brani...A ne gledaj sta drugi navijaci rade i koje dresove nose...Kakve ti osjecaje imas prema Veležu i BIH,takve i mi imamo osjecaje za Hrvatsku i Zrinjski :D Jednostavno ;)
::::SAMO ČELIK::::

Avatar
Lillard
Postovi: 26341
Pridružen/a: 28 mar 2013, 23:46
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Lillard » 20 maj 2013, 19:42

zizu1991 je napisao/la:Nadam se da svi želimo jedno, a to je da derbi protekne u fer i korektnom navijanju sa tribina, da ne bude incidenata, i nek' pobjedi bolji. Sve one pjesme što se pjevaju i s jedne i s druge strane a ne bi trebale, nek' se i pjevaju, samo se klonimo incidenata, pirotehnike i bakljada u terenu.

Napravimo fantastičnu atmosferu kakva inače i bude u ovakvim duelima, pokažimo čitavoj BiH jedan lijep i dopadljiv nogomet. Grla, i dlanovi.
E to je to aBd 8-)

A ovo na forumu provokacije i zayebancija - navikli smo :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Avatar
bekicamir
Postovi: 1331
Pridružen/a: 07 jan 2012, 17:49
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la bekicamir » 20 maj 2013, 22:07

Ne treba kvariti odnose grada i sela,treba seljacima iz Vrapcica ipak podariti bodove ,uz mostarski Zrinjski valjaju i ovi iz Rodoca I Vrapcica da su tu u 1. i 2. ligi! :D

staragarda
Interni moderator
Postovi: 12196
Pridružen/a: 15 avg 2012, 23:17
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la staragarda » 20 maj 2013, 23:34

rodjak je napisao/la:
staragarda je napisao/la:nadam se da cete uzet ove g.o.v.n.a.r.e i poslat ih u drugu ligu....meni,ubjedljivo najljigaviji klub...sretno vam i da ih ugasite konacno...ima BOGA
ti si neki balavac koji pojma nema o zivotu ,lijecis svoje frustracije na Velezu umjesto da opalis svoje igrace,rukovodstvo kluba i gradske strukture koji nisu mrdnuli k u r cem da spase Slobodu(koje mi je iskreno zao ko BiH velikana).Znalo se unaprijed da ce Sloboda ispasti(to znaju oni malo upuceniji)jer su bili duzni svima,od sudijske organizacije, preko NS/FS Bih pa do pojedinih igraca,to je jedna stvar.
Druga stvar,zar vam Velez nije pomogo predzadnje kolo i skino vam gace predzadnje kolo da bih vas u zadnje kolo uveo da odlucujete sami o svojoj sudbini,jeli ovako bilo.Ali vi ko prave ravaku ,ni to vam nije bilo dovoljno nego ste opet trazili od Veleza pomoc a da vi niste kur c om mrdnuli protiv slavije,pa niste opalili po golu covjece (cak ste imali i igraca vise jedno vrijeme) i sad vam Velez (ili Zeljo )kriv,daj bola,ako ne sagledas pravim ocima ta desavanja,Slobodi zadugo nece biti bolje.Najlakse je drugoga okriviti za svoj nerad i javasluk.Dobro neko rece,sreca da je mali broj tuzlaka koji ovako razmislja,jer ja stvarno cijenim tuzlake kao ljude,a i Slobodu kao Bih velikana.

