A ima i vanjskih 96'brzi je napisao/la:U Izviđača lijevo krilo 97 godište,a desno 96, stvarno talentirani momci![]()
![]()

Poznajem neke pa mi je drago radi njih.
A ima i vanjskih 96'brzi je napisao/la:U Izviđača lijevo krilo 97 godište,a desno 96, stvarno talentirani momci![]()
![]()
jbmilan je napisao/la:Ne znam ko mi izbrisa komentar, ali je smijesno da jedan sudija premijer rukometne lige BiH, kaze treneru Celika, citiram: "Yebachu ja vas, nisi ti trener, ti si qrac ! "
Dalje o sudjenju ne treba ni pisati..
nije ti niko obrisao komentar , nego si ga ti okačio na temi RK Konjuh...jbmilan je napisao/la:Ne znam ko mi izbrisa komentar, ali je smijesno da jedan sudija premijer rukometne lige BiH, kaze treneru Celika, citiram: "Yebachu ja vas, nisi ti trener, ti si qrac ! "
Dalje o sudjenju ne treba ni pisati..
svaki klub moze dovesti bilo kojeg igraca iz Evrope u bilo kojem trenutku,ako igrac ima ciste papirebrzi je napisao/la:Zar prijelazni rok nije završio. Ris javlja da je Sloga dovela dva nova igrača
Jest, jest, iz Evrope su momci, nadareni na svojim pozicijama, mobli bi biti MVP premijer lige. Dražen Begić i Andrija Knezović, obojica iz Mostara, karijeru počeli u Ljubuškom.boriska je napisao/la:svaki klub moze dovesti bilo kojeg igraca iz Evrope u bilo kojem trenutku,ako igrac ima ciste papirebrzi je napisao/la:Zar prijelazni rok nije završio. Ris javlja da je Sloga dovela dva nova igrača
humljub je napisao/la:Vidović i Zeljić su najbolji igrači u ligi.
Slazem se..Mnogo bolji od svi zvijezda iz Borca ili reprezentivaca..LenBias je napisao/la:humljub je napisao/la:Vidović i Zeljić su najbolji igrači u ligi.
To baš razvaljivanje bilorkbosna je napisao/la:Na sta spade bh rukomet igra se liga za prvaka,a kvalittet favorita lige je na nikad na nizem nivou.Dokaz tome sinoc raspadnuti Izvidzac u kojem osim beka Zeljica igraju sve rekretivci momci kojima je rukomet rekrecija i djeca koji su tek krenula u srednju skolu.Plus sa trenerom koji se bavi poljoprivredom takodze rekreivni rukometni strucnjak,e sad takva ekipa razvali buduceg prvaka lige Borca,.Za koji nastupaju cak sedam bh reprezentativaca koji je doveo dokazanog strucnjaka Cvetkovica,sta dalje reci kad Zeljc,Boras,Prkalo i jos cetvorica iz srednje skole razvale po svemu suduci buduceg prvaka koji dalje 7 bh reprezentacijaca zalosno.
Pa gdje su ti silni taletni ili buduce nade reprezentacije oni bi sinoc Izvidzac trebai dobiti bar 15 razlike da u sebi imaju 1% taleneta,jadna je nasa buducnost rukometa.
Nisu znali gdje su pravo razvaljivanje,sa djecom iz vrtica.brzi je napisao/la:To baš razvaljivanje bilorkbosna je napisao/la:Na sta spade bh rukomet igra se liga za prvaka,a kvalittet favorita lige je na nikad na nizem nivou.Dokaz tome sinoc raspadnuti Izvidzac u kojem osim beka Zeljica igraju sve rekretivci momci kojima je rukomet rekrecija i djeca koji su tek krenula u srednju skolu.Plus sa trenerom koji se bavi poljoprivredom takodze rekreivni rukometni strucnjak,e sad takva ekipa razvali buduceg prvaka lige Borca,.Za koji nastupaju cak sedam bh reprezentativaca koji je doveo dokazanog strucnjaka Cvetkovica,sta dalje reci kad Zeljc,Boras,Prkalo i jos cetvorica iz srednje skole razvale po svemu suduci buduceg prvaka koji dalje 7 bh reprezentacijaca zalosno.
Pa gdje su ti silni taletni ili buduce nade reprezentacije oni bi sinoc Izvidzac trebai dobiti bar 15 razlike da u sebi imaju 1% taleneta,jadna je nasa buducnost rukometa.
Ha,ha karijeru će završiti u Doboju.goranBL je napisao/la:Jest, jest, iz Evrope su momci, nadareni na svojim pozicijama, mobli bi biti MVP premijer lige. Dražen Begić i Andrija Knezović, obojica iz Mostara, karijeru počeli u Ljubuškom.boriska je napisao/la:svaki klub moze dovesti bilo kojeg igraca iz Evrope u bilo kojem trenutku,ako igrac ima ciste papirebrzi je napisao/la:Zar prijelazni rok nije završio. Ris javlja da je Sloga dovela dva nova igrača
humljub je napisao/la:Borac pao bez ispaljena metka u Ljubuškom iako suci Dejanović i Marčetić su sve pokušali da ih drže u igri, loš kriteriji kod sedmeraca i isključenja. Cvetković izgubljen, loše vodio utakimu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.