FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Manijaci iz kpd zenica cestitali na tituli . 

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Svi ti ako odu, bilo bi super jer automatski bi i neke pare dobili za njih a to bi nam valjalo pravo jer i Amar kaze da situacija u 4 godine nije bila losija... Nadajmo se da ce i Dzeko otici negdje, a po svemu sudeci i hoce, tj. ako dovedu Cavanija ili nekog slicnog... Da li znas kad bi ti nabrojani mogli otici, tj. ko je siguran da ide i da li odlaze odmah po zavrsetku prvenstva ili nakon Evrope ???pile87 je napisao/la:A ja bi najvise volio da se mi kutarisemo obojice i da dodje neko drugi da probamo nesto novo.Cini mi se da sam bio poznat po tome da sam simpatisao Lazara radi borbenosti, slicno je i sa Adilovicem.Imaju oni jednu zajednicku stvar koju zna jako mali broj ljudi, obojica su jako pozitivni i jako dobro uticu na ekipu i Amar voli takve igrace u svlacionici. I to je jedan od glavnih razloga zasto su tu gdje jesu. A kao sto Amar rece da su bolji vjerovatno bi igrali negdje u boljoj ligi a ne u Bosni.Al mi je najludja stvar da raspravljamo o tome jer je tu vijest prenio portal koji ne zna sta pise...Sve su prilike da Adilovic ide i neka hvala Bogu, tako da mozemo ocekivati nekoga novog na njegovom mjestu.Hoce li biti bolji ili gori vidjecemo ja sam jedan od onih koji kazu da nemamo napadaca od Vazde.Sve su prilike da cemo ostati bez jednog stopera, zatim po svim pokazateljima mogao bi otici B Colic i eventualno Svraka.Bio bi presretan kada bi doveli dva igraca kako treba kad ova cetvrica odu i da dodamo dvojicu iz omladinskog pogona.Bio bi to uspjeh za ovu ekipu.DANAN je napisao/la: Kao prvo nema potrebe za velikim slovima.Dobro eto de ti meni reci koliko je Lazo dao golova dok je igrao kod nas?Boccacio je napisao izvrsnu analizu obadvojice i ja bih uvjek izabrao napadača koji igra za ekipu,nego napadač za kojeg igra ekipa.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- ficobahtic
- Kontakt:
Svaka čast i Adilu i Lazaru ali cinjenica je da je Lazar fulao sanse koje u konacnici nisu bile bitne, dok je Adil promasio i pobjedu na derbiju i promasaji u finalu kupa na obje utakmice. Znaci, bolje da je zabio 8 golova u sezoni ali da je dao ova 2-3 kad nam je najvise trebalo. kakve nama koristi sto je natrpao 3 Leotaru kad je vec sve bilo gotovo. Ovim ne umanjujem njegov doprinos ali je morao i mogao puno bolje i cinjenica je da se jako tesko borio sa pritiskom kada su u pitanju jako bitne utakmice.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Kajkut bi nam dobro došao umjesto Adilovića, a ni Jusufbašića ne bi bilo zgoreg dovesti, ako ništa da pojača konkurenciju.pile87 je napisao/la:A ja bi najvise volio da se mi kutarisemo obojice i da dodje neko drugi da probamo nesto novo.Cini mi se da sam bio poznat po tome da sam simpatisao Lazara radi borbenosti, slicno je i sa Adilovicem.Imaju oni jednu zajednicku stvar koju zna jako mali broj ljudi, obojica su jako pozitivni i jako dobro uticu na ekipu i Amar voli takve igrace u svlacionici. I to je jedan od glavnih razloga zasto su tu gdje jesu. A kao sto Amar rece da su bolji vjerovatno bi igrali negdje u boljoj ligi a ne u Bosni.Al mi je najludja stvar da raspravljamo o tome jer je tu vijest prenio portal koji ne zna sta pise...Sve su prilike da Adilovic ide i neka hvala Bogu, tako da mozemo ocekivati nekoga novog na njegovom mjestu.Hoce li biti bolji ili gori vidjecemo ja sam jedan od onih koji kazu da nemamo napadaca od Vazde.Sve su prilike da cemo ostati bez jednog stopera, zatim po svim pokazateljima mogao bi otici B Colic i eventualno Svraka.Bio bi presretan kada bi doveli dva igraca kako treba kad ova cetvrica odu i da dodamo dvojicu iz omladinskog pogona.Bio bi to uspjeh za ovu ekipu.DANAN je napisao/la: Kao prvo nema potrebe za velikim slovima.Dobro eto de ti meni reci koliko je Lazo dao golova dok je igrao kod nas?Boccacio je napisao izvrsnu analizu obadvojice i ja bih uvjek izabrao napadača koji igra za ekipu,nego napadač za kojeg igra ekipa.
