HAJDE LAZARE
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- alan ford 26
- Kontakt:
"Popović: Postoji mogućnost da se vratim na Grbavicu, Željo je moj klub"
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Salim se, izuzetno drag igrac ali........
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
[youtube][/youtube]
Lazo je ljudina,ali ljudi valjda treba da idemo naprijed, a ne da se vracamo unazad
PS- skidam mu kapu za onu golcinu prije nekoliko dana...
Lazo je ljudina,ali ljudi valjda treba da idemo naprijed, a ne da se vracamo unazad
PS- skidam mu kapu za onu golcinu prije nekoliko dana...
-
fedeltafrotta
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
[youtube][/youtube]
Covjece, sto se ismijah
Covjece, sto se ismijah
alan ford 26 je napisao/la:"Popović: Postoji mogućnost da se vratim na Grbavicu, Željo je moj klub"
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Ako cemo realno pisati Lazar je pet klasa bolji spic od Adilovica, samo sto je Lazo imao pritisak da mora zabiti gol, a ko je ikad igrao fudbal zna kako je to tesko.
Opet je ispao ljudina Amar mu nudi ugovor, on kaze nisam davao golove, ne zasluzujem da ostanem i hvala svima. To se cijeni, volio bih ga opet vidjeti iako mislim da je to nemoguce.
Nije kao pojedini papci u nasem timu koji se prodaju za dvije tekme.
-
old school
- Kontakt:
stvarno nemam vise zivaca za ovog lika,daj jesi li dijete ali sve baca na to da si pitarcina koja provocira i to i jesi uklonite ovo smece vise sa foruma ljudiOxidenks je napisao/la:alan ford 26 je napisao/la:"Popović: Postoji mogućnost da se vratim na Grbavicu, Željo je moj klub"
Ako cemo realno pisati Lazar je pet klasa bolji spic od Adilovica, samo sto je Lazo imao pritisak da mora zabiti gol, a ko je ikad igrao fudbal zna kako je to tesko.
Opet je ispao ljudina Amar mu nudi ugovor, on kaze nisam davao golove, ne zasluzujem da ostanem i hvala svima. To se cijeni, volio bih ga opet vidjeti iako mislim da je to nemoguce.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Sto, bas sam fino napisao ???old school je napisao/la:stvarno nemam vise zivaca za ovog lika,daj jesi li dijete ali sve baca na to da si pitarcina koja provocira i to i jesi uklonite ovo smece vise sa foruma ljudiOxidenks je napisao/la:alan ford 26 je napisao/la:"Popović: Postoji mogućnost da se vratim na Grbavicu, Željo je moj klub"
- alan ford 26
- Kontakt:
Lazo je ispao ljudina, nema sumnje, borio se svaku tekmu i u to nema sumnje ali ja iskreno ne bi volio da on bude
prvi izbor za napadaca, ionako nema ko da da gol od ovi sadasnjih igraca. Kao ste neko vec napisa treba da tezimo
boljem a ne da se vracamo unazad, ukoliko je to moguce. Btw ja bi volio vidjet Zebu ponovo u najdrazem dresu.
prvi izbor za napadaca, ionako nema ko da da gol od ovi sadasnjih igraca. Kao ste neko vec napisa treba da tezimo
boljem a ne da se vracamo unazad, ukoliko je to moguce. Btw ja bi volio vidjet Zebu ponovo u najdrazem dresu.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Nece ti Amar pogaziti svoje rijeci. Zaboravi Zebu. Nazalost.alan ford 26 je napisao/la:Lazo je ispao ljudina, nema sumnje, borio se svaku tekmu i u to nema sumnje ali ja iskreno ne bi volio da on bude
ako cemo realno pisati upravo poredjenje popovica i adilovica pokazuje koja smo mi gamad od navijaca naravno ne vecina al eto , adilovic ove dvije godine se nadavao golova i golova i opet mu raja trazi dlaku s druge strane popovic koji je igrao eto dvije godine je davao golova koliko je davaoOxidenks je napisao/la:
O
A vidis ko je pisao ovaj post i ti ga smatras ozbiljnim za raspravu cccbob je napisao/la:ako cemo realno pisati upravo poredjenje popovica i adilovica pokazuje koja smo mi gamad od navijaca naravno ne vecina al eto , adilovic ove dvije godine se nadavao golova i golova i opet mu raja trazi dlaku s druge strane popovic koji je igrao eto dvije godine je davao golova koliko je davaoOxidenks je napisao/la:
Oi raja ga gotivila (iskreno vise mi se cini zbog zajebancije i ima srece sto su rezultati bili inace bi njemu bilo pakuj kofere ) , popovica sam cijenio radi borbenosti al kad bi birao izmedju ova dva adilovic bez sumnje nas prvi spic
Ne valjaju ni jedan,pravi spic ne fula prilike poput one u širokom,ne fula po 2 penala u sezoni itd da ne bude da ga ne volim 
Željeznicar za život cijeli !
