Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
http://www.marca.com/2013/05/22/futbol/ ... 53375.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Izgleda da je gotovo.
Izgleda da je gotovo.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Daj Konoplju,**** IscaL_blancos je napisao/la:Hebo Vidala da je pokupit Isca i Kondogbiu.
Isco ima sve sto Mesutu fali, Mesut ima sve sto Iscu fali. Potpuno su razlicit tip igraca.
Isco je dosta defanzivno odgovorniji, za njiansu brzi i prodorniji, dosta bezobrazniji, bolji suter i ima muda.
Ozil ima malo bolju pas igru, bolji je asistent.
Spoj ta dva igraca je Zinedin Zidane, Isco moze pokupiti neke lafine od Mesuta i obrnuto, daj nam novu ikonu. Daj novog Raula, Juanita, Morientesa...
Nadam se dovodjenju i Kondogbie. Od Mome nismo imali tako plemenitog i svestranog igraca. Ljevonogi Xabi apgrejdovan brzinom, skokom, ofanzivom i snagom. Sa malim manjkom iskustva i rutine.
U zadnje vrijeme gledam Sevillu samo radi njega. Na sve strane se galami o mladim igracima i talentima a njega se skroz slabo spominje, brijem da ce biti uspjesniji i od Eriksena i Verratija i sl.
Daj Konoplju i Isca.
Nego citam juce da ce i Varaneu biti poboljsan ugovor,a samim time i povecana otkupna klauzula.
Ma genijalac iz Malage stize..
prvi Španski ofanzivni veznjak (sem Gutia) nakon eeeeeeeee
92 godiste , golden boy evrope
jogo bonita
prvi Španski ofanzivni veznjak (sem Gutia) nakon eeeeeeeee
92 godiste , golden boy evrope
jogo bonita
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne Isca, NEEEEEEEEEEEEEEEEE
Vratite nam Elvisa,Haseta,Brus Leea...Hebo Vidala da je pokupit Isca i Kondogbiu.
Isco ima sve sto Mesutu fali, Mesut ima sve sto Iscu fali. Potpuno su razlicit tip igraca.
Isco je dosta defanzivno odgovorniji, za njiansu brzi i prodorniji, dosta bezobrazniji, bolji suter i ima muda.
Spoj ta dva igraca je Zinedin Zidane, Isco moze pokupiti neke lafine od Mesuta i obrnuto, daj nam novu ikonu. Daj novog Raula, Juanita, Morientesa...
sto anamo gade tako ne pises ?
a ne Ozila bacat pod autobus
zajedno spojiti ih i da uzivamo konacno u utakmicama Reala
- JohnLennon
- Kontakt:
predsjednik malage isko 35 miliona.
isko loptu od ronalda.
isko loptu od ronalda.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Carlo zavrsen,Isco zavrsen idu neki bolji dani,samo steta Bale-a jos Carvajal i napadac i zadnji vezni i et ga ekipica.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- JohnLennon
- Kontakt:
Na nasu, odnosno moju zalost. Najvjerojatnije jeste.Sveti je napisao/la:je li to bale već otpao?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Ne nuzno.
Evo danas izljevi ljubavi brata Rame..
Evo danas izljevi ljubavi brata Rame..
Da al kad bi potpisali Bale-a to bi bilo malo previse,onda bi morao Mesut sjediti na klupi a steta takvog igraca.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
neka sjedi i nije zaslužio da bude u prvih jedanaest, realno.emir18 je napisao/la:Da al kad bi potpisali Bale-a to bi bilo malo previse,onda bi morao Mesut sjediti na klupi a steta takvog igraca.
naprijed rejal
Ma nisam ja nigdje spominjao Ozila u negativnom kontekstu, to sto je meni Isco drazi to je druga stvar.Raul_64 je napisao/la:Vratite nam Elvisa,Haseta,Brus Leea...Hebo Vidala da je pokupit Isca i Kondogbiu.
sto anamo gade tako ne pises ?![]()
a ne Ozila bacat pod autobus
zajedno spojiti ih i da uzivamo konacno u utakmicama Reala
Neka Mesuta, kad Francisco Ramon Alorcon Suarez zapne odma daje garanciju da Mesut nece toliko oscilirat' na pocetku.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Bale i Isco nisu zajedno dobri kao Mesut, pa da na kraju on sjedi na klupi. Bože.emir18 je napisao/la:Da al kad bi potpisali Bale-a to bi bilo malo previse,onda bi morao Mesut sjediti na klupi a steta takvog igraca.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Isco