EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Gdje je ko napisao da ce svi igrati?
Poslije sastanka u Svicarskoj sam rekao da nam ne daju nista. Za Kuzmica je objasnjeno, za Savovica su sanse minimalne. Stipanovic je dobio papire i decko ima super veliku zelju da igra za nas.
Poslije sastanka u Svicarskoj sam rekao da nam ne daju nista. Za Kuzmica je objasnjeno, za Savovica su sanse minimalne. Stipanovic je dobio papire i decko ima super veliku zelju da igra za nas.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
dramaNeutral je napisao/la:+1BIHfan je napisao/la:Joj ovih insajdera, recite Pobogu vise jel taj igrac prosjek ili neka klasa koja ce nas pravo ojacati. Niko ne trazi ime, samo necu da se uzbudjujem ako je u pitanju neko drvo od kosarkasa.
Pretjerujete nekad, lol.

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Krasić, Bariša, jesi li to ti 

HahahahhaahhaRaul_64 je napisao/la:Do sad su insajderske isle ovako
"Svi ce igrati"
""
"Harun se bori"
"Ne daju nam nista"
"...."

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Gdje je taj 24 igrac majka mu stara...
Jel imamo velika ocekivanja u vezi njega ili puko dizanje ega...

Jel imamo velika ocekivanja u vezi njega ili puko dizanje ega...

Pravda za Papeta!
Kazlauskas objavio preliminarni spisak...
Mantas Kalnietis (Lokomotiv Kuban)
Tomas Delinkaitis (Cherkasy)
Adas Juskevicius (Zalgiris)
Ronaldas Seibutis (L. rytas)
Martynas Gecevicius (Olympiakos)
Martinas Pocius (Real Madrid)
Mindaugas Kuzminskas (Zalgiris)
Linas Kleiza (Toronto Raptors)
Pauilius Jankunas (Zalgiris)
Ksistof Lavrinovic (Zalgiris)
Darjus Lavrinovic (Zalgiris)
Robertas Javtokas (Zalgiris)
Jonas Valanciunas (Toronto Raptors)
Donatas Motiejunas (Houston Rockets)
Kojih god 12 bilo (nema Sarasa garant) , strasno.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Za nas su drugi svijeti, ali ni priblizno jaki kao nekada. Gecevicius npr. sjedi na klupi samo kao i Pocius u Realu.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nema druge nego ih dobiti njihovom igrom
Jes da će nas nadskakati i ubiti ispod koša, ali nametnuti im brzu igru pa ko se bolje snađe

Jes da će nas nadskakati i ubiti ispod koša, ali nametnuti im brzu igru pa ko se bolje snađe

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:Ma nema druge nego ih dobiti njihovom igrom![]()
nema nista od Litvanaca

- legenda reala
- Kontakt:
Pa o tome i pričam, ne vidim kako oni s ovakvom postavom mogu razviti svoju prepoznatljivu igru, ima da mjenjaju stil na Eurobasketu.lumani je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Ma nema druge nego ih dobiti njihovom igrom![]()
nema nista od Litvanacaako ce im Javtokas i braca Lavrinovic biti glavni.Vidim nema ni Kaukenasa.
Ma jaki su pod košem i dalje, ali ostale pozicije, tanko kako je to nekad izgledalo, ne vidim nekog vrhusnkog šutera ovdje, možda Kleiza
Ma šta da vam pričam Mirzet će ih ubiti

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kleiza im je glavni
Jonas ce da sili,jer dolazi iz nba
Ja licno se najvise bojim Seibutisa takvi nas uvjek namuce..Moja prognoza ostaje,BIH prolazi prvi krug

