Tako nekako,i jos dosao Mamic rekao:" Alena,valjda ti je jasno kaj trebas uradit'"bavarian_bk je napisao/la:To ti je ovako bilo .
Sejad stavio Alena ispred sebe i rekao mu: " Sine ti imaš 16 godina , mislim da ti možeš sam odlučiti za koga ćeš igrati i gdje te srce vuče . Na tebi je ... ! " I Alen odgovorio :" Okej stari , kužim, ne brini, odlučim sam . "
Eh sad , Sejina žena , ili ti ga Alenova mati , stavila Alena ispred sebe i rekla mu : " Alene sine , nemoj da iznevjeriš svoju mamu i njenu porodicu . Ti si čistokrvni Hrvat , i ne smiješ sebi dozvoliti da igraš za tamo neku Bosnu. Inače ćeš imati problema sa mnom . Je l' jasno ?!" A Alen odgovorio : " Okej stara , u pravu si , bum igral za Vatrene ! "
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
tako ti to odprilike i dodje nazalost..bavarian_bk je napisao/la:To ti je ovako bilo .
Sejad stavio Alena ispred sebe i rekao mu: " Sine ti imaš 16 godina , mislim da ti možeš sam odlučiti za koga ćeš igrati i gdje te srce vuče . Na tebi je ... ! " I Alen odgovorio :" Okej stari , kužim, ne brini, odlučim sam . "
Eh sad , Sejina žena , ili ti ga Alenova mati , stavila Alena ispred sebe i rekla mu : " Alene sine , nemoj da iznevjeriš svoju mamu i njenu porodicu . Ti si čistokrvni Hrvat , i ne smiješ sebi dozvoliti da igraš za tamo neku Bosnu. Inače ćeš imati problema sa mnom . Je l' jasno ?!" A Alen odgovorio : " Okej stara , u pravu si , bum igral za Vatrene ! "
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
-
bacelonafan
- Kontakt:
Pjanic je u njegovim godinama bio ime,vazio za jednog od najboljih mladih igraca u evropi,postizao neke magicne golove,al kaze mu babuka il Bosna il nista i zavrsena prica,a ovaj mali ublehas niti je ime,nit je ista napravio u karijeri da neko place za njim,i skutore za nas igra dosta katolika i igralo je i to dobrih igraca,tako da ti tu pricu macku pod rep
Ma Halilovića su mediji napuhali i to je sve... Neki su ga zvali "balkanski Messi" ... Gluposti da ne mogu biti veće .. Nit je ikakvo ime , nit je izgrađen fudbaler .. Messi je u njegovim godinama već bio nevjerovatan igrač , tako da su to samo medijske gluposti . Momak ako na svom maksimumu dođe na nivo Modrića , neka bude sretan . Jer oni koji su medijski napuhani , najčešće propadnu kao igrači.
Hoce li Halilovic nastupiti u Mostaru protiv Zrinjskog? Bilo bi vrh da za Hrvatsku debituje na bosanskom tlu,i pred navijacima koji ne mogu smisliti nacionalnost nejgovog oca.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A jarane, kako ti znas da je pjanicu stari tako rekao ? mozda je miralem sam odlucio "bosna i niko drugi" ..bacelonafan je napisao/la:Pjanic je u njegovim godinama bio ime,vazio za jednog od najboljih mladih igraca u evropi,postizao neke magicne golove,al kaze mu babuka il Bosna il nista i zavrsena prica,a ovaj mali ublehas niti je ime,nit je ista napravio u karijeri da neko place za njim,i skutore za nas igra dosta katolika i igralo je i to dobrih igraca,tako da ti tu pricu macku pod rep
A alen je obicni dugokosi ljigavac..al nek mu je sa srecom
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Fahrudin Pjanic je bio dosta agilan po pitanju Miralemovog izbora,jasno je covjek rekao kako ce se stvari odvijati.Sa druge strane,Sead Halilovic je rekao da njegov sin ima apsolutnu slobodu izboraPapastathopoulos je napisao/la:A jarane, kako ti znas da je pjanicu stari tako rekao ? mozda je miralem sam odlucio "bosna i niko drugi" ..bacelonafan je napisao/la:Pjanic je u njegovim godinama bio ime,vazio za jednog od najboljih mladih igraca u evropi,postizao neke magicne golove,al kaze mu babuka il Bosna il nista i zavrsena prica,a ovaj mali ublehas niti je ime,nit je ista napravio u karijeri da neko place za njim,i skutore za nas igra dosta katolika i igralo je i to dobrih igraca,tako da ti tu pricu macku pod rep
