NK Zvijezda Gradačac

elf1
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la elf1 » 21 maj 2013, 22:42

astra1922 je napisao/la:
elf1 je napisao/la:sezoni se blizi kraj jesul nasi zabacili plovak imal vec ranije zacrtani igraca??? :D
jasta su, nisu ni ove isplatili :mrgreen: ne fali nama puno kada bi pandza ostao mozda tri igraca,zato da su pametni odma kaparisati 4 igraca malo skuplje platiti i rahat si.bosnjak veza jusufbasic ili kordic napad, i naravno bekovi
GOTOV PA SVE NJIH TREBA RASTJERAT...CAST IZUZECIMA
STO SE TICE PLATA NISAM UPUCEN DOBRO I AKO JE NISU ZASLUZILI TREBA ISPLATIT AL NEKA ONI NAMA VRATE TIME STO BI SPORAZUMNO RASKINULI UGOVOR SA ZVIJEZDOM BEZ DODATNOG OBESTECENJA,PARE SE IMAJU JER CE SE VJEROVATNO STADION ZAVRSIT ZA GODINU-DVIJE
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 22 maj 2013, 12:51

sali321 je napisao/la:malo si se previse zeznuo, ocigledno je da si ti dio tog tima, cim si se osjetio prozvanim, vec dugo pratim forumase i pokusavam ostati na margini desavanja ali krajnje je vrijeme da progovore i oni koji ne dolaze na stadione a kojima je zvijezda u srcu !
hahaha a koji su to? daj ba kad niste bili sad uz Zvijezdu kad se je maltene do posljednjeg kola borila z aopstanak sta ce i kad bude dobro igrala? i ja sam siguran da si ti jedan od igraca koji su svojim igrama izborili se za to da ih ucjenjuju ;) ČAST POJEDINCIMA

durgut
Kontakt:

Post Postao/la durgut » 22 maj 2013, 14:50

elf1 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
elf1 je napisao/la:sezoni se blizi kraj jesul nasi zabacili plovak imal vec ranije zacrtani igraca??? :D
jasta su, nisu ni ove isplatili :mrgreen: ne fali nama puno kada bi pandza ostao mozda tri igraca,zato da su pametni odma kaparisati 4 igraca malo skuplje platiti i rahat si.bosnjak veza jusufbasic ili kordic napad, i naravno bekovi
GOTOV PA SVE NJIH TREBA RASTJERAT...CAST IZUZECIMA
STO SE TICE PLATA NISAM UPUCEN DOBRO I AKO JE NISU ZASLUZILI TREBA ISPLATIT AL NEKA ONI NAMA VRATE TIME STO BI SPORAZUMNO RASKINULI UGOVOR SA ZVIJEZDOM BEZ DODATNOG OBESTECENJA,PARE SE IMAJU JER CE SE VJEROVATNO STADION ZAVRSIT ZA GODINU-DVIJE
Sigurno nisi ti taj ko odredjuje jel neko zasluzio platu ili nije, ljudi u klubu znaju svoj posao i sigurno da znaju ko zasluzuje da ostane a ko ne. Sta je ovih fudbalskih strucnjaka i znalaca na ovom forumu pravo je cudo kako nemaju funkciju i ne rukovode nekim klubom :ugeek:

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 22 maj 2013, 15:23

nisam znao durgut da si toliko glup, ustvari znao sam al ne bas u ovim granicama...vjerovatno da sam fudbalski znalac bio bi u nekom klubu ali sto sam ja napisao odnosi se na postenje doveo si igraca i plati ga...kolko je sirotinje otplakalo za tobom sreca pa si kokosar ;)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

durgut
Kontakt:

Post Postao/la durgut » 22 maj 2013, 15:51

elf1 je napisao/la:nisam znao durgut da si toliko glup, ustvari znao sam al ne bas u ovim granicama...vjerovatno da sam fudbalski znalac bio bi u nekom klubu ali sto sam ja napisao odnosi se na postenje doveo si igraca i plati ga...kolko je sirotinje otplakalo za tobom sreca pa si kokosar ;)
Sreca je za nasu zajednicu i narod sto si ti toliko pametan pa mozes pamet da prodajes preko foruma, a kokosar je tebi vrhunac ;)

