Fudbalska Reprezentacija Engleske

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Koliko daleko može Engleska?

Osmina finala
3
13%
Četvrtfinale
1
4%
Polufinale
1
4%
Finale
8
35%
It's coming home
10
43%

Ukupno glasova: 23

Sportfanatik
Kontakt:

Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske

Post Postao/la Sportfanatik » 02 apr 2013, 14:38

Crnogorski reprezentativac Dejan Damjanović iznio je zanimljivo mišljenje o nastupu Engleske u Podgorici te šansama za plasman za Svjetsko prvenstvo u Brazilu...
Nakon 1:1 u glavnom crnogorskom gradu, Crna Gora ostala je ispred Engleske u kvalifikacijskoj skupini za odlazak na svjetsku smotru 2014. godine. Dejan Damjanović, član izabrane vrste Crne Gore, vjeruje da će takav poredak ostati i na kraju.
"Svi u reprezentaciji Crne Gore sada vjeruju da možemo do prvog mjesta i izravnog plasmana na Svjetsko prvenstvo", izjavio je.
"Nisam očekivao tako lošu Englesku", nastavio je Damjanović za Sky Sports. "Engleska je bila u strahu, igrala je vrlo povučeno. Osim Waynea Rooneyja, nitko se nije usudio primiti loptu. Svi su se skrivali od nje i to me uistinu iznenadilo", kaže.
Upravo zato crnogorski nogometaš žali i za pobjedom: "U drugom smo poluvremenu lakoćom mogli zabiti još jedan ili dva pogotka".
Crna Gora ima dva boda prednosti ispred Gordog Albiona, ali mora još i na gostovanje na Wembley.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

High

Post Postao/la High » 05 apr 2013, 02:12

Siguran sam da će Englezi osvojiti prvo mjesto u grupi. Svi onako površno govore da će to biti Crna Gora, ali činjenica da igraju u gostima dvije teške tekme im ne ide u korist. Idu na noge i Poljacima i Englezima. Da Crnogorci imaju +5 ili nešto više bodova, situacija bi bila teža za Engleze. Ovako to nije ništa strašno, imaju dva boda više od njih. Taj raspored ide više u prilog Hartu i kompaniji nego Crnogorcima. Ne kažem da su Crnogorci više sretno nego spretni došli do prve pozicije, ali sigurno da je neće zadržati. Kako god, siguran sam da će na kraju Englezi završiti na prvoj poziciji grupe H.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 05 apr 2013, 20:59

Ne bih baš bio tako siguran. I Englezi su skloni kiksevima a Crnogorci su već jednom izvukli nulu na Wembleyu.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 maj 2013, 15:31

Novi dresovi za Gordy Albion 8-)

slika

Gostujući ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

High

Post Postao/la High » 20 maj 2013, 15:45

Bilo je i boljih (bar kad je riječ o ovom dresu u bijeloj varijanti) ...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 maj 2013, 19:17

slika 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 maj 2013, 19:41

Kakva kreativnost dizajnera u Nikeu. 8-)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 20 maj 2013, 20:10

prosto nevjerovatno. čudi me da su se sjetili da stave svoj logo i znak engleske repke :mrgreen:
Vođa zna.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 maj 2013, 21:15

Dovoljno je sto su im zadavali traume na svakom velikom takmicenju sada im rade i dresove po uzoru na Elf :lol: :lol:

slika

slika
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 maj 2013, 10:19

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 maj 2013, 14:44

Meni je ovo smijesno. Mislim ne mogu Engleze optuziti valjda bi trebali optuziti Nike, oni prave dresove. Druga stvar ovo je plava kragna ne crna, a i da je crna kao da su Njemci prvi imali bijeli dres sa crnom kragnom. Mislim dres nije nista posebno, klasicni, milion klubova i reprezentacija je imalo slican.
Celik!3,2,2.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 22 maj 2013, 15:05

Ma dres je nikakav, nije mogao obicniji biti. Dobro rece ovaj gore ne zaboravise stavit logo najka i grb engleske.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 26 maj 2013, 23:00

slika
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 28 maj 2013, 21:20

Ashley Cole ce nositi kapitensku traku protiv Republike Irske.