A alen je obicni dugokosi ljigavac..al nek mu je sa srecom
Stvarno je teško bilo Pjaniću izabrati pored velike fudbalske nacje Luxemurga.Ne trebas tako bez razmisljanja pricati,shavtam ja da su mnoge preplavile ruzne emocije,al treba razumijeti momka,rodjen je u Hrvatskoj,majka mu je hrvatica,cijeli život je proveo tamo,ide u hrvatsku školu,on je drug moj Hrvat proijeklom iz BiH,i ne vidim sta je tu problem.Odabrao hrvatsku i zdravo!bacelonafan je napisao/la:Pjanic je u njegovim godinama bio ime,vazio za jednog od najboljih mladih igraca u evropi,postizao neke magicne golove,al kaze mu babuka il Bosna il nista i zavrsena prica,a ovaj mali ublehas niti je ime,nit je ista napravio u karijeri da neko place za njim,i skutore za nas igra dosta katolika i igralo je i to dobrih igraca,tako da ti tu pricu macku pod rep
Neka je se konacno odlucio, dosadilo mi je citati. Ako mu je srce tamo, nek igra tamo. Netreba mi niko u reprezentaciji koji nije 100% uz nju. Sad zavrsiti sa njim i trositi energiju na ostale momke koji su to mnogo vise zasluzili.
Ja nemam sta Alena kriviti. Ovo i nije bila njegova odluka, nego odluka Seje.
Ovim putem moram samo napisati Sejo Halilovicu, srami se svojih godina, umjesto heroja, postao si obicni ljugavac i Mamicev DUPELIZAC!
Sramota je koliko covjek moze nisko pasti.
Ovim putem moram samo napisati Sejo Halilovicu, srami se svojih godina, umjesto heroja, postao si obicni ljugavac i Mamicev DUPELIZAC!
Sramota je koliko covjek moze nisko pasti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Al smarate sa Alenom. 
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Zaboraviti izdajnika. On je Hrvat, rođen je tamo, vidiš u nas si rođen u BiH a opet si Hrvat, koji licemjeri, majorizacija !
E tako, neka smo saznali za koga će igrati i sigurno mu je otac ponosan što nastupa za zemlju koja će biti za par dana osuđena za agresiju na BiH
No dobro, tu je ubitačno Kolašinac, tu je Dilaver, tu je i momak iz Standarda. Seo je najveće pojačanje, samo da što prije riješi papire, a tu je i Bičakčić
BiH je postojala i postojati će poslije izdajnika.
E tako, neka smo saznali za koga će igrati i sigurno mu je otac ponosan što nastupa za zemlju koja će biti za par dana osuđena za agresiju na BiH
No dobro, tu je ubitačno Kolašinac, tu je Dilaver, tu je i momak iz Standarda. Seo je najveće pojačanje, samo da što prije riješi papire, a tu je i Bičakčić
-
Sapunaru28
- Kontakt:
Volio bih da imamo Halilovica, Ljajica i Hrgotu al eto sta ces
Ne rise vise...Neutral je napisao/la:Zaboraviti izdajnika. On je Hrvat, rođen je tamo, vidiš u nas si rođen u BiH a opet si Hrvat, koji licemjeri, majorizacija !![]()
E tako, neka smo saznali za koga će igrati i sigurno mu je otac ponosan što nastupa za zemlju koja će biti za par dana osuđena za agresiju na BiH![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
cuj ne rise, momak upravu od prve do zadnje rijeciLillard je napisao/la:Ne rise vise...Neutral je napisao/la:Zaboraviti izdajnika. On je Hrvat, rođen je tamo, vidiš u nas si rođen u BiH a opet si Hrvat, koji licemjeri, majorizacija !![]()
E tako, neka smo saznali za koga će igrati i sigurno mu je otac ponosan što nastupa za zemlju koja će biti za par dana osuđena za agresiju na BiH![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
samo kazem da ne mijesas politiku u ovoNeutral je napisao/la:Jašta
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Mene se odluke Alena, Hajrovica ili Seferovica uopste nisu toliko dotakle. Jeste meni zao jer bi s njima bili zbrinuti narednih 15 godina, ali na mene ima utjecaja odluka dobrog Ivice ili Ognjena iz BiH da nakon mladjih kategorija odluce preko grane ... Zato se nadam plasmanu u Brazil, financijska korist bi ogromno znacila-i vjerujem da bi ovaj novi savez znao iskorisiti ponudjeno ..
