Nego, mozemo li napraviti listu igraca koji ostaju i koji odlaze, koje ce biti u rosteru za ligu prvaka?
1. Antolovic - (Istice posudba, izrazio zelju da ostane, ali opet sve je pod velikim upitnikom);
2. B. Colic - (Sigurno ostaje i jedino po meni mu je potrebna samo konkurencija);
3. Vasilic - (Ostaje bar jos jednu sezonu, sto se mene tice, Vasilije je super stoper za nase lige, posebno sa Bogijem u tandemu);
4. Bogicevic - (Prica se danima da se oprasta, sada koliko je to istina, ne znam);
5. Kerla - (Nemam nikakvih informacija o njegovom statusu, mada bih volio da ostane i da mu se nade kakav mladi igrac za tandema);
6. Cutuk - (Nemam takoder nikakvih informacija)
7. Kvesic - (Ostaje);
8. Zolotic - (Ostaje);
9. Tomic - (Ostaje);
10. Smajic - (napusta klub, vjerovatno ide u Celik, po pricama);
11. Jamak - (Ostaje);
12. Bekric (Sve same spekulacije, pa cu samo staviti ?);
12. Svraka - (Napusta klub, moguci transfer i dobra zarada kluba);
13. Selimovc - (Ostaje);
14. Stana - (Ostaje);
15. Brkovic - (Ostaje);
16. Hodzic - (po pricama ostaje prvi dio sezone);
17. Saban Pehilj - (Ostaje);
18. Eldar Hasanovic - (Ostaje);
19. Urdinov - (Ostaje);
20. Adilovic - (vjerovatno napusta klub, moguci transfer);
21. Semir Bukvic - (nemam informacije);
22. Elvir Colic - (nemam informacije);
23. Yoshida - (nemam informacije);
24. Damir Sadikovic - (vjerovatno ce ostati sa prvim timom);
25. Mirsad Ramic - (nemam informacije)
Vjerovatno ima gresaka, pa vas molim da me ispravite. Igraci obojeni u crvenu boju su oznaceni kao povrijedeni. Igraci obojeni u zuto su suspenzije za prvi mec kvalifikacija lige prvaka. Igraci obojeni u plavo su moguci transferi ili odlasci i igraci obojeni u zeleno su ono sto nam je ostalo na raspolaganju.
Dakle po ovome, igraci koje ce nam biti na raspolaganju u prvom mecu kvalifikacija lige prvaka su:
1. B Colic;
2. V. Vasilic;
3. Tomic;
4. Hodzic;
5. Selimovic;
6. Pehilj;
7. Hasanovic;
8. Urdinov;
9. Sadikovic.
U uzvratu pravo nastupa stecu jos:
10. Stana;
11. Jamak;
@reks . Hvala za dobar post, prijatelju.