Sto se tice utakmice u nedelju u Vrapcicima ,da Barca dodje popusila bi a ne blijedi zrinja,tako da se dzaba ne nadate ;) GOSK ispada jer ulazi Vitez i to je tako,djaba vam trud sviraci ;)
ja ne konram sta pokusavas sa ovim kilometarskim postovima :? ...mi vas jednostavno ne volimo poslije onoga sto ste uradili i zelimo vam sve najgore..znaci ispadanje iz lige i gasenje ako bi vec mogli birat....velez je stvarno imao bruku raje koja ga je onako gotivila...vjeruj ako hoces da se to dramaticno promjenilo..u prvom sljedecem sudaru ova 2 kluba mnogo ce ti stvari bit jasnije...morat cete ispred Tusnja i parking za bus da platite ako prezivi..a tribine cete i sami cut ako bude kakvog prenosa...i zato,cemu patetika :? ....niko u tz ne voli zrinjski kao ni oni nas....samo sto to oni otvoreno kazu...vi ste druga sorta..igrom slucaja potrefilo se da vas bas oni mogu poslat rang nize i nama se to bas dopada..da je u pitanju i rudar prijedor isto bi za njih navijali..hajd sad opleti jos jedan kilometarski post kako je kao gabela zasluzeno slavila u preokretu prosle sezone :roll: ....

i da..mal zaboravih...balavac sam...imam 13 godina a ja vas samo lozim...inace ste kod nas omiljeni
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

konjicanin01
Postovi: 658
Pridružen/a: 15 jul 2011, 18:16
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la konjicanin01 » 20 maj 2013, 23:45

staragarda je napisao/la:
rodjak je napisao/la:
staragarda je napisao/la:nadam se da cete uzet ove g.o.v.n.a.r.e i poslat ih u drugu ligu....meni,ubjedljivo najljigaviji klub...sretno vam i da ih ugasite konacno...ima BOGA
ti si neki balavac koji pojma nema o zivotu ,lijecis svoje frustracije na Velezu umjesto da opalis svoje igrace,rukovodstvo kluba i gradske strukture koji nisu mrdnuli k u r cem da spase Slobodu(koje mi je iskreno zao ko BiH velikana).Znalo se unaprijed da ce Sloboda ispasti(to znaju oni malo upuceniji)jer su bili duzni svima,od sudijske organizacije, preko NS/FS Bih pa do pojedinih igraca,to je jedna stvar.
Druga stvar,zar vam Velez nije pomogo predzadnje kolo i skino vam gace predzadnje kolo da bih vas u zadnje kolo uveo da odlucujete sami o svojoj sudbini,jeli ovako bilo.Ali vi ko prave ravaku ,ni to vam nije bilo dovoljno nego ste opet trazili od Veleza pomoc a da vi niste kur c om mrdnuli protiv slavije,pa niste opalili po golu covjece (cak ste imali i igraca vise jedno vrijeme) i sad vam Velez (ili Zeljo )kriv,daj bola,ako ne sagledas pravim ocima ta desavanja,Slobodi zadugo nece biti bolje.Najlakse je drugoga okriviti za svoj nerad i javasluk.Dobro neko rece,sreca da je mali broj tuzlaka koji ovako razmislja,jer ja stvarno cijenim tuzlake kao ljude,a i Slobodu kao Bih velikana.

Sto se tice utakmice u nedelju u Vrapcicima ,da Barca dodje popusila bi a ne blijedi zrinja,tako da se dzaba ne nadate ;) GOSK ispada jer ulazi Vitez i to je tako,djaba vam trud sviraci ;)
ja ne konram sta pokusavas sa ovim kilometarskim postovima :? ...mi vas jednostavno ne volimo poslije onoga sto ste uradili i zelimo vam sve najgore..znaci ispadanje iz lige i gasenje ako bi vec mogli birat....velez je stvarno imao bruku raje koja ga je onako gotivila...vjeruj ako hoces da se to dramaticno promjenilo..u prvom sljedecem sudaru ova 2 kluba mnogo ce ti stvari bit jasnije...morat cete ispred Tusnja i parking za bus da platite ako prezivi..a tribine cete i sami cut ako bude kakvog prenosa...i zato,cemu patetika :? ....niko u tz ne voli zrinjski kao ni oni nas....samo sto to oni otvoreno kazu...vi ste druga sorta..igrom slucaja potrefilo se da vas bas oni mogu poslat rang nize i nama se to bas dopada..da je u pitanju i rudar prijedor isto bi za njih navijali..hajd sad opleti jos jedan kilometarski post kako je kao gabela zasluzeno slavila u preokretu prosle sezone :roll: ....

