Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la Omerbavarac » 26 nov 2009, 00:01

Nisam gledao tekmu, ali po komentarima bili ste bolji.... Hajde cestitam vam, pa nek se koja nadje i u mrezi Madridjana. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 26 nov 2009, 00:12

En España: Real! En Europa: Real! En el mundo: Real! Para siempre Real Madrid, Real Madrid, Real Madrid, Real Madrid

HALAAAA MAAAAAAAAAAADRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIID

[youtube][/youtube]
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 nov 2009, 00:17

Pipita je napisao/la:En España: Real! En Europa: Real! En el mundo: Real! Para siempre Real Madrid, Real Madrid, Real Madrid, Real Madrid

HALAAAA MAAAAAAAAAAADRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIID

[youtube][/youtube]
Tooooo, kralju. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 26 nov 2009, 00:57

realno al i navijački mogli ste i popiti još 2-3 u prvom djelu, a da ste u drugom bili bolji, bili ste. a sad pitaj ti naše zmajeve koliko se računaju prečke i stative u fudbalu, i računa li sad to uefa što su eto recimo i bili malo bolji, od početka se zna da su šanse marseja minimalne, sad pogotovo i ako uspiju napraviti tu senzaciju ja ću im prvi čestitati, al da dobiju reala sa 3 i više razlike nemaju ni promil šanse, znači samo da se mole da cirih koji i nema neki motiv dobije milana kojem pobjeda znači sve, hmmm po meni jako jako teško.
a nisam ih puno ove sezone gledao(nešto malo u onim sažetcima LP) i ovo noćas me stvarno iznenadilo, igraju brzo, fizički jaki, brzi, al onaj brandao mi ne izgleda kao kvalitet za marsej ili jednostavno nije bila njegova noć
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 nov 2009, 02:12

brandau treba malo hladenje nije mi samo jasno kako mu se ovo desavaa,ovo je treci put opve sezone da vako masi gol sa dva metra, jos jedno pitanje koje mi se vrti cijele sezone po glavi je zasto deshamp nece da ubaci u igru i ben arfu i lucha da igraju zajedno, ima cojk svoj stil, jest da bi ja htjeo da ova dvojica vrhunksih tehnicara igraju zajedno uprvoj postavi, ali deshamp je deschamp ide mu dobro sa njegovom filozofijom nek samo nastavi tako
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 nov 2009, 02:18

jest on u formi ali znas u cemu je fazon, cini se da nije disciplinovan i zato ga deschamp pokusava tako spustiti na zemlju cak je prije tri dana izjavio javno da ce mu prekinuti ugovor i poslo ga na tribine kad su igrali protiv parisa, pa haman e malo doso pameti
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 nov 2009, 08:59

kako smo igrali samo danas licili smo na sampionsku generaciju iz 93
Tuzlanski_Malisa

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 nov 2009, 11:23

Moram vam reci da sam vas gledao protiv milana i da ste vise zasluzili pobjedu od Milana 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 26 nov 2009, 15:09

prečka, stativa,...itd bolji ste bili u drugom poluvremenu a ben arfa je trebao pasti kad ga je onaj vukao za dres

p.s. nećete se moći igrati onako sa realom 8-)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 nov 2009, 18:52

sjajna bakljada 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

MOSTAR ISTOK
Kontakt:

Post Postao/la MOSTAR ISTOK » 26 nov 2009, 18:54

Francuski klupski nogomet je u usponu,to dokazuju rezultati Bordoa,Liona i OM.....

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 nov 2009, 20:15

Francuska liga odgodila utakmicu Marseilla i Sochauxa

Utakmice francuske prve lige između Olympiquea iz Marseilla i Sochaux odgođena je kako bi se pomoglo Marseillu da se pripremi za odlučujuću utakmicu Lige prvaka protiv Real Madrida u skupini C, objavila je Francuska liga (LFP) u četvrtak.

"Francuska liga je odgodila utakmicu između Olympiquea Marseille i Sochauxa koja je predviđena za 2. prosinca do kasnijeg datuma", stoji u priopćenju LFP-a u kojem se međutim ne navodi novi datum igranja utakmice.

