Momčad sezone prema mome skromnom mišljenju:
--------------Di Natale----------Cavani----------------
Hamsik-----Valero-----Pirlo------Vidal------Cuadrado
Chiellini----------------Rodriguez---------------Barzagli
--------------------------Buffon-------------------------
Realnije nisam mogao, zaista. U defanzivi sam se dvoumio između Leonarda i Rodrigueza, ali sam se ipak odlučio za ovog drugog navedenog.
Bekovi? Hm, bila je velika dilema između Asamoaha i Hamšika, ali sam se ipak odlučio za igrača Napulja.
Golmani?
Au, zaista sam mnogo razmišljao glede golmanske pozicije. Gigi, Handa, Marchetti - bolji od boljeg ove sezone. Prevagnula je ipak šampionska sezona Buffona i velemajstorije čak i u veteranskim godinama. Naravno, velika je budućnost pred Handanovićem i Marchettiem, te očekujem mnogo toga u narednim sezonama od njih.
Ostali, manje više. Navedena imena su u potpunosti zaslužila da se nađu u prvih XI. Eventualno sam se dvoumio u napadu; El Sharawy i Balotelli su također bili perfektni u Calciu. EL92 je stagnirao nažalost u posljednjih par mjeseci i zbog toga sam se i odlučio za veterana Di Natalea. A što se tiče Super Maria; naravno da bi se našao u prvih XI da je došao u ljetnom prijelaznom roku, a ne na zimu. To je i jedina mana zbog koje se ne nalazi u navedenom sastavu.
I, naravno, kao i svake sezona otkrivena su neka nova imena koja će krasiti Calcio u budućim fudbalskim godinama. Imena, kao što su: Pogba, Candreva, El Sharawy, De Sciglio, Ljajić, Insigne, Kovačić, Marquinhos...
Zadnja izmjena:
0xygen, dana/u 22 maj 2013, 21:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Grazie mister, grazie di tutto. ★★★
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Vincere non è importante, ma è l’unica cosa che conta.