i da..mal zaboravih...balavac sam...imam 13 godina a ja vas samo lozim...inace ste kod nas omiljeni
ko ga bola zanima sto nas tuzla mrzi,a evo nasekirah se pravo,sta mi imamo svama beskicmenjaci jedni, i nacekaces se ti jos dosta dok ti sloboda bude premierligas,jedino ako vas gracic ne pogura..a nije mi cudo sto se ovi tuzlaci lizu s ultrasima,isto je to sve,80% tuzlanske djece idu katolicki skolski centar,narod koji ima kompleks svog imena i prezimena, fuj smradovi

AlemC85
Postovi: 7499
Pridružen/a: 08 maj 2010, 21:50
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la AlemC85 » 20 maj 2013, 23:57

staragarda je napisao/la:
rodjak je napisao/la:
staragarda je napisao/la:nadam se da cete uzet ove g.o.v.n.a.r.e i poslat ih u drugu ligu....meni,ubjedljivo najljigaviji klub...sretno vam i da ih ugasite konacno...ima BOGA
ti si neki balavac koji pojma nema o zivotu ,lijecis svoje frustracije na Velezu umjesto da opalis svoje igrace,rukovodstvo kluba i gradske strukture koji nisu mrdnuli k u r cem da spase Slobodu(koje mi je iskreno zao ko BiH velikana).Znalo se unaprijed da ce Sloboda ispasti(to znaju oni malo upuceniji)jer su bili duzni svima,od sudijske organizacije, preko NS/FS Bih pa do pojedinih igraca,to je jedna stvar.
Druga stvar,zar vam Velez nije pomogo predzadnje kolo i skino vam gace predzadnje kolo da bih vas u zadnje kolo uveo da odlucujete sami o svojoj sudbini,jeli ovako bilo.Ali vi ko prave ravaku ,ni to vam nije bilo dovoljno nego ste opet trazili od Veleza pomoc a da vi niste kur c om mrdnuli protiv slavije,pa niste opalili po golu covjece (cak ste imali i igraca vise jedno vrijeme) i sad vam Velez (ili Zeljo )kriv,daj bola,ako ne sagledas pravim ocima ta desavanja,Slobodi zadugo nece biti bolje.Najlakse je drugoga okriviti za svoj nerad i javasluk.Dobro neko rece,sreca da je mali broj tuzlaka koji ovako razmislja,jer ja stvarno cijenim tuzlake kao ljude,a i Slobodu kao Bih velikana.

Sto se tice utakmice u nedelju u Vrapcicima ,da Barca dodje popusila bi a ne blijedi zrinja,tako da se dzaba ne nadate ;) GOSK ispada jer ulazi Vitez i to je tako,djaba vam trud sviraci ;)
ja ne konram sta pokusavas sa ovim kilometarskim postovima :? ...mi vas jednostavno ne volimo poslije onoga sto ste uradili i zelimo vam sve najgore..znaci ispadanje iz lige i gasenje ako bi vec mogli birat....velez je stvarno imao bruku raje koja ga je onako gotivila...vjeruj ako hoces da se to dramaticno promjenilo..u prvom sljedecem sudaru ova 2 kluba mnogo ce ti stvari bit jasnije...morat cete ispred Tusnja i parking za bus da platite ako prezivi..a tribine cete i sami cut ako bude kakvog prenosa...i zato,cemu patetika :? ....niko u tz ne voli zrinjski kao ni oni nas....samo sto to oni otvoreno kazu...vi ste druga sorta..igrom slucaja potrefilo se da vas bas oni mogu poslat rang nize i nama se to bas dopada..da je u pitanju i rudar prijedor isto bi za njih navijali..hajd sad opleti jos jedan kilometarski post kako je kao gabela zasluzeno slavila u preokretu prosle sezone :roll: ....

