Ćiro Blažević
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- NoName
- Kontakt:
Re: Ćiro Blažević
Još samo da se objavi vijest da je drugostepeni organ poništio presudu Ušlji i onda admin može da obriše zadnjih 74.229 poruka sa ove teme 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ako Ciroguz ostane na mjestu selektora, ja definitivno necu gledati vise nasu repku.
Ovo je stvarno prevrsilo svaku mjeru. Nije ga stid, stara mrcina.
On je poznat po tome da krivcu za poraz uvjek svaljuje na igrace, kad je bio trener kockastih, to su okusili Prosinecki, pa kasnije i Boban. A evo dosao je red i na naseg Misketa. Samo se pitam ko ce biti sljedeci, Dzeko, Vedad mozda Spaha???? Svi trebaju da strahuju.
Jadno je sta se desava u i oko nase najbolje vrste. Al to smo mi. Eto Ciroguzu nek se on rasiri sa svojom ahbabom Dodikom i Munjom pa cemo daleko dogurati.
Ovo je stvarno prevrsilo svaku mjeru. Nije ga stid, stara mrcina.
On je poznat po tome da krivcu za poraz uvjek svaljuje na igrace, kad je bio trener kockastih, to su okusili Prosinecki, pa kasnije i Boban. A evo dosao je red i na naseg Misketa. Samo se pitam ko ce biti sljedeci, Dzeko, Vedad mozda Spaha???? Svi trebaju da strahuju.
Jadno je sta se desava u i oko nase najbolje vrste. Al to smo mi. Eto Ciroguzu nek se on rasiri sa svojom ahbabom Dodikom i Munjom pa cemo daleko dogurati.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Oni koji kritikuju Ciru nisu prijatelji fudbala u BIH! Covjek je sa reprezentacijom ucinio ono sto niti jedan drugi selektor nije i sada se neki "sposobnjakovici" usudjuju da ga kritikuju! On je od ove reprezentacije napravio nesto jako veliko,postali smo hit u Evropi,covjek je vratio igrace koji su igrali za druge repke,Medunjanin,Begovic,Pjanic ,a nadam se da ce isto uraditi i sa ovim Svicarcima,Seferovicem itd.. Reprezentacija BIH u fudbalu je nesto najbolje sto ima ova drzava,i dobro je da su se Ciro i Miske pomirili,obojica su se pokazali jako odgovornim i kao veliki profesionalci,svaka cast!
GAZI BOSNO GAZI!
GAZI BOSNO GAZI!
kako je ćiro mogao kvalitetno pripremiti reprezentaciju protiv portugala kada je ima pune rule posla u izbornome stožeru andrije hembranga oko marketinga za predsjednika države
Odlucio Ciro da stane na loptu, da se izvine Misketu i da bude svoj na svome... Prva izjava poslije baraza je bila volio bi ostati selektor....A AKO OPET ZAKAZE, JBG, BICE CIRO ****, repka ce trpjet i dalje....
Upravu si!!!Samo sto nama Bosancima sve je malo!Da nas je neko prije kvalifikacija pitao bil se zadovoljili barazom svi bi pristali( i ja sam)!!!Da smo otisli na svijesko prvensto i ispali u polufinalu i to bi nam bilo malo!!Nasli bi se neki pametnjakovici da pljuju po Ciri,covijek je uradio i vise nego sto je mogao!!!Ako nista podigao je popularnos repki u regionu i Evropi!!!bosnas_ je napisao/la:Oni koji kritikuju Ciru nisu prijatelji fudbala u BIH! Covjek je sa reprezentacijom ucinio ono sto niti jedan drugi selektor nije i sada se neki "sposobnjakovici" usudjuju da ga kritikuju! On je od ove reprezentacije napravio nesto jako veliko,postali smo hit u Evropi,covjek je vratio igrace koji su igrali za druge repke,Medunjanin,Begovic,Pjanic ,a nadam se da ce isto uraditi i sa ovim Svicarcima,Seferovicem itd.. Reprezentacija BIH u fudbalu je nesto najbolje sto ima ova drzava,i dobro je da su se Ciro i Miske pomirili,obojica su se pokazali jako odgovornim i kao veliki profesionalci,svaka cast!
GAZI BOSNO GAZI!
Ako ste za smijenu Cire,daj ba da to uradio na kulturan nacin,a ne da ga nazivmo pogrdnim imenima!!!
hajde da vidimo tko ima bolju informaciju sportba ili sportske novosti. jedni pisu da definitivno ostaje dok drugi kažu da definitivno odlazi.....
Google je napisao/la:Upravu si!!!Samo sto nama Bosancima sve je malo!Da nas je neko prije kvalifikacija pitao bil se zadovoljili barazom svi bi pristali( i ja sam)!!!Da smo otisli na svijesko prvensto i ispali u polufinalu i to bi nam bilo malo!!Nasli bi se neki pametnjakovici da pljuju po Ciri,covijek je uradio i vise nego sto je mogao!!!Ako nista podigao je popularnos repki u regionu i Evropi!!!bosnas_ je napisao/la:Oni koji kritikuju Ciru nisu prijatelji fudbala u BIH! Covjek je sa reprezentacijom ucinio ono sto niti jedan drugi selektor nije i sada se neki "sposobnjakovici" usudjuju da ga kritikuju! On je od ove reprezentacije napravio nesto jako veliko,postali smo hit u Evropi,covjek je vratio igrace koji su igrali za druge repke,Medunjanin,Begovic,Pjanic ,a nadam se da ce isto uraditi i sa ovim Svicarcima,Seferovicem itd.. Reprezentacija BIH u fudbalu je nesto najbolje sto ima ova drzava,i dobro je da su se Ciro i Miske pomirili,obojica su se pokazali jako odgovornim i kao veliki profesionalci,svaka cast!
GAZI BOSNO GAZI!
Ako ste za smijenu Cire,daj ba da to uradio na kulturan nacin,a ne da ga nazivmo pogrdnim imenima!!!
jbt ugasili iko od vas tv pa razmisli malo...sta je uspio da mi je znat koji je to nas veliki uspijeh