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 22 maj 2013, 18:33

durgut je napisao/la:
elf1 je napisao/la:nisam znao durgut da si toliko glup, ustvari znao sam al ne bas u ovim granicama...vjerovatno da sam fudbalski znalac bio bi u nekom klubu ali sto sam ja napisao odnosi se na postenje doveo si igraca i plati ga...kolko je sirotinje otplakalo za tobom sreca pa si kokosar ;)
Sreca je za nasu zajednicu i narod sto si ti toliko pametan pa mozes pamet da prodajes preko foruma, a kokosar je tebi vrhunac ;)
i opet da ti kazem da ovdje niko nije prodavao pamet po forumu i sreca da ti sam sebe smatras vrhuncom, ti si samo za k-u-r-a-c vrhunac nizasta drugo...eto kokosar malo vise o tebi zalosno al istinito;) :)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

durgut
Kontakt:

Post Postao/la durgut » 22 maj 2013, 19:28

elf1 je napisao/la:
durgut je napisao/la:
i opet da ti kazem da ovdje niko nije prodavao pamet po forumu i sreca da ti sam sebe smatras vrhuncom, ti si samo za k-u-r-a-c vrhunac nizasta drugo...eto kokosar malo vise o tebi zalosno al istinito;) :)
sam o sebi pricas kakva si seljacina ;) o sebi nista nisam reko ali taj k-u-r-a-c tebe vjerovatno izludi kad se popnes na njemu pa dozivis vrhunac i onda laprdas ;)

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 22 maj 2013, 20:09

durgut istina uvijek boli :D
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

durgut
Kontakt:

Post Postao/la durgut » 22 maj 2013, 20:40

elf1 je napisao/la:durgut istina uvijek boli :D
boli tebe paksu ;)

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 22 maj 2013, 20:41

Dosadni ste!!!
Dragon Town

South89
Kontakt:

Post Postao/la South89 » 22 maj 2013, 22:35

Kako je prosla ona utakmica? RD-Zvijezda

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 22 maj 2013, 22:40

durgut je napisao/la:
boli tebe paksu ;)
staces kada je bolna,tjesi se da boli i mene... :D :lol: :lol:
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

durgut
Kontakt:

Post Postao/la durgut » 22 maj 2013, 22:50

elf1 je napisao/la:
durgut je napisao/la:
boli tebe paksu ;)
staces kada je bolna,tjesi se da boli i mene... :D :lol: :lol:
jadan ti, nisi ti kriv sto si retardiran :)

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 22 maj 2013, 22:55

jest ti krivo,nemozes a moras se pomirit s istinom bolno,bolno
jasta je ja retardiran uspio svojoj djeci obezbijedit solidan zivot i iskolovat...upravu si jasta sam nego retardiran :lol: :lol: :lol: :lol:
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 22 maj 2013, 23:05

South89 je napisao/la:Kako je prosla ona utakmica? RD-Zvijezda
6 :6 a zvijezda bila bolje na penale ;)

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 22 maj 2013, 23:08

N5555 je napisao/la:
South89 je napisao/la:Kako je prosla ona utakmica? RD-Zvijezda
6 :6 a zvijezda bila bolje na penale ;)
prava golijada :)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

durgut
Kontakt:

Post Postao/la durgut » 22 maj 2013, 23:13

elf1 je napisao/la:jest ti krivo,nemozes a moras se pomirit s istinom bolno,bolno
jasta je ja retardiran uspio svojoj djeci obezbijedit solidan zivot i iskolovat...upravu si jasta sam nego retardiran :lol: :lol: :lol: :lol:
volim kad sagledas cinjenice i prihvatis istinu bez obzira sto nije sjajna :)

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 23 maj 2013, 09:34

de obojica sagledajte cinjenice i malo se skontajte. Kad vam covjek cita postove rek'o bi da niste ni osnovnu zavrsili.
Isto ste neka djecurlija na forumu. Koji vam je ...

De uozbiljite se, i raspravljajte na normalan nacin o stvarima koje su vezane za klub, zbog kojeg je ova tema napravljena.

Kako god, jucer utakmica RD07 vs. NK Zvijezda, komedija ziva. Bilo je predobro :D

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 23 maj 2013, 15:16

TheAlchemistRD07 je napisao/la:de obojica sagledajte cinjenice i malo se skontajte. Kad vam covjek cita postove rek'o bi da niste ni osnovnu zavrsili.

De uozbiljite se, i raspravljajte na normalan nacin o stvarima koje su vezane za klub, zbog kojeg je ova tema napravljena.

Kako god, jucer utakmica RD07 vs. NK Zvijezda, komedija ziva. Bilo je predobro :D
tesko je onakom odronu prisutit
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 23 maj 2013, 17:23

elf1 je napisao/la:
TheAlchemistRD07 je napisao/la:de obojica sagledajte cinjenice i malo se skontajte. Kad vam covjek cita postove rek'o bi da niste ni osnovnu zavrsili.

tesko je onakom odronu prisutit
Dobro je vise,i ne kaze se prisutit vec presutjeti,castite se na PP

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.