i da..mal zaboravih...balavac sam...imam 13 godina a ja vas samo lozim...inace ste kod nas omiljeni
obično se kaže u narodu ko drugome zlo misli, njemu se na kraju vraća.... :evil: hvala bogu pa nisu svi ljudi isti... :evil:

vivaILchelik
Postovi: 1478
Pridružen/a: 25 maj 2012, 17:30
Lokacija: Steel city
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la vivaILchelik » 21 maj 2013, 00:38

konjicanin01 je napisao/la::
rexxona je napisao/la:
konjicanin01 je napisao/la: Morate dobit dozvolu NS BIH za organiziranje takve utakmice.
:lol: :lol:
:D :D :D ne samo dozvolu ns bih vec i fife ,hehee pa se ti smjeskaj,pa nije ti ovo imotski da mozes nesto organizirat ,kad ti se digne neka stvar,dozvola buraz, : dozvolaa :lol:
ne znam zasto se bzvz dizu tenzije. Neka igra ko s kim hoce. Pa i mi smo u Hrvatskoj igrali sa Rijekom pa sve normalno bilo. Razumijem ja da oni Hrvatsku smatraju "svojom" drzavom ali bezveze se dizu tenzije. Neka im daju dozvolu i cao.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

ZrinjskiMostar
Postovi: 849
Pridružen/a: 02 jul 2012, 11:23
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 21 maj 2013, 08:56

Kralju, Ja sam upravo napisao da se ne unosi arsenal pirotehnihe što znaći da sam svjestan da se do sada unosilo, zato i upozoravam ultrase! Kao drugo, kralju jeli ti upalo u oko Sarajevski derbi neki dan ili se praviš budala i stvarno to pa nisi vidio isto aresenal pirotehnike i poslje tri upozorenja i prekida nitko nije bio izbačen, pa mi smao napiši jesu li zaslužili da s eizbace ili nisu ili nisu mogli zbog mogucih nereda???

mikki21 je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la:Ono što svakako treba naglasiti pred derbi je sljedeće. Obzirom na prošla gostovanja Ultrasi nisu niti jednu utakmicu pogledali do kraja očekivati je i ovoga puta da nas izbace nakon dolaska...Politika je jasna i centralizirana bitno je gdje se igra i pravila za sve timove nisu ista, na žalost :lol: Sjetimo se Širokog u usporedni sa Sarajevskim derbijem neki dan.. Nas će izbaciti odmah bez upozorenja ako se i jedna baklja zapali ili topovski udar što koristi samo njima a i punimo kesu udbašima.. Zato, zamolio bih sve navijače koje će biti na "Knauf Areni" da se maksimano suzdrže pirotehnike a navijanje i podrška iz sveg grla jer samo tako možemo pomoći Zrinji svi zajedno...Nadam se ipak fer i korektnom navijanju s obje strane i nek pobjedi bolji :D
malo realnosti ti nebi skodilo! ni navijaci veleza nikad nisu odgledali tekmu pod BB do kraja. govoris politika je centralizirana i nisu svakom ista pravila! pa svaki put kad su ultrasi dosli u vrapcice na derbi unijeli su citav arsenal baklja i topovski udara dok RA i gace provjere prije ulazka pod BB i neunesu nista, sve im oduzmu, a sve isti redari i drotovi! jasno pise u zakonu da nema pirotehehnicki sredstva na tekmama i da koristenje isti vodi do novcane kazne za kluba ciji ih navijaci koriste. ponavljanje koristenja ili ubacivanje isti u teren vodi do izbacivanja ti navijaca sa tekme i sta se onda neko ima cudit kad bude izbacen sa sportskog dogadjaja radi tog razloga? praksa u svim tekmama gdje prisustvuju gostujuci navijaci je da isti budu izvedeni 10-15 min prije kraja radi sigurnosni razloga jer je nazalost u nas jos divlji zapad u drzavi! e sad ako budes izbacen prije tog onda je do tebe i zasluzio si! pjevaj i bodri svoj klub, nepali i nebacaj baklje i topovske udare po terenu i sigurno neces bit izbacen prije vremena! pirotehnika je stara vijest po citavom svijetu samo se na nasim prostorima jos koristi i sto se mene tice nek nastave odma izbacivat sve navijace koje ih koriste! cim se upali prva baklja a kamoli ubaci u teren nek izbacuju te navijace i kaznjavaju njihove klubove novcano sve dok se konacno svi ti klubovi i ti navijaci opamete i skontaju da je to sama glupost i bacanje para ionako finansijski iscrpljeni klubova u ovoj drzavi! a kad se to sprovede do kraja ko zna mozda nekad i dozivimo neki normalan gradski derbi, gdje ces moc odgledat svoju ekipu citavi 90+ minuta i gdje ces moc doc sa zenom, djetetom ili bilo kojim clanom porodice, normalno odgledat, bodrit svoje i svratit se kuci a da se nebojis za svoju sigurnost!