http://www1.skysports.com/football/news ... ngland-out" onclick="window.open(this.href);return false;

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 29 maj 2013, 21:45

Iskren da budem, navijam za englesku repku, ali ovo sto sam vidio u prvom protiv Irske, i u drugom protiv C.Gore, je zastrasujuce. Igraci su tu, znaci sve ok, veoma dobri igraci, ali ova repka, ma koliko tesko mi bilo priznat, nema ni glave ni repa. Ovaka repka, sa tolikim potencijalom, bi naprosto trebala zakucat protivnike pred sesnesterac, i da Boga mole od straha, a oni igraju slicno kao kad se ekipa skupi za humanitarne utakmice. Sramota. Jest tek poluvrijeme, i jest prijateljska, ali ovde niti postoji komunikacija izmedju igraca engleske repke, niti bilo kakva organizacija igre. Cak mi se nekad cini da nisu u dobrim odnosima jedni sa drugima, pa igraju ono preko kur˙ca. Moze bit da nisu dorasli ocekivanjima tamosnje javnosti, ali sve su to moguci razlozi, sto je pravi, zasad niko ne zna..
Taktika je izgleda zasnovana na tome da Carrick ili Lamps uzmu loptu na sredini, i onako je produze za krila, ovi ako mogu proci pokusavaju nesto, vecinom nista od toga, i onda sljedi ubacaj.. Takvih bi trebalo dosta da koga ubode u sesnestercu. Jadno, samo od jos vece blamaze, inace, spasava ih bljesak i individualna klasa nekog od igraca..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 29 maj 2013, 21:58

Engleska reprezentacija je ocajna i totalna nafurana sa 90% bezveznih igraca, koji ne bi igrali ni u slabijim repkama... Da dodjes do Engleske reprezentacije dovoljno je uradis jedan-dva dobra poteza na utakmici, i da sutradan odmah vrijedis 10-tine miliona, jer limitirani stvorevi nisu navikli na dobre poteze,;
Evo jedan primjer, gledao tekmu na SportKlubu, ova sezone je u pitanju, igrao Derby ne znam sa kim, i neki mladi Englez iz Derbya (ne znam kako se zove) prodje 2 igraca i dade gol... Kad komentator mrtav hladan rece za ovog ce se interesovati svi najveci klubovi Engleske.... Hej na osnovu jednog dobrog poteza.... :o :shock: :? :?: :!: To ti je dovoljno da zbrojis dva i dva, i vidis kako je to limitirana reprezentacija, a od koje se jos plus ocekuju trofeji :lol: :lol: .....
Definitivno nece oni nista osvojiti jos zadugo vremena, dok se malo ne spuste na zemlju i vide kakav krs igra za doticne....

Negovorim samo za ovu utakmicu sa R.Irskom, vec globalno.....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 29 maj 2013, 22:01

Pazi ne treba mjesati individualne klase igraca, i pozrtvovanost, dobitnu kombinaciju, uigranost te organizaciju igre.
Carrick-Lamps-Rooney-Ox-Cole-Jhonson, itd itd.. su veoma dobri, a ova prva trojka i vise nego.. Problem nije u kvalitetu igraca, u to budi siguran.. ;) Ima tu jos kvalitetnih igraca, Wilshere, Welbeck, P. Jones, itd.. Samo treba odabrati one u formi, postaviti taktiku, i vidit ko s kim pase na terenu.. ;)

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 29 maj 2013, 22:04

Pa napisao sam ima jedno 10% kvalitetnih igraca, ostali su da BOG sacuva limitirani i ograniceni.... A i kao takvi ce pobijediti R.Irsku jer su ovi jos gori....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 29 maj 2013, 22:05

Ja mislim da bi ih nasa repka nabucala samo tako. Znaci ovako uigranu englesku.. 8-)

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 29 maj 2013, 22:12

Engleska će početi igrati kako treba kada odu Lampard i Gerrard(trenutno povrijeđen) te kada skontaju da ovaj glen johnson može igrati samo za klub nikako drugačije.
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: COYGBiH, Faraon iz Visokog, gigglessmoke, Google [Bot], soxx, Stole, tomAndJerry i 30 gostiju.