U Bayernu pozivaju managere Lewandowskog na tzv. Final-Party, dok u Dortmundu pricaju kako su oni kulturniji od Bayerna i kao primjer navode slavlje Robbena nakon utakmice u kupu Njemacke.
Finale: Borussia Dortmund-Bayern Munchen
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Finale: Borussia Dortmund-Bayern Munchen
Ne zna se koje gori...
U Bayernu pozivaju managere Lewandowskog na tzv. Final-Party, dok u Dortmundu pricaju kako su oni kulturniji od Bayerna i kao primjer navode slavlje Robbena nakon utakmice u kupu Njemacke.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sabura ljudi, Robben će aBd opet onako slaviti nakon gola na Wembleyu
Vrijeme je da vrati sve što je uradio loše prošle sezone. Arjen Robben će dati 200% od sebe na utakmici
Vrijeme je da vrati sve što je uradio loše prošle sezone. Arjen Robben će dati 200% od sebe na utakmici
Hobotnica je rekla svoje:
-open in new tab-

-open in new tab-

Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
2
................
................
- DragonReborn
- Kontakt:
? " у ? "Neutral je napisao/la:2
................
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Malo morgen 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ceze je napisao/la:Ugovor stupa na snagu kada postane zvanično igrač Bayerna 1. jula 2013., tako da to što si napisao ne pije vode.adnan24 je napisao/la: Bravo za Bayern...fin detalj u ugovoru
Stvarno? Ja bas mislio da je on vec igrac Bayerna pa se radovao jucer kad sam vidio da propusta finale

Skomina će imati najteži zadatak....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Svojim postom si aludirao da postoji stavka u ugovoru da Gotze ne može igrati protiv Bayerna i ja sam ti samo ukazao na to da ugovor nije još stupio na snagu.adnan24 je napisao/la:ceze je napisao/la:Ugovor stupa na snagu kada postane zvanično igrač Bayerna 1. jula 2013., tako da to što si napisao ne pije vode.adnan24 je napisao/la: Bravo za Bayern...fin detalj u ugovoru
Stvarno? Ja bas mislio da je on vec igrac Bayerna pa se radovao jucer kad sam vidio da propusta finale
Iako je glupost uopće misliti da tako nešto postoji.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ne mora se sve nacrtati...nemoj biti bukvalac.ceze je napisao/la: Svojim postom si aludirao da postoji stavka u ugovoru da Gotze ne može igrati protiv Bayerna i ja sam ti samo ukazao na to da ugovor nije još stupio na snagu.
Iako je glupost uopće misliti da tako nešto postoji.
Ma nisam bukvalac brate, nego nisi prvi koji je tako nešto napisao i igrom slučaja mi tvoj post zapadne za oko.
Ništa lično.
Ništa lično.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
1
......................................
......................................
- schweinsteiger
- Kontakt:
Prijatelju,on je mislio na to da su tokom sklapanja dogovora ono se "Izmedju sebe" dogovorili Gotze i uprava da on kao nekako izmajmunise da ne moze igrati tu utakmicu u finalu.ceze je napisao/la:Ma nisam bukvalac brate, nego nisi prvi koji je tako nešto napisao i igrom slučaja mi tvoj post zapadne za oko.
Ništa lično.
#miasanmia
Trebao je sam sebi slomiti nogu.
bravo za hobotnicu! uvijek je u životu bitno stati na pravu stranubetton je napisao/la:Hobotnica je rekla svoje:
-open in new tab-
nema potpisa
Gledam malo prije vijesti na RTL-u i sada njihov novinar pita Engleze koje igrace poznaju iz obje ekipe, i stize odgovor od jedne djevojke : Svajnstajler
Takodjer na pitanje sta ce se pozitivno dogoditi u Subotu navecer na Wembley-u stigao je odgovor od vecine:
Da ce konacno jedna Njemacka ekipa izgubiti na tom stadionu.

Takodjer na pitanje sta ce se pozitivno dogoditi u Subotu navecer na Wembley-u stigao je odgovor od vecine:
Da ce konacno jedna Njemacka ekipa izgubiti na tom stadionu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Evo Wolfsburg ozeo zensku Ligu Prvaka. Jao, koja dominacija njemackih klubova ove sezone. 
Evo mala demonstracija koliko je Bayern ustvari veci klub od BvB-a.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Najskuplje pojacanje Martinez 40 miliona...Borussia za 45 kupila cijelu ovu ekipu...to ja zovem demonstracijom sile 
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Realno, Bayern je favorit i to veći nego prije mjesec dana recimo. Što zbog forme, koja može zavarati, a i evo Goetze ne igra.... veliki su favoriti.
Sve je na strani Bayerna, ali ja imam osjećaj da Dortmund osvaja.
Sve je na strani Bayerna, ali ja imam osjećaj da Dortmund osvaja.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.