Avatar
zeljo4life
Postovi: 522
Pridružen/a: 10 apr 2013, 00:09
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zeljo4life » 21 maj 2013, 11:53

[quote="ZrinjskiMostar"]Kralju, Ja sam upravo napisao da se ne unosi arsenal pirotehnihe što znaći da sam svjestan da se do sada unosilo, zato i upozoravam ultrase! Kao drugo, kralju jeli ti upalo u oko Sarajevski derbi neki dan ili se praviš budala i stvarno to pa nisi vidio isto aresenal pirotehnike i poslje tri upozorenja i prekida nitko nije bio izbačen, pa mi smao napiši jesu li zaslužili da s eizbace ili nisu ili nisu mogli zbog mogucih nereda???



Hajmo malo realnosti...lakse je izbaciti 200 ultrasA,nego 2500 hiljade pitara ili 4000 manijaka sa derbija,valja imati muda za to,to bi haos nastao,znam da su pravila pravila za sve,al na derbiu je bilo sigurnije da su navijaci ostali na tribinama,pod kontrolom...nemoj te se uporno porediti sa dvije najvece navijacke skupine jer je to ne uporedivo...
Amare hvala ti...

ZrinjskiMostar
Postovi: 849
Pridružen/a: 02 jul 2012, 11:23
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 21 maj 2013, 12:07

zeljo4life je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la:Kralju, Ja sam upravo napisao da se ne unosi arsenal pirotehnihe što znaći da sam svjestan da se do sada unosilo, zato i upozoravam ultrase! Kao drugo, kralju jeli ti upalo u oko Sarajevski derbi neki dan ili se praviš budala i stvarno to pa nisi vidio isto aresenal pirotehnike i poslje tri upozorenja i prekida nitko nije bio izbačen, pa mi smao napiši jesu li zaslužili da s eizbace ili nisu ili nisu mogli zbog mogucih nereda???



Hajmo malo realnosti...lakse je izbaciti 200 ultrasA,nego 2500 hiljade pitara ili 4000 manijaka sa derbija,valja imati muda za to,to bi haos nastao,znam da su pravila pravila za sve,al na derbiu je bilo sigurnije da su navijaci ostali na tribinama,pod kontrolom...nemoj te se uporno porediti sa dvije najvece navijacke skupine jer je to ne uporedivo...
Zaboli me neka stvar što bi haous nastao.. Tko je dopustio da dođe 3000 pitara ili manijaka?? taj tko je dozvolio treba da i odgovara za sigurnost!!!! Zašto ne puste u Mostaru da dođe 1000 red army ili Ultrasa tamo???? Znači, treba pustiti da dođe ne kontrolirana masa pa neka rade šta hoce, nesmijemo ih dirati da nebude još večih nereda!!! Pravo smjesna pricaa...

