NK Vitez
Re: NK Vitez
nekoliko "sitnica".
ja sam napisao da će Vitez igrati na Kamberovićima još u februaru. vjerovatno se mislilo da izmišljam, a ono ispade da govorim istinu. volio bih da Vitez rekonstruiše stadion do početka lige, ali upitno je koliko je to realno.
Robijaši su dolazili u Vitez u sezoni 1990/91 kad smo ispali u treću ligu i igrali protiv Viteza. bilo je neke frke što jest, jest. mislim da je ustvari to jedna od rijetkih sezona kad smo igrali istom rangu, čak mislim i jedina. za kup nisam 100% siguran.
stvarni pravni nasljednik prijeratnog FK Vitez je sadašnji FK Vitez iz dosta raloga. osnovni je da je NK Vitez bukvalno stvoren 1994. poslije su tek kao godinu osnivanja uzeli 1947. nešto slično kao i recimo NK Žepče ili recimo sad Sloga Ljubuški. naravno, niko ne može zabraniti i NK Vitezu da spominje to svoje porijeklo.
ja sam napisao da će Vitez igrati na Kamberovićima još u februaru. vjerovatno se mislilo da izmišljam, a ono ispade da govorim istinu. volio bih da Vitez rekonstruiše stadion do početka lige, ali upitno je koliko je to realno.
Robijaši su dolazili u Vitez u sezoni 1990/91 kad smo ispali u treću ligu i igrali protiv Viteza. bilo je neke frke što jest, jest. mislim da je ustvari to jedna od rijetkih sezona kad smo igrali istom rangu, čak mislim i jedina. za kup nisam 100% siguran.
stvarni pravni nasljednik prijeratnog FK Vitez je sadašnji FK Vitez iz dosta raloga. osnovni je da je NK Vitez bukvalno stvoren 1994. poslije su tek kao godinu osnivanja uzeli 1947. nešto slično kao i recimo NK Žepče ili recimo sad Sloga Ljubuški. naravno, niko ne može zabraniti i NK Vitezu da spominje to svoje porijeklo.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Foto i video izvjestaj utakmice Vitez-Krajina
http://vitez.info/sport/vijesti-iz-spor ... li-krajinu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://vitez.info/sport/vijesti-iz-spor ... li-krajinu" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Interni moderator
- Kontakt:
jel ima neki termin kad pocinju radovi na izgradnji stadiona
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
cim se ovjeri prvo mjesto na tabeli pocinju radovi tako sam cuostaragarda je napisao/la:jel ima neki termin kad pocinju radovi na izgradnji stadiona

- badblueboylivno
- Kontakt:
Juniori Viteza su četiri kola prije kraja osigurali naslov prvaka Omladinske lige - skupina Centar. Fantastična generacija.
http://vitez.info/sport/vijesti-iz-spor ... a-nk-vitez" onclick="window.open(this.href);return false;
Uskoro bi trebala i izgradnja stadiona započeti
http://vitez.info/sport/vijesti-iz-spor ... a-nk-vitez" onclick="window.open(this.href);return false;
Uskoro bi trebala i izgradnja stadiona započeti

Izgubili u kupu danas, 1:0.
http://vitez.info/sport/vijesti-iz-spor ... upa-ns-sbz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://vitez.info/sport/vijesti-iz-spor ... upa-ns-sbz" onclick="window.open(this.href);return false;
Ponos grada! Najava utakmice Vitez-Buducnost Banovići
http://vitez.info/sport/vijesti-iz-spor ... ubota-25-5" onclick="window.open(this.href);return false;
Sutra ima da gori grad ako dobijemo!
http://vitez.info/sport/vijesti-iz-spor ... ubota-25-5" onclick="window.open(this.href);return false;
Sutra ima da gori grad ako dobijemo!

- badblueboylivno
- Kontakt:
- TzBulevar87
- Kontakt:
badblueboylivno je napisao/la:Dobro pa su prošle i krizma i matura.
najlakse je zajebavati ,tako se poklopilo bilo

badblueboylivno je napisao/la:Dobro pa su prošle i krizma i matura.

