Hajduk Split
Re: Hajduk Split
A ja dosadne utakmice, ufff. Mislim da se sveukupno ne može nabrojati 5 šansi. 0:0 na kraju.
U prvom poluvremenu je bilo još i zanimljivo, Hajduk je do sredine poluvremena imao neku inicijativu i ko fol nešto pokušavao. Najveću šansu je imao Maglica kada je u 4 minuti, sam ko duh, sa nekih 12-13 metara u ravnini, promašio čitav gol. Poslije je i Lokomotiva imala malu terensku inicijativu u posjedu lopte, ali ništa posebno. Jedini udarac u okvir su imali na samom početku utakmice.
Drugo poluvrijeme prava uspavanka, ja umalo zaspao na stolici. Jedino što bih izdvojio je presmiješna situacija oko penala za Hajduk. Ja ne znam kako je ono sudac mogao suditi. Golman Lokomotive je izletio sa gola i dok je lopta bila u zraku, nadskakao je hajdukova igrača te ga navodno klepio rukom po glavi, a ovaj pao ko pokošen. Uglavnom, Vuković je promašio.
Ne znam koga bih izdvojio jer su svi odigrali loše, al me neugodno iznenadio Vršajević. Otkako je na Poljudu njegova najlošija partija, skroz se pogubio na svojoj strani.
Ovim bodom Lokomotiva zasluženo izborila Europu, Hajduka još čeka teška borba za istu.
Tudor otkako je na klupi, uz pobjedu i poraz, izborio i neriješeno.
U prvom poluvremenu je bilo još i zanimljivo, Hajduk je do sredine poluvremena imao neku inicijativu i ko fol nešto pokušavao. Najveću šansu je imao Maglica kada je u 4 minuti, sam ko duh, sa nekih 12-13 metara u ravnini, promašio čitav gol. Poslije je i Lokomotiva imala malu terensku inicijativu u posjedu lopte, ali ništa posebno. Jedini udarac u okvir su imali na samom početku utakmice.
Drugo poluvrijeme prava uspavanka, ja umalo zaspao na stolici. Jedino što bih izdvojio je presmiješna situacija oko penala za Hajduk. Ja ne znam kako je ono sudac mogao suditi. Golman Lokomotive je izletio sa gola i dok je lopta bila u zraku, nadskakao je hajdukova igrača te ga navodno klepio rukom po glavi, a ovaj pao ko pokošen. Uglavnom, Vuković je promašio.
Ne znam koga bih izdvojio jer su svi odigrali loše, al me neugodno iznenadio Vršajević. Otkako je na Poljudu njegova najlošija partija, skroz se pogubio na svojoj strani.
Ovim bodom Lokomotiva zasluženo izborila Europu, Hajduka još čeka teška borba za istu.
Tudor otkako je na klupi, uz pobjedu i poraz, izborio i neriješeno.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/262 ... ign=Buffer" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidjet ćemo kakvo će biti godišnje financijsko izvješće koje klub mora objaviti.ciza je napisao/la:http://www.tportal.hr/sport/nogomet/262 ... ign=Buffer
Za sada, ne vjerujem ni riječ.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
sa kakvim se samo problemima hajduk godinama bori, a oni genijalci bi otjerali mamica koji otkako je u klubu isti nije kune ostao dužan ikome
nema potpisa
Jao, zaboravio sam sira slika...Ti znas povjerljivo to? Dinamo je bio u financijskim problemima i bio bi sada da nije usao u LP..Rekao je i sam Mamic da bi morali zatrazit kredit.Admir_Sa je napisao/la:sa kakvim se samo problemima hajduk godinama bori, a oni genijalci bi otjerali mamica koji otkako je u klubu isti nije kune ostao dužan ikome
Ali pustimo to. Kad vidis 4 tisuce ljudi na utakmici Lige Prvaka onda ti je sve jasno. Kad vidis 200 ljudi na HNL utakmici, onda ti je sve jasno. Mamic je Dinamu uzeo ono najvrijednije - navijace. I to mu nitko nece i ne moze oprostiti. Ubio je klub takoreci.
A Hajduk - mozda su u dugovima, ali barem klub zivi za navijace, svaka utakmica je dobro popunjen stadion iako nisu najbolji. Pa ti sad razmotri situaciju. A Mamic je supak koji je od hrvatskog nogometa uradio gadosti.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Otkud izlazite?Admir_Sa je napisao/la:sa kakvim se samo problemima hajduk godinama bori, a oni genijalci bi otjerali mamica koji otkako je u klubu isti nije kune ostao dužan ikome
Možda sam i preoptimističan, ali očekujem bar brojku od 2500-3000 navijača na Maksimiru. Inače, pušten je i istok (uz zapad i jug) u prodaju, pa vjerujem da će i na istoku biti naših (bar ću ja biti, to je sigurno
)
KONTRA MRAKU, KONTRA SILI

KONTRA MRAKU, KONTRA SILI

Bit ce preko 3000,a vrlo lako bi se mogla dogoditi 2011 godina i ona invazija 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Sportfanatik
- Kontakt:
Kupljen kup, Hajduk osvaja
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Dasta,Hajduk pliva u lovi pa moze kupiti
HRHB
HRHB
- Sportfanatik
- Kontakt:
ne boj se ti, vidit ćeš u srijedu. Bit će 1:1 ili pobjeda Hajduka 1 razlike. Ne boj se ti za Hajduk, da je poštena država bili bi 4 liga a ne i sada prva, kad može jedan RangersAndroid je napisao/la:Dasta,Hajduk pliva u lovi pa moze kupiti
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Daj ne rise vise. Mrznja ti je oprala mozak. Ili samo provociras 

- Sportfanatik
- Kontakt:
Istina, priča o tome čaršija po Širokom, Hajduku ide kupLillard je napisao/la:Daj ne rise vise. Mrznja ti je oprala mozak. Ili samo provociras
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Naravno da ide kad smo bolji od dinama 2,nema potrebe za namjestanjem
HRHB
HRHB
Torcida kaze da ce im jug(4500 mjesta)biti premali 
KUP JE NAŠ

KUP JE NAŠ
HRHB
HRHB
idemo ljudi, ovaj mali Susisc, vidim da ima dvojno drzavljanstvo. Ima li kakve sanse da dobije i nase, s obzirom da je rodjeni Sarajlija? Momcina barata loptom ko Messi, a brz je ko Ronaldo. Dakle, imate li kakvih korisnih informacija?
Cestitke ponajprije @dubravi, a onda svim ostalim hajdukovcima na forumu. Apsolutnp zasluzeno.
nego @dubrava da ti nisi nesto pravio nerede na zapadu, spominjao je Cosic

nego @dubrava da ti nisi nesto pravio nerede na zapadu, spominjao je Cosic

- Barney Stinson
- Kontakt:
cestitke hajduku
joj gledaj lijevo tonci gabrica, kad se samo sjetim onih derbija, titula i lige prvaka. kozniku mi bio najdraži igrac
blizo ajrodroma u splitu smo bili kao izbjeglice u mjestu resnik i kad hajduk dobije dinama (a tad ih cesto dobijao), uzmao titule i šta sve ne, pa cijelu noc nema boga da možeš spavati, sve dok ne slete i odu u split
i onda se morali 94-e preseliti u zagreb i ja jedini u razredu navijao za hajduka 
joj gledaj lijevo tonci gabrica, kad se samo sjetim onih derbija, titula i lige prvaka. kozniku mi bio najdraži igrac

nema potpisa
[youtube][/youtube]
VOLIN TE HAJDUČE
VOLIN TE HAJDUČE
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.