Ma dobro svako ima svoje misljenje. Naprimjer svi psuju Svraki i Jamaku posebnu a oni su nasa djeca i sigurno su bili jedni od najvecih talenata BH fudbala kao omladince pogotovo ovaj drugi. Raju mu psuju kao ne zna, a nisu svjesni da sta god napravi Zolotic, Svraka, Jamak, Adilovic usere blago receno, a vrhunac svega je kad u finalu u dvije tekme NIJE HTIO DA ZABIJE GOL u najmanje tri sanse.bob je napisao/la:ako cemo realno pisati upravo poredjenje popovica i adilovica pokazuje koja smo mi gamad od navijaca naravno ne vecina al eto , adilovic ove dvije godine se nadavao golova i golova i opet mu raja trazi dlaku s druge strane popovic koji je igrao eto dvije godine je davao golova koliko je davaoOxidenks je napisao/la:
Oi raja ga gotivila (iskreno vise mi se cini zbog zajebancije i ima srece sto su rezultati bili inace bi njemu bilo pakuj kofere ) , popovica sam cijenio radi borbenosti al kad bi birao izmedju ova dva adilovic bez sumnje nas prvi spic
A Jamak i Svraka su odlicni igraci, sta god ko pisao.
To nisu igraci Zelje, to su prodane duse. Oni koji su malo upuceniji znat ce sta pisem. A ovi sto pisu ja pitar
iskreno nemam pojma ko je ni kakve postove pise al opcenito sam napiso post jer ne misli samo on tako dosta postova je bilo pisano u tom kontekstu prije al eto , mislim da ovu temu treba zakljucati do tamo sedmicu prije prve utakmice jer ce sad poceti se javljati svi sa nekim inf. koje su dobile od komsije , dajdje, nane itd.arelinho je napisao/la: A vidis ko je pisao ovaj post i ti ga smatras ozbiljnim za raspravu ccc
ma nije poenta u kvalitetu da imamo sredstava nasli bi mi boljeg al treba cijeniti ono sto imamo , adilovic se nafulao al vala je i zabijaolikusa je napisao/la:Ne valjaju ni jedan,pravi spic ne fula prilike poput one u širokom,ne fula po 2 penala u sezoni itd da ne bude da ga ne volim
- zeljo4life
- Kontakt:
U pravu si...al se mora reci da se Lazo ne moze porediti sa Adilovicem,ako nista bar zbog efikasnosti,i sto neko napisa raja su vise iz zajebancije zagotivila Lazu,a meni je nerve kidao bas kao i Adil s'vrjemena na vrijeme...likusa je napisao/la:Ne valjaju ni jedan,pravi spic ne fula prilike poput one u širokom,ne fula po 2 penala u sezoni itd da ne bude da ga ne volim
Amare hvala ti...
Oxidenks@ diejte drago vidi se da nemas 12 godina de se odjavi sa foruma molim te.
dajte ljudi pa kad se i dan danas sjetim Laze noge mi klecaju, pa frajer realno kile nemoze, isto je stanje i sa Adilom samo sto je ovaj drugi zabio nekako te golove ali budimo realni obojica su vala drama, sta fali Pehilju ili Brkovicu moramol opet gledati Lazu, taman da nam se rijesiti Laze 2 eto opet onog starog joj majko moja e sto su spori to je prica za sebe
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
- zeljo4life
- Kontakt:
Ma dzaba prijatelju,Sef gotivi takve napadace,sidrase,spustanje,prebacivanje lopte,nosi na ledzima dva igracca itd...znaci Saban ima neke sanse mozda,Brkovic nikakve sanse da bude prvi spic,jedino krilni napadac...QWERTZ je napisao/la:dajte ljudi pa kad se i dan danas sjetim Laze noge mi klecaju, pa frajer realno kile nemoze, isto je stanje i sa Adilom samo sto je ovaj drugi zabio nekako te golove ali budimo realni obojica su vala drama, sta fali Pehilju ili Brkovicu moramol opet gledati Lazu, taman da nam se rijesiti Laze 2 eto opet onog starog joj majko moja e sto su spori to je prica za sebe
Amare hvala ti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.