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nadam se da ciro nece ostati na mjestu selektora. samo da nadjemo neku dobru zamjenu za njega a ne nekog levata.
prije par godina igrali smo sa danskom na kosevu i trebao nam je go da odemo na jedno veliko takmicenje direktno a ne preko nekih baraza. tad smo bili puno blize nego sad i to je najveci uspjeh reprezentacije. baraz nije nikakav uspijeh. lp
prije par godina igrali smo sa danskom na kosevu i trebao nam je go da odemo na jedno veliko takmicenje direktno a ne preko nekih baraza. tad smo bili puno blize nego sad i to je najveci uspjeh reprezentacije. baraz nije nikakav uspijeh. lp
Bez gasenja televizora i sa gasenjem televizora stvara se razlika. 
Pricate o uspjehu i neuspjehu.E pa nikad nismo bili drugi u grupi.Od postanka to je napredak.A nama bi neuspjeh bio i kad bi u finalu svjetskog izgubili
Nikad nismo bili u trecem sesiru vec uvijek bogu iza nogu.
E haj sad ugasite televizor

Pricate o uspjehu i neuspjehu.E pa nikad nismo bili drugi u grupi.Od postanka to je napredak.A nama bi neuspjeh bio i kad bi u finalu svjetskog izgubili

Nikad nismo bili u trecem sesiru vec uvijek bogu iza nogu.
E haj sad ugasite televizor

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
jah i sta sad ko lakse nam nesto sto smo u trecem sesiru ono uspjesni smo i svi nas gledaju drukcije valjda ti vjerujes u te price,ja sam ubijedjen da ovakvu generacije tesko da cemo ikad vise sastavit i ako nam je sa ovim igracima uspijeh 3 sesir sta onda ocekivat? jah i naravno sljedeci put kad izgubimo vjerovatno ce doci na red neki jevrejski lobi sto nas je sputavo ili ce bit kriv tadic mozda karl bilt ,mozda nadarevic misimovic jahic...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nick je napisao/la:jah i sta sad ko lakse nam nesto sto smo u trecem sesiru ono uspjesni smo i svi nas gledaju drukcije valjda ti vjerujes u te price,ja sam ubijedjen da ovakvu generacije tesko da cemo ikad vise sastavit i ako nam je sa ovim igracima uspijeh 3 sesir sta onda ocekivat? jah i naravno sljedeci put kad izgubimo vjerovatno ce doci na red neki jevrejski lobi sto nas je sputavo ili ce bit kriv tadic mozda karl bilt ,mozda nadarevic misimovic jahic...
Paa ova generacije je haman an svom početku.... Džeko, Salihović, Pjanić. Misimović, Spahić, Ibišević. U ovom sastavu mogu odigrati bar još dva ciklusa kvalifikacije.... 4 godine
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ma jeste to odose rahimic i muratovic
hocu da kazem ako cemo se zadovoljavat 2,3,4,5 sesirima onda ne trebamo ni igrat i to je to,meni je pun k socijalne price i malo nam je falilo...a i selektora koji kad pogrijesi ko serif optuzi igraca svi su krivi sem njega a on ih vodo po parkovima da se dodaju sa djecom i slikaju,igramo prijateljske sa novinarima,iranom omanom ovim onim...