Avatar
zeljo4life
Postovi: 522
Pridružen/a: 10 apr 2013, 00:09
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zeljo4life » 21 maj 2013, 12:16

ZrinjskiMostar je napisao/la:
zeljo4life je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la:Kralju, Ja sam upravo napisao da se ne unosi arsenal pirotehnihe što znaći da sam svjestan da se do sada unosilo, zato i upozoravam ultrase! Kao drugo, kralju jeli ti upalo u oko Sarajevski derbi neki dan ili se praviš budala i stvarno to pa nisi vidio isto aresenal pirotehnike i poslje tri upozorenja i prekida nitko nije bio izbačen, pa mi smao napiši jesu li zaslužili da s eizbace ili nisu ili nisu mogli zbog mogucih nereda???



Hajmo malo realnosti...lakse je izbaciti 200 ultrasA,nego 2500 hiljade pitara ili 4000 manijaka sa derbija,valja imati muda za to,to bi haos nastao,znam da su pravila pravila za sve,al na derbiu je bilo sigurnije da su navijaci ostali na tribinama,pod kontrolom...nemoj te se uporno porediti sa dvije najvece navijacke skupine jer je to ne uporedivo...

Zaboli me neka stvar što bi haous nastao.. Tko je dopustio da dođe 3000 pitara ili manijaka?? taj tko je dozvolio treba da i odgovara za sigurnost!!!! Zašto ne puste u Mostaru da dođe 1000 red army ili Ultrasa tamo???? Znači, treba pustiti da dođe ne kontrolirana masa pa neka rade šta hoce, nesmijemo ih dirati da nebude još večih nereda!!! Pravo smjesna pricaa...
Upravo je ostala kontrolisana masa zato sto su svi oztali na tribinama,eto to je razlog zasto se nije islo na.praznjenje tribina...odgovrna su dva kluba,i njihov dogovor...i bolje je sacekati 3 minute da se dim razidze nego krenuti prazniti tribine...tako cu isto misliti ako se na vasem derbiju dogode iste stvari,jer derbi je derbi.
Amare hvala ti...

ZrinjskiMostar
Postovi: 849
Pridružen/a: 02 jul 2012, 11:23
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 21 maj 2013, 13:51

Bio je Derbi i u Širokom pa bez upozorenje je ispražnjena trebina ako si gledao pa mi samo reci komentar? Protiv sam pirotehnike u svakom slučaju samo neka se postupa prema svima isto !

Avatar
zeljo4life
Postovi: 522
Pridružen/a: 10 apr 2013, 00:09
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zeljo4life » 21 maj 2013, 14:12

ZrinjskiMostar je napisao/la:Bio je Derbi i u Širokom pa bez upozorenje je ispražnjena trebina ako si gledao pa mi samo reci komentar? Protiv sam pirotehnike u svakom slučaju samo neka se postupa prema svima isto !
Ma ok je to sto govoris,ja tebe razumijem,al da je vas bilo dvije hiljade u Sirokom,cisto sumnjam da bi murija imala muda vas izbacivati,jer sebi pravi veci problem...i sada protiv Veleza ako vas bude vise od 1500 nema sanse da vas izbace zbog baklji,jer vas imaju pod kontrolom na tribinama...u tom slucaju se ne gleda na pravila,nego se gleda da sve sto bezbolnije prodze,to su utakmice visokog rizika...a onda,naravno ako ne mogu isprazniti tribine,opale drakonske.kazne za baklje,sto je sasvim razumljivo...
Amare hvala ti...

Avatar
moRAja
Postovi: 417
Pridružen/a: 09 maj 2013, 21:01
Lokacija: Mostar
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la moRAja » 21 maj 2013, 14:22

Zeljo nisi u pravu ako murija moze izbaciti petnaest milja grobara s marakane zasto nebi mogla dvi. Treba imati isti kriterij prema svim navijacima
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.