- badblueboylivno
- Kontakt:
hhahahahahahahahah eto vidis bolan da si dopizdio svima sa svojim vitezom i sa svojim krizmama i maturama......badblueboylivno je napisao/la:Dobro pa su prošle i krizma i matura.

moderator BBB castim te prvom prilikom ili ovde u lukavcu ili kod tebe u livnu......badblueboylivno je napisao/la:Dobro pa su prošle i krizma i matura.

Aj ovo za krizmu im i shvacam, ali matura?
Pa tih maturanata ne moze biti vise od 700. I od tih 700 nek su pola cure koje jako slabo idu na utakmice, to je 350. I od tih 350 su pola FK-ovci i to je 175. A od tih 175 ne idu svi na utakmice. Sad ne kuzim kako su ovisili o njima. Na krizme se oda, jednom krizmeniku dodje i do 100 ljudi, dok je minimalno 15-20, ali ove mature nitko osim maturanata ne posjecuje. Ne ide cijeli grad u dvoranu za proslavu s njima. Eventualno izadju malo da ih pogledaju dok paradiraju i gotovo. To je bas smijesna isprika.

ma to on malo dize nacionalne naboje ......momak vjerovatno jos zivi u 93. godini......Signore je napisao/la:Aj ovo za krizmu im i shvacam, ali matura?Pa tih maturanata ne moze biti vise od 700. I od tih 700 nek su pola cure koje jako slabo idu na utakmice, to je 350. I od tih 350 su pola FK-ovci i to je 175. A od tih 175 ne idu svi na utakmice. Sad ne kuzim kako su ovisili o njima. Na krizme se oda, jednom krizmeniku dodje i do 100 ljudi, dok je minimalno 15-20, ali ove mature nitko osim maturanata ne posjecuje. Ne ide cijeli grad u dvoranu za proslavu s njima. Eventualno izadju malo da ih pogledaju dok paradiraju i gotovo. To je bas smijesna isprika.

- badblueboylivno
- Kontakt:
De, de, nemojte o glupostima.
Nije mi bila namjera nikoga provocirati, nego sam se malo našalio na opravdanja za te dvije utakmice, ništa strašno.
Uostalom, mislim (a to sam već pisao) da će Vitez biti yeben igrač u Premijer ligi jer imaju sve preduvjete, a potpuno nebitan faktor je taj jesu li klub sa velikom tradicijom i jesu li nekad punili Marakanu i Maksimir ili hoće li po utakmici biti 500 ili 5000 ljudi. A broj navijača i simpatizera će porasti kad se čuje da ulaze u ligu sa Željom, Sarajevom, Zrinjski, Širokim, Borcem. Samo neka nastave ozbiljno raditi i napravit će velik klub.
Nije mi bila namjera nikoga provocirati, nego sam se malo našalio na opravdanja za te dvije utakmice, ništa strašno.

Uostalom, mislim (a to sam već pisao) da će Vitez biti yeben igrač u Premijer ligi jer imaju sve preduvjete, a potpuno nebitan faktor je taj jesu li klub sa velikom tradicijom i jesu li nekad punili Marakanu i Maksimir ili hoće li po utakmici biti 500 ili 5000 ljudi. A broj navijača i simpatizera će porasti kad se čuje da ulaze u ligu sa Željom, Sarajevom, Zrinjski, Širokim, Borcem. Samo neka nastave ozbiljno raditi i napravit će velik klub.
Hayley <3
ma naravno i ja sam se salio sa tim njegovim izgovorima ali drago mi ja da smo se ti i ja razumjeli o cemu pricamo iako smo daleko jedan od drugog...mislim kilometrazom...badblueboylivno je napisao/la:De, de, nemojte o glupostima.
Nije mi bila namjera nikoga provocirati, nego sam se malo našalio na opravdanja za te dvije utakmice, ništa strašno.![]()

Ja podrzavam Vitez da udje u PL, bit ce mi drago da skinu nekom jacem skalp, ali se ne zezam s ovim da su gluposti ta opravdanja. Krizma i nekako, mali je to grad, ali matura nikako. Vidio sam protiv Slobode da imaju i najvjernije, pa nebi bilo lose da rade neke parole po gradu, dizu ljude i pozivaju na utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.