Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Koristi li ko od ovih "androidasa" SMS Prank Free??

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Imam jedan problem! Ne mogu se spojit na svoj wi-fi u stanu, a gdje god drugo da odem(kafic, kod drugova) mogu 
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Ovako...
Želio bih da pitam pošto se mogu prodati iPad i iPhone 5 ovdje kod nas, novi modeli su u pitanju, samo trebaju da se dekodiraju pošto su iz Amerike uvezeni.
Hvala unaprijed.
Želio bih da pitam pošto se mogu prodati iPad i iPhone 5 ovdje kod nas, novi modeli su u pitanju, samo trebaju da se dekodiraju pošto su iz Amerike uvezeni.
Hvala unaprijed.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
AT&T dekodiranje je skoro pa dzaba, najjeftinije od svih mreza.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
mozes lijepe pare zgrabiti, a o kojoj je rijec iPad verziji?
Pogledaj postavke routera.NYKnicks Fan je napisao/la:Imam jedan problem! Ne mogu se spojit na svoj wi-fi u stanu, a gdje god drugo da odem(kafic, kod drugova) mogu
1946
- Cautinho
- Kontakt:
Imam neke stare kartice,dosta sam ih mjenjao,uvijek nekako dođem do njih.Ne znam pinove,nisam cuvao papirice od njih,pa me zanima dali mogu ikako doci do pinova.Dal ista znace brojevi na samoj kartici?
Keep walking.
- Cautinho
- Kontakt:
Imam jedan problem sa audio segmentom u aparatu (samsung galaxy S3 mini).Naime,prikljucim slusalice kad gledam video na YT i nakon 3 sekunde me prebaci na mp3 tj. na glazbu u mobitelu.kako to onemoguciti?
Keep walking.
ima li možda neka aplikacija, kada je instaliraš, možeš da vidiš brojeve svojih prijatelja sa facebooka (koji su ga napisali na fb) ? 
Odlazi Safete.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Mogao sam se konektovat do prije mjesec dana, sad nesto nece.Head je napisao/la:Pogledaj postavke routera.NYKnicks Fan je napisao/la:Imam jedan problem! Ne mogu se spojit na svoj wi-fi u stanu, a gdje god drugo da odem(kafic, kod drugova) mogu
- reds_forever
- Kontakt:
Kako galaxy s3 povezati sa kompjuterom a da prepozna USB, posto svaki put kad je prikopcan, ne moze se instalirati MTP device, a onda kompjuter ne moze prepoznati uredjaj. Istovremeno mobitel trazi Windows Mediu Player 10 ili service pack 3 
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Zamotaj ga u 20 maraka i baci,da ga neko uzme,kad je tako komplikovan
- reds_forever
- Kontakt:
Nije moj da ga mogu bacit, al dobar prijedlogalacious je napisao/la:Zamotaj ga u 20 maraka i baci,da ga neko uzme,kad je tako komplikovan
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Settings>Storage>tipka za Menu pa USB computer connection> oznacis Mass Storagereds_forever je napisao/la:Kako galaxy s3 povezati sa kompjuterom a da prepozna USB, posto svaki put kad je prikopcan, ne moze se instalirati MTP device, a onda kompjuter ne moze prepoznati uredjaj. Istovremeno mobitel trazi Windows Mediu Player 10 ili service pack 3
tako je kod mene na AOSP romu, valjda ce biti tako kod tebe, trebalo bi
- Cautinho
- Kontakt:
Kako slaba baterija u SG S3 minija.napunjen do 100% prije pola sata,trenutno smo na 85.Moze li se tu ista napraviti?
Keep walking.
Cautinho je napisao/la:Kako slaba baterija u SG S3 minija.napunjen do 100% prije pola sata,trenutno smo na 85.Moze li se tu ista napraviti?
Manje tipkaj
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
WiFi "jede" bateriju. Baterija se troši čak i kad nisi pronašao mrežu. Dakle, ako ne surfaš preko moba, slobodno isključi WiFi i baterija će trajati nešto duže.Cautinho je napisao/la:Kako slaba baterija u SG S3 minija.napunjen do 100% prije pola sata,trenutno smo na 85.Moze li se tu ista napraviti?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nije fifi vec wi-fi.Cautinho je napisao/la:Znaci fifi je u pitanju...imat cu to na umu.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Kaunas, kraljttbvb, VivaLaStella i 19 gostiju.