Pasha moj solidni, za petnest godina kad bi Dodik bio kojim slucajem selektor Bosne, i dovede Bosnu do baraza, gdje izgubimo npr. od Ceske, a Dodik na mjestu selektora naslijedio Barbareza kojeg je tadasnji savez izradio i smjenio jer nije htjeo tekmu protiv Afganistana na njihovom terenu, da li bi ti isto ovako kako si napisao za Ciru, napiso i za Dodika???bosnas_ je napisao/la:Oni koji kritikuju Ciru nisu prijatelji fudbala u BIH! Covjek je sa reprezentacijom ucinio ono sto niti jedan drugi selektor nije i sada se neki "sposobnjakovici" usudjuju da ga kritikuju! On je od ove reprezentacije napravio nesto jako veliko,postali smo hit u Evropi,covjek je vratio igrace koji su igrali za druge repke,Medunjanin,Begovic,Pjanic ,a nadam se da ce isto uraditi i sa ovim Svicarcima,Seferovicem itd.. Reprezentacija BIH u fudbalu je nesto najbolje sto ima ova drzava,i dobro je da su se Ciro i Miske pomirili,obojica su se pokazali jako odgovornim i kao veliki profesionalci,svaka cast!
GAZI BOSNO GAZI!
93,4 % " !!!
Dodik ti je dobar za tvoj sektor.ambrozija je napisao/la:Pasha moj solidni, za petnest godina kad bi Dodik bio kojim slucajem selektor Bosne, i dovede Bosnu do baraza, gdje izgubimo npr. od Ceske, a Dodik na mjestu selektora naslijedio Barbareza kojeg je tadasnji savez izradio i smjenio jer nije htjeo tekmu protiv Afganistana na njihovom terenu, da li bi ti isto ovako kako si napisao za Ciru, napiso i za Dodika???bosnas_ je napisao/la:Oni koji kritikuju Ciru nisu prijatelji fudbala u BIH! Covjek je sa reprezentacijom ucinio ono sto niti jedan drugi selektor nije i sada se neki "sposobnjakovici" usudjuju da ga kritikuju! On je od ove reprezentacije napravio nesto jako veliko,postali smo hit u Evropi,covjek je vratio igrace koji su igrali za druge repke,Medunjanin,Begovic,Pjanic ,a nadam se da ce isto uraditi i sa ovim Svicarcima,Seferovicem itd.. Reprezentacija BIH u fudbalu je nesto najbolje sto ima ova drzava,i dobro je da su se Ciro i Miske pomirili,obojica su se pokazali jako odgovornim i kao veliki profesionalci,svaka cast!
GAZI BOSNO GAZI!
Cova upravlja sa traktorom samo tako.
P.S Inace sa Dodikom bi osvojili Prvenstvo svijeta u ......glupostima
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja ne vjerujem u prolaz na velika takmicenja taman sami bili u grupi.nick je napisao/la:jah i sta sad ko lakse nam nesto sto smo u trecem sesiru ono uspjesni smo i svi nas gledaju drukcije valjda ti vjerujes u te price,ja sam ubijedjen da ovakvu generacije tesko da cemo ikad vise sastavit i ako nam je sa ovim igracima uspijeh 3 sesir sta onda ocekivat? jah i naravno sljedeci put kad izgubimo vjerovatno ce doci na red neki jevrejski lobi sto nas je sputavo ili ce bit kriv tadic mozda karl bilt ,mozda nadarevic misimovic jahic...
Mi smo majstori za razvaliti bilo givit,bilo drzavu,bilo repku,bilo nacionalnu kasu

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Република Српска
- Kontakt:
sta rece ciro da je za ispadanje iz baraza kriv srpski lobi , i pritajni hrvatski lobi .
o Bože me sacuvaj i sakloni ovakvih budala

? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?
Upravu si 100%, mi slavimo baraz kao da smo osvojili SP, a protiv danske nam je bila dovoljna bilo kakva pobjeda, 1:0, 3:2, 5:4 samo da zabijemo GOL VISE I TO NA NASEM STADIONU i mi ne mozemo. Ja sam tada rekao kad tad nismo otisli na EP necemo se nikad nigdje plasirati.damirko je napisao/la:nadam se da ciro nece ostati na mjestu selektora. samo da nadjemo neku dobru zamjenu za njega a ne nekog levata.
Volio bih da Ciro ode, ali pod uslovom da nas preuzme neko sa medjunarodim iskustvom, Osim, Mesa, Vaha...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
-
- Kontakt:
Hvala vam Zmajevi !
Hvala ti Ćiro ! Ti si ipak to sve posložio i "uozbiljio"! Na našu veliku sreću sa Ćirom i Misketom je O.K.
Idemo prema evropskim kvalifikacijama !!!
Hvala ti Ćiro ! Ti si ipak to sve posložio i "uozbiljio"! Na našu veliku sreću sa Ćirom i Misketom je O.K.
Idemo prema evropskim kvalifikacijama !!!
Zadnja izmjena: domovinabih, dana/u 27 nov 2009, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.