O čemu ti molim te? Je li ti znaš što znači riječ izdajnik?!Neutral je napisao/la:Zaboraviti izdajnika. On je Hrvat, rođen je tamo, vidiš u nas si rođen u BiH a opet si Hrvat, koji licemjeri, majorizacija !![]()
No dobro, tu je ubitačno Kolašinac, tu je Dilaver, tu je i momak iz Standarda. Seo je najveće pojačanje, samo da što prije riješi papire, a tu je i Bičakčić![]()
Mani se prosipanja bošnjačkog unitarističkog nacionalizma i prosipanja gluposti, digne mi se kosa na glavi od toga. A za ovu drugu rečenicu bi mogao popiti ban, al dobro, nebitno.
Ja nisam siguran da li je sve točno što je danas napisao u novinama i sve dok malog ne vidim u kockastom dresu, neću vjerovati i nadam se da će ipak zaigrati za BiH koliko god to danas se činilo nelogično i nemogućim.
I ne napadajte a priori Alena. Kako god da odluči, morate ga razumjeti.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
bacelonafan
- Kontakt:
Kao prvo imam godina vjerovatno ti otac mogu biti,kao drugo ne pisem iz svoje glave niti lupam,nego slucajno mu znam oca bas dobro,jer su bili izbjeglice kao i moja tetka itd. zive blizu i jos neke stvari koje nisu za foruma,Pjanic je tad vazio u jakoj ligi za jednog od najvecih talenata u evropi,imas njegove golcine sa17-18 godina u jakoj ligi koja nije HNL,imao je ponudu Luksemburga al to je nebitno,imao je i ponudu Francuske da igra za njihove selekcije nikad nije zelio to da uradi i to sve zbog oca,al vazno je omalovazavat ovakve ljude nije ni cudo sto nam se ovo sve desava,i kakve veze Luxemburg ima jer ovdje neki potenciraju HR mu je sve dala smijesno,i njemu je i Francuska dala sve ama bas sve i Luxemburg pa nije igrao za njih,sta je sa Rakiticem,sve pogone repke im prosao osim A tima,sve mu dali ljudi i covjek igra za HR pusti se ti te price,Alen je velika hrvatina za ove nase domace,a kad neki nas domaci hrvat igra za HR to je uredu,jer boze on je hrvat haha a Alen je i to Halilovic ugledna uticajna HR porodicakazu je napisao/la:Stvarno je teško bilo Pjaniću izabrati pored velike fudbalske nacje Luxemurga.Ne trebas tako bez razmisljanja pricati,shavtam ja da su mnoge preplavile ruzne emocije,al treba razumijeti momka,rodjen je u Hrvatskoj,majka mu je hrvatica,cijeli život je proveo tamo,ide u hrvatsku školu,on je drug moj Hrvat proijeklom iz BiH,i ne vidim sta je tu problem.Odabrao hrvatsku i zdravo!bacelonafan je napisao/la:Pjanic je u njegovim godinama bio ime,vazio za jednog od najboljih mladih igraca u evropi,postizao neke magicne golove,al kaze mu babuka il Bosna il nista i zavrsena prica,a ovaj mali ublehas niti je ime,nit je ista napravio u karijeri da neko place za njim,i skutore za nas igra dosta katolika i igralo je i to dobrih igraca,tako da ti tu pricu macku pod rep
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, CAGarfia, Drum, HariTz, MiranGlasnic, perun, rukometubih23, Sarajevskigigant1921, Wilshere10, zikerrz21 i 54 gosta.