Kajkut je star previse i od njeg ne bi imali neke koristi kasnije u vidu eventualnog transfera. A jusufbasic je odlican igrac i ja bi ga volio vidjeti u nasem dresu jos nije star.
Danas sam gledao na stranici saveza zbir svih posjeta na Grbavici,i po njihovim podacima u ligi je na Grbavici bilo nesto vise od 55000 gledalaca.Odmah da kazem da to nema sanse da je tacno,stvarno ne znam ko im daje te informacije ili vrsi procjenu (delegat ili ...),ali ima puno "nelogicnih" cifri.
Pise da je na derbiju bilo 8000,ja mislim da je bilo bar 11 milja.Na dva druga portala je zvanicna posjeta 12000,
I opet je najvise raje bilo na Grbavici sto je super (uzevsi u obzir da su 2 utakmice bile pred praznim tribinama Radnik i Rudar)
Pise da je na derbiju bilo 8000,ja mislim da je bilo bar 11 milja.Na dva druga portala je zvanicna posjeta 12000,
I opet je najvise raje bilo na Grbavici sto je super (uzevsi u obzir da su 2 utakmice bile pred praznim tribinama Radnik i Rudar)
SLOBODA NAVIJAČIMA
" onclick="window.open(this.href);return false;
T-T-T-Trans!
T-T-T-Trans!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ako se za Adilovica moze uzeti lova nebi bilo lose... Zamjene koje su meni najvise zapale za oko Turkovic , Kajkut , Pandza (on od prije sad nezz kako je nakon ove povrede ). Nezz jestel gledali GOSK al taj Jusufbasic masi dosta zicera ,al ozbiljno koliko mu Bosnjak lopti doda to je cudo.
Brkovic nije dosada nista posebno pokazivao , sad je bolestan i ruzno bi mu bilo sad dati papire al nije bas neka klasa. Pehilj je dao onaj gol al isto nista posebno. Od Hodzica sta ja znam nije lose da ostane al vec je uzeta lova drugome stvaras igraca , bolje mozda uzeti nekog iz juniora ili dovesti nekog mladog napadaca.
U vezni red bih doveo ako GOSK ,ispadne gore navedenog Bosnjaka , frajer masina samo on u Gosku nema nekih saigraca dobrih za nesto ozbiljno. Sve individualno uspjeva koliko toliko , u Zelji bi ja mislim procvjetao.
SMAJICA OSTAVITI OBAVEZNO!!!
Svraka prodati za dobru lovu po mogucnosti ako ne ,ok i to.
Jamak mi je nekako najlosija karika , i Hasanovic (ma da je on tu rezerva pa hajd) frajer je prespor.
A vise sanse davati Sadikovicu mali super igrac.
sto se tice stopera Hasanhodzic se vraca iz Bosne (V) za kojeg sam cuo dosta dobrog i da je bas u formi , sad cemu trebati vremena da se prilagodi PL , al ok boze moj malo po malo. Cutuk se zahvaliti. Imaju Vasilic , Kerla , Bogicevic , Hasanhodzic mislim da je to odlicna kombinacija i moze se rotirati jer ce se igrati dosta utakmica , al glavni tandem po mom Hasanhodzic Bogicevic , tj ako se Hasanhodzic uklopi ako ne Vasilic Bogicevic. Jer kad stvoris pravog stopera a mladog moze se dobra lova uzeti.
Zahvaliti se: Yoshidi (ako je on uopste tu ) al mislim da nije nisam lika od Januara vidio nigdje i sumnjam da bi ga drzali, Cutuk , Jamak, Brkovic , Ramic (frajer u zvijezdi nemoze igrati , a kamoli u Zelji ili da u evropi nesto napravi), Pehilj.
Ostalo dovesti iz Juniora nesto , ili nekog od gore navedenih.
Brkovic nije dosada nista posebno pokazivao , sad je bolestan i ruzno bi mu bilo sad dati papire al nije bas neka klasa. Pehilj je dao onaj gol al isto nista posebno. Od Hodzica sta ja znam nije lose da ostane al vec je uzeta lova drugome stvaras igraca , bolje mozda uzeti nekog iz juniora ili dovesti nekog mladog napadaca.