"Ta je odluka donesena kako bi se Marseillu omogućili najbolji uvjeti prije ključne utakmice protiv Real Madrida."

Marseille će ući u 'knockout' fazu Lige prvaka ako pobijedi Real Madrid 3-0 u utakmici koja se igra 4. prosinca.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 nov 2009, 20:33

A mozete vi i proci ako pobjedite i manje od ta 3 gola,al da Milan kiksa tj da ne pobjedi ,jel tako :?

Ni to nije iskljuceno,nije ni Zurich za odbacit :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 nov 2009, 20:34

ovo sto si ti napiso hordas ja nisam cuo do sada ali mislim da bi to bio presedan kad bi se desilo da zbog toga odgode utakmicu, ja mislim da nece jer se ta utakmica igra u srijedu sljedecu a onda kroz 6 dana igra se utakmica protiv reala tako da ce biti slobodni preko vikenda
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 nov 2009, 20:38

marseille mora pobijediti , a najvise bi godilo da zurich samo ne izgubi
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 nov 2009, 20:57

treba spomenuti da ej stvarno bonnart odigrao sjajnu utakmicu svi su odigrali dobro osim brandaa stvarno mora se malo on prepasti snecim nake sanse ne smije stalno da fula,

nekako u nekim utakmicama kad nece nece, ne znam stvarno ne mogu da se prestanem piotati zasto ben arfa ne pade u sesnestercu, sad kontam nesto je li bolje sto nije glumio zabara ili argentinca spanca ili bi bilo bolje da je spao na njihov nivo pa pao, i jos kad dodam onu precku i stattivu, nekako ne znam bude mi krivo zbog svega toga sto nismo pobijedili jer smo zazsluzili pobijedu

moram da posebnu spomenem taiwa, dugo vremena je u marseilleu i protiv koga god da si igrali sve je velike igrace pravio smijesne, eto sinoc pata seedorfa protiv reala ronaldo nije mogo po njegovoj strani nista odbijo se od njega ko od kamen, igracina je taiwo jak je ko zemlja, igracina jedan od meni najdrazih u marseilleu, ove godine imamo veoma jaku ekipu popunjenu sa sjajnim igracima na svim pozicijama

taiwo igracina nema jaceg na svijetu trenutno igraca na njegovoj poziciji

slika

mora se vidit

[youtube][/youtube]
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 nov 2009, 21:00

snama je sve moguce
Tuzlanski_Malisa

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 26 nov 2009, 21:14

fanatique 1899 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Francuska liga odgodila utakmicu Marseilla i Sochauxa

Utakmice francuske prve lige između Olympiquea iz Marseilla i Sochaux odgođena je kako bi se pomoglo Marseillu da se pripremi za odlučujuću utakmicu Lige prvaka protiv Real Madrida u skupini C, objavila je Francuska liga (LFP) u četvrtak.

"Francuska liga je odgodila utakmicu između Olympiquea Marseille i Sochauxa koja je predviđena za 2. prosinca do kasnijeg datuma", stoji u priopćenju LFP-a u kojem se međutim ne navodi novi datum igranja utakmice.

"Ta je odluka donesena kako bi se Marseillu omogućili najbolji uvjeti prije ključne utakmice protiv Real Madrida."

Marseille će ući u 'knockout' fazu Lige prvaka ako pobijedi Real Madrid 3-0 u utakmici koja se igra 4. prosinca.
ALLEZ MARSEILLE
to nemogu ni sanjat...

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 nov 2009, 21:17

evo citav klip bakljade posto ti fanatique nisi stavio, mislim bakljade sa gussepe meaze iz 2004 godine kad smo igrali protiv intera, samo da napomenem nista nismo ni jucer bili losiji, cijelu utakmicu nisu se culi milanovi navijaci od nas, i bila je i bakljada, samo sto se nije vidilo to jer su stavili navijace marseillea na vrh tribine, imaju slike pustit cu kasnije da i to vidite, a ovo je iz 2004
[youtube][/youtube]
Tuzlanski_Malisa

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 26 nov 2009, 21:21

fanatique 1899 je napisao/la:Jesi siguran?
3-0 sigurno necete et to ti smijem garantovat zivotom.

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.