Raul_64 je napisao/la:Kazlauskas objavio preliminarni spisak...
Mantas Kalnietis (Lokomotiv Kuban)
Tomas Delinkaitis (Cherkasy)
Adas Juskevicius (Zalgiris)
Ronaldas Seibutis (L. rytas)
Martynas Gecevicius (Olympiakos)
Martinas Pocius (Real Madrid)
Mindaugas Kuzminskas (Zalgiris)
Linas Kleiza (Toronto Raptors)
Pauilius Jankunas (Zalgiris)
Ksistof Lavrinovic (Zalgiris)
Darjus Lavrinovic (Zalgiris)
Robertas Javtokas (Zalgiris)
Jonas Valanciunas (Toronto Raptors)
Donatas Motiejunas (Houston Rockets)
Kojih god 12 bilo (nema Sarasa garant) , strasno.
šta je sa maciulisom?
upravo ovo, nekada su njihovi igraci harali europom dok su sada sem 2-3 koji su izvrsni, ostali su sto bi rekli dobri, a neki (npr. braca lavrinovic) vec idu silaznom putanjomneno#4 je napisao/la:Za nas su drugi svijeti, ali ni priblizno jaki kao nekada. Gecevicius npr. sjedi na klupi samo kao i Pocius u Realu.
tako da mozemo reci da su za nas tu negdje kao srbija tj. oko dvije stepenice iznad nas sto opet znaci da su nam sanse sa njima (kao i sa srbijom) oko 30%
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Motiejunas solidan.
Valanciunas je igračina. Nije dobijao na početku sezone toliko prilika, mala minutaža no kasnije je eksplodirao. Ima ogroman potencijal.
Opet su najjači gdje smo mi najslabiji.
Valanciunas je igračina. Nije dobijao na početku sezone toliko prilika, mala minutaža no kasnije je eksplodirao. Ima ogroman potencijal.
Opet su najjači gdje smo mi najslabiji.
Filip ce ovako zatvarati utakmice u Sloveniji kao veceras prvu finala

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ne popusta Neno#4 sa Filipom i gotovo...neno#4 je napisao/la:Filip ce ovako zatvarati utakmice u Sloveniji kao veceras prvu finala![]()

Pa neno, ti se na EP-u bojis Makedonije (jucer), a danas ce nam Filip zatvarati utakmice...

Nego, ja se nadam da ce nam Pasalic zatvarati utakmice na EP-u, kao sto je sinoc protiv Panionisa...

Pravda za Papeta!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nek mi nemamo nikakve sanse da prodjemo grupu, samo nek filip igra kako zna i nece bit nezadovoljnih 
Da ne znam da se preziva adamovic, kont'o bi da je paul iz clippersa promijenio ime u filip..

Da ne znam da se preziva adamovic, kont'o bi da je paul iz clippersa promijenio ime u filip..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Jok, eto ne trebam se bojati tima koji je na proslom prvenstvu bio cetvrti i ciji kapiten je dva puta uzastopno osvojio Euroligu. Eto, ne trebam.Dufresne je napisao/la:Ne popusta Neno#4 sa Filipom i gotovo...neno#4 je napisao/la:Filip ce ovako zatvarati utakmice u Sloveniji kao veceras prvu finala![]()
![]()
Pa neno, ti se na EP-u bojis Makedonije (jucer), a danas ce nam Filip zatvarati utakmice...![]()
Nego, ja se nadam da ce nam Pasalic zatvarati utakmice na EP-u, kao sto je sinoc protiv Panionisa...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Hajd nemoj se odmah paliti...neno#4 je napisao/la:Jok, eto ne trebam se bojati tima koji je na proslom prvenstvu bio cetvrti i ciji kapiten je dva puta uzastopno osvojio Euroligu. Eto, ne trebam.Dufresne je napisao/la:Ne popusta Neno#4 sa Filipom i gotovo...neno#4 je napisao/la:Filip ce ovako zatvarati utakmice u Sloveniji kao veceras prvu finala![]()
![]()
Pa neno, ti se na EP-u bojis Makedonije (jucer), a danas ce nam Filip zatvarati utakmice...![]()

Sto se tice nase grupe na EP-u, evo mojih predvidjanja Makedonija nece proci grupu (oni su svoj zenit dozivjeli na proslom prvenstvu) i da Crna Gora nece opravdati ocekivanja koja su im stavljena na ledja (neiskustvo reprezentacije igranja na prvenstvima, bice dosta novih igraca, velikih zvijezda Pekovic, Vucevic i ostalih, koji generalno nisu cesto igrali zajedno i mislim da tu nece biti hemije, medju tim zvijezdama, novi selektor, prejaka postava u reketu, ali ogromna rupa na vanjskim pozicijama, a mi tu protic njih imamo ogromnu sansu u Acinoj run&gun verziji, jos ako bude sut sluzio tu utakmicu

Medjutim, glavni cilj mog prethodnog komentara je bio da skrenem da sinocnju dobru partiju Pasalica...

Pravda za Papeta!
Malo pretjeruje u vezi Antica ,ali to je Neno cinio i prosle godine
Ako cemo se mi njega bojati,sta onda oni trebaju da misle o Mirzi
Za Filipa nemam rijeci,u tako jakom prvenstvu covjek pogodio slobodna bacanja,waooo
(necemo spominjati final four,gdje je bio izgubljen)
@dufresne, Pasalic 2-10 trice 5 izgubljenih
ali dao je kos,za OT.

@dufresne, Pasalic 2-10 trice 5 izgubljenih

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.