Drug na tvoju veliku zalost, a moju srecu, Manipulator nas nece predvoditi ukvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ugovor mu vrijedi do ljeta 2010., stvarno mi vas je zao, ali...Mukiol je napisao/la:IHHHHHAAAAAAAA TTTTTTTTOOOOOOO ovo je bajramski poklon, nek su se pomirili idemo na evropsko zajedno sa CIRICOM I MISKETOM ZAJEDNO:::::tralalalalallla![]()
![]()
![]()
![]()
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
jutros bajramluk dadoh saobracajcima, 40 KM a veceras me sjeba cirolino sa ovom vijesti...
jbg kad ne ide onda ne ide...
jbg kad ne ide onda ne ide...
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Pa daj ugovor ce se produzit, da je reko Ciro da ide onda bi otisao do ljeta 2010, ali sada se produzava ugovor do 2012 posle EP.pinoche je napisao/la:Drug na tvoju veliku zalost, a moju srecu, Manipulator nas nece predvoditi ukvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ugovor mu vrijedi do ljeta 2010., stvarno mi vas je zao, ali...Mukiol je napisao/la:IHHHHHAAAAAAAA TTTTTTTTOOOOOOO ovo je bajramski poklon, nek su se pomirili idemo na evropsko zajedno sa CIRICOM I MISKETOM ZAJEDNO:::::tralalalalallla![]()
![]()
![]()
![]()
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Ne znam ko vas slaga, koliko vidim nisu ovi vise bas raspolozeni da im Manipulator i Ublehas uzima 70% od svakog ugovora, ne budite klinci, a brat bratu koji ce nam klinacLegenda_BiH je napisao/la:Pa daj ugovor ce se produzit, da je reko Ciro da ide onda bi otisao do ljeta 2010, ali sada se produzava ugovor do 2012 posle EP.pinoche je napisao/la:Drug na tvoju veliku zalost, a moju srecu, Manipulator nas nece predvoditi ukvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ugovor mu vrijedi do ljeta 2010., stvarno mi vas je zao, ali...Mukiol je napisao/la:IHHHHHAAAAAAAA TTTTTTTTOOOOOOO ovo je bajramski poklon, nek su se pomirili idemo na evropsko zajedno sa CIRICOM I MISKETOM ZAJEDNO:::::tralalalalallla![]()
![]()
![]()
![]()
mi se ovdje sekiramo za Ćiru i Misketa a oni ubiru lovu,a mi ubiremo neku stvar

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- Ponos Torina
- Kontakt:
Mi ubiremo ŠIPAK

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
Zavidovićanin
- Kontakt:
Ljudi i sami vidite da se ovdje ne zna ko pije a ko placa......mozemo mi lupat sa izmisljotinama al sacekajte kada njih 2 pred kamerama progovore a ne onako izmisljati i bubati....smirite tenzije
Da se zna nije samo BHF bio u Moldaviji bilo nas je jos koji nismo clanovi a isli smo iz Sarajeva letom preko Beca,i tacno je da je bio jedan autobus BHF momaka iz Bosne.Inace pratim repku gdje god mogu Madarska,Belgija ,Moldavija,Turska i naravno sve domace.Bosna i samo Bosna.ambrozija je napisao/la:Znam da nije tema ali samo istine radi.rob do bagro je napisao/la:nema ja nista protiv tih fanatikosa sto su se osnovali u nasoj drzavi...govorom za ove u inostranstvu...oni imaju kesa mogu obic citav svijet...dok mi ovdje nemamo sta jest i pit i vjeruj mi da bi svak volio izdvojit novca da prati repku al se nema...
zivio ti meni...necemo vise spammat
Ti Momci sto su bili u Moldaviji oni su bili svi iz Bosne, sem dvojice, tako da ti tu tvoju o dijaspori mozes okaciti ocu o rep! A to sto nemas sta jesti, posaji mi adresu, pa cu ja obavijestiti javnu kuhinju i merhamet u Zenici da vise nebudes gladan, ili cu uputiti jedan kamion hrane od nas, jer smo poznati po krompiru, paprici i kupusu. A kad budes htjeo negdje da odradis gostovanje sa repkom posto bi volio, dodjes kod nas pa motiku u ruke pasha moj, odradis jedno mjesec dana u polju i imas dovoljno za jedno gostovanje, kod mene imas zagarantiran posao, ako znas voziti traktor dobro je, ako neznas negine ti motika.
Drago mije zbog Cire i Misketa...trebaju nam skupa..BOSNA BOSNA... 
- Principatus
- Kontakt:
Ne znam da li je ovo neko postavio, ovo je prije nego sto su Miske i Ciro telefonirali, ipak interensantno, jer ne preko novina:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Ponos Torina
- Kontakt:
to sam ja danas snimao i postavio kraduPrincipatus je napisao/la:Ne znam da li je ovo neko postavio, ovo je prije nego sto su Miske i Ciro telefonirali, ipak interensantno, jer ne preko novina:
[youtube][/youtube]
Taj forum nemogu ocima da smislim a posebno jednog covjeka na tom forumu moderatora,moderator se puno zamjerio eni i nekim ljudima...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Principatus
- Kontakt:
Neznam care ja sam nasao kod TM.
Ti kazes da becka krade? A ja mislio oni uvjek prvi ekskluzivno.
Nisam na njihovom forumu prijavljen, tek nekad pogledam koji video.
Ti kazes da becka krade? A ja mislio oni uvjek prvi ekskluzivno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:Neznam care ja sam nasao kod TM.
Ti kazes da becka krade? A ja mislio oni uvjek prvi ekskluzivno.![]()
vrati se par stranica tema savez a ces vidjeti danas sam ja exclusive dao
Neznaju ljudi ko je covjek koji vodi onu stranicu cile ali nebi o tome ovdje nije mjesto ni vrijeme.
- Principatus
- Kontakt:
Aah ok sorry nisam imao volje da sve citam. 
- Ponos Torina
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:Aah ok sorry nisam imao volje da sve citam.
ma nije prob kao da je to bitno
miske kapiten danas 
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
ammarc je napisao/la:miske kapiten danas
TITOOOOOOOOOOO!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ajde sad stavljate misimovica i dzeku u tim godine ...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Miske asistencija petom za 2-2
Miske sinoć kloc 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.