nisam znao za taj budžet, a ako je to istina, onda svaka čast onima koji se bave finansijama u klubu...
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
@delpiero502
nisam znao za taj budžet, a ako je to istina, onda svaka čast onima koji se bave finansijama u klubu...
floyd je napisao/la:Mozete li reci nesto o vasem stoperu Kazazicu? Da li bi mogao biti pojacanje za Zelju, imajuci u vidu sve slabosti Zeljinih stopera?
Jednostavan odgovor NE !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Moze li neko nesto vise napisati o Mirzi Cemalovicu?Neki video klip postaviti ako ima?
Suska se da je interesantan Partizanu...
Mijenjam dvije karte Bayern-Dortmund na Wembleyu,
za Velez-Zrinjski u Vrapcicima...
Doktor baluna...
Maloljetnim je ulaz zabranjenCroUltras je napisao/la:Mijenjam dvije karte Bayern-Dortmund na Wembleyu,
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Pa dadni karte mami i tati...moRAja je napisao/la:Maloljetnim je ulaz zabranjenCroUltras je napisao/la:Mijenjam dvije karte Bayern-Dortmund na Wembleyu,
Doktor baluna...
Haj u skolu zakasnit ces na biologijuCroUltras je napisao/la:Pa dadni karte mami i tati...moRAja je napisao/la:Maloljetnim je ulaz zabranjenCroUltras je napisao/la:Mijenjam dvije karte Bayern-Dortmund na Wembleyu,
droga je čudo...CroUltras je napisao/la:Mijenjam dvije karte Bayern-Dortmund na Wembleyu,
Moj Aleme kakva gudra sigurno je mislio na razmjenu hi-men slicica. A u skolu mali nemoj da te kazemo uciteljici hehe
Roga-roga...malo promjene kad dodjes iz grada na selo,
da vidimo sta ste svega posadili na vasoj livadi u Vrapcicima
Doktor baluna...
[youtube][/youtube]CroUltras je napisao/la:Roga-roga...malo promjene kad dodjes iz grada na selo,
sasagmp je napisao/la:Moze li neko nesto vise napisati o Mirzi Cemalovicu?Neki video klip postaviti ako ima?
- ASD
- Kontakt:
Zasto smajlie?puza je napisao/la:sasagmp je napisao/la:Moze li neko nesto vise napisati o Mirzi Cemalovicu?Neki video klip postaviti ako ima?
Pa obradovao si me,ASD je napisao/la:Zasto smajlie?puza je napisao/la:sasagmp je napisao/la:Moze li neko nesto vise napisati o Mirzi Cemalovicu?Neki video klip postaviti ako ima?
Hallo zrinje,drži te se svog kluba i odpepaj te sa naše teme.Jel vam toliko nedostaje Velež pa ste stalno kod nas?Kažete da vam je klub velik i ima dugu povijest,onda se brate držite kluba i ne kvarite nam temu.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Dobro dosli, jedva i mi cekamo gostovanje pod bijelim brijegom da vidimo onu obraslu travurinu na tribinama.CroUltras je napisao/la:Roga-roga...malo promjene kad dodjes iz grada na selo,
shearer je napisao/la:Dobro dosli, jedva i mi cekamo gostovanje pod bijelim brijegom da vidimo onu obraslu travurinu na tribinama.CroUltras je napisao/la:Roga-roga...malo promjene kad dodjes iz grada na selo,
Doktor baluna...
Sta si tako neurozan... ne boj se,nece Zrinjski dozvoliti da ispadne Velez...emil02in je napisao/la:Hallo zrinje,drži te se svog kluba i odpepaj te sa naše teme.Jel vam toliko nedostaje Velež pa ste stalno kod nas?Kažete da vam je klub velik i ima dugu povijest,onda se brate držite kluba i ne kvarite nam temu.
Doktor baluna...
Kad si sletan ti udali dlan o dlan,kad si sletan ti udali dlan o dlan,kad si sletan i kad zelis s dlugim dijelit slecu tu kad si sletan ti udali dlan o dlanCroUltras je napisao/la:Roga-roga...malo promjene kad dodjes iz grada na selo,
nevjerujem da je to istina, realno mali nema tog kvaliteta! ponadali smo se i mi poslje prve polusezone i dobri igara da bi konacno mogli dobit centarfora koji ce zabit jedno dvadesetak golova za sezonu ali je mali podbacio totalno u drugoj polusezoni! doduse bio je malo duze povrijedjen na kraju prve polusezone i uloga kao jedini centarfor u formaciji 4-3-3 s kojom igra rahimic mu nepase nikako! pravo se slabo snalazio kao usamljeni centarfor! mada je dobro mlad i ima jos vremena da se popravi!sasagmp je napisao/la:Moze li neko nesto vise napisati o Mirzi Cemalovicu?Neki video klip postaviti ako ima?
sto se tice kazazica i zelje, pa znateli vi ijednog igraca sami napravit? vazda rijesenje za svoje probleme u tudjoj avliji trazite! nesvidja mi se nimalo ovo zapitkivanje manijaka, ovako su rano i prosle godine poceli sa pitanjima oko brkovica pa nam ga pokupise pred nosom na dan podpisivanja ugovora sa velezom! trebamo razvit klubsku politiku da nema davanja igraca iz prve postave u druge premierligase, ili u inostranstvo ili ugovor od minimalno 3 godine sa velezom! u zelju, sarajevo , olimpic, celik nesmijemo pustat ponajbolje igrace ako ikad mislimo postat stabilni u vrhu lige i borit se za evropu i titulu, u suprotnom cemo uvijek strahovat za opstanak do zadnjeg kola! trenutno smo mozda najstabilniji premierligas u ligi finansijski, protezemo se koliko mozemo! plate mozda nisu najvece u ligi ali svaka je na vrijeme i neduguje se nijednom igracu ni marke, stadion se malo po malo gradi i uredjuje i djelujemo konacno kao jedan ozbiljan klub! stim bi trebali bit i atraktivni i za sadasnje igrace sto se tice produzenja ugovora a i za eventualna pojacanja koja ce se dovest i trebali bi bit u toj poziciji da ni pod kojim slucajem nepustamo igrace u konkurente iz PL!
za kraj samo da pitam znali iko od raje kome od sadasnji igraca istice ugovor sad na ljeto?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.