U vezni red bih doveo ako GOSK ,ispadne gore navedenog Bosnjaka , frajer masina samo on u Gosku nema nekih saigraca dobrih za nesto ozbiljno. Sve individualno uspjeva koliko toliko , u Zelji bi ja mislim procvjetao.
SMAJICA OSTAVITI OBAVEZNO!!!
Svraka prodati za dobru lovu po mogucnosti ako ne ,ok i to.
Jamak mi je nekako najlosija karika , i Hasanovic (ma da je on tu rezerva pa hajd) frajer je prespor.
A vise sanse davati Sadikovicu mali super igrac.
sto se tice stopera Hasanhodzic se vraca iz Bosne (V) za kojeg sam cuo dosta dobrog i da je bas u formi , sad cemu trebati vremena da se prilagodi PL , al ok boze moj malo po malo. Cutuk se zahvaliti. Imaju Vasilic , Kerla , Bogicevic , Hasanhodzic mislim da je to odlicna kombinacija i moze se rotirati jer ce se igrati dosta utakmica , al glavni tandem po mom Hasanhodzic Bogicevic , tj ako se Hasanhodzic uklopi ako ne Vasilic Bogicevic. Jer kad stvoris pravog stopera a mladog moze se dobra lova uzeti.
Zahvaliti se: Yoshidi (ako je on uopste tu ) al mislim da nije nisam lika od Januara vidio nigdje i sumnjam da bi ga drzali, Cutuk , Jamak, Brkovic , Ramic (frajer u zvijezdi nemoze igrati , a kamoli u Zelji ili da u evropi nesto napravi), Pehilj.
Ostalo dovesti iz Juniora nesto , ili nekog od gore navedenih.
>>No body likes us but we dont care<<
Manijaci Proslava titule 2001 godine Ludilo u gradu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
http://www.****/sport/nogome ... trofejniji" onclick="window.open(this.href);return false;
Cemu vakat tome i vrijeme. Sretno Čola
Cemu vakat tome i vrijeme. Sretno Čola
Cola vrijedi fine pare moglo bi se zaraditi na njemu.
mene stavrno cudi gdje vam je danas ovoliki svijet,jel moguce da su toliko ohladili,za ne povjerovat ova proslava titule i ova sad,pa i derbi iz tog ovremena i ovog sadAnonimac je napisao/la:Manijaci Proslava titule 2001 godine Ludilo u gradu
[youtube][/youtube]
Ljudi možel mala anketa da popricamo o najboljem igraču ove sezone... dajte mi tri igraca koji su po vama zasluzni za titulu... po meni je 1. marjan antolovic
2. muamer svraka
3. eldin adilovic
2. muamer svraka
3. eldin adilovic
I jos pored svega toga u evropi ne zelim da gledam njegov ucinak. Adilovic dao 45 golova, a kad bi uzeli ekipe kojima je dao sve bi ljudima bilo jasno.ficobahtic je napisao/la:Svaka čast i Adilu i Lazaru ali cinjenica je da je Lazar fulao sanse koje u konacnici nisu bile bitne, dok je Adil promasio i pobjedu na derbiju i promasaji u finalu kupa na obje utakmice. Znaci, bolje da je zabio 8 golova u sezoni ali da je dao ova 2-3 kad nam je najvise trebalo. kakve nama koristi sto je natrpao 3 Leotaru kad je vec sve bilo gotovo. Ovim ne umanjujem njegov doprinos ali je morao i mogao puno bolje i cinjenica je da se jako tesko borio sa pritiskom kada su u pitanju jako bitne utakmice.
Ali valjda najlakse je pisati kako neki deseti misli to automaski znaci da svi moramo misliti da je Adilovic extra, ako ne pisemo tako onda smo ovaj ili onaj. Smijesno.
Sto pile kaze jedino mozda da ima tu neku pozitivnu energiju, ali inace smijesno je pisati o kvaltitetma Adila i Lazara.
To vam je najbolje da cujete izjavu Amara sta ce reci koje bolji ugrac u globalu.
Ko garantuje da ce otici i adil i svraka sigurno to amar nece dopustiti a vala men ne bi bilo krivo da sva trojca odu. Mogli bi fine pare zaraditi od njih trojce i bilo bi para za sastavljanje tima.ennis je napisao/la:Ako i Cola ode,previse je to uz Adila i Svraku
Iskreno se nadam da ce nam doci Coric iz Sirokog. A u tom slucaju ne vidim Colica u prvoj postavi. No imali bi vrlo dobar dvojac na desnom beku.ennis je napisao/la:Ako i Cola ode,previse je to uz Adila i Svraku
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ma ove godine niko nije bio puno bolji od ostalih i svi su zaslužni za titulu, ali baš svi jednako.rmadrid je napisao/la:Ljudi možel mala anketa da popricamo o najboljem igraču ove sezone... dajte mi tri igraca koji su po vama zasluzni za titulu... po meni je 1. marjan antolovic
2. muamer svraka
3. eldin adilovic
Kvalitetom se niko nije izdvojio toliko da bi bio više zaslužan od ostalih, tačnije nijanse su bile u pitanju.
Jedini koji je više zaslužan od ostalih je Amar.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- ficobahtic
- Kontakt:
Benjo je licno meni za klasu ispred Ćorica. Dino mi je konstitucijom nesto ala Suljic samo sto je jos za glavu visociji a nisam ga zapazio ni na jednoj utakmici kupa, osim sto je padao. Ovo je moje misljenje i zaista bi mi bilo zao da Čola ode jer sigurno je da jos uvijek nije dao svoj maksimum!sajo10 je napisao/la:Iskreno se nadam da ce nam doci Coric iz Sirokog. A u tom slucaju ne vidim Colica u prvoj postavi. No imali bi vrlo dobar dvojac na desnom beku.ennis je napisao/la:Ako i Cola ode,previse je to uz Adila i Svraku
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
-
- Kontakt:
Analizirajte koliko su u procentima golova dali prvi strijelci liga petice ekipama iz vrha (npr prve tri ili pet) u odnosu na ukupan broj golova i onda i Adilov procenat i onda ovako pričajte. Ili ne mora liga petice uzmite bilo koju ligu. Onda kad napravite tu analizu dođite ovdje i to postavite i na osnovu toga pričajte. Ko kaže da nam je najviše trebalo protiv Sarajeva. Za mene nije. Najviše je trebalo protiv Slavije kad se lomilo prvenstvo i zabio je. Protiv Zvijezde nas je čupnuo sa dva gola i dalje da ne nabrajam. TIm golovima je doveo do toga da je derby bio skoro nebitan sa aspekta titule a to je ipak najvažnije. Pritov Širokog jbg fulio fulio. Trebali su razapeti Messija kad je fulao pet šansi protiv Chelsea prošle godine u polufinalu. @Oxidenks ti si stvarno naporan. Uđem ovdje da nešto pročitam na brzinu u pauzi tj dok mi sistem radi nešto na poslu a onda malo malo tvoj post i to u svakom ima bar nešto nelogično i to do bola nelogično. U Evropi smo dali gol u gostima i ko je bio strijelac? Ovdje je isto pao gol koji je poništen u samom startu i ko ga je dao.Adil naravno. koliko se sjećam kukali smo da nije bio ofsajd. Isto ko da smo odigrali 20 tekmi u Evropi. Da dalje ne idem rečenicu po rečenicu jer ni u jednoj nisi rekao ništa.Oxidenks je napisao/la:I jos pored svega toga u evropi ne zelim da gledam njegov ucinak. Adilovic dao 45 golova, a kad bi uzeli ekipe kojima je dao sve bi ljudima bilo jasno.ficobahtic je napisao/la:Svaka čast i Adilu i Lazaru ali cinjenica je da je Lazar fulao sanse koje u konacnici nisu bile bitne, dok je Adil promasio i pobjedu na derbiju i promasaji u finalu kupa na obje utakmice. Znaci, bolje da je zabio 8 golova u sezoni ali da je dao ova 2-3 kad nam je najvise trebalo. kakve nama koristi sto je natrpao 3 Leotaru kad je vec sve bilo gotovo. Ovim ne umanjujem njegov doprinos ali je morao i mogao puno bolje i cinjenica je da se jako tesko borio sa pritiskom kada su u pitanju jako bitne utakmice.
Ali valjda najlakse je pisati kako neki deseti misli to automaski znaci da svi moramo misliti da je Adilovic extra, ako ne pisemo tako onda smo ovaj ili onaj. Smijesno.
Sto pile kaze jedino mozda da ima tu neku pozitivnu energiju, ali inace smijesno je pisati o kvaltitetma Adila i Lazara.
To vam je najbolje da cujete izjavu Amara sta ce reci koje bolji ugrac u globalu.
Trenutno korisnika/ca: NazorUso, Orvel, tutankamon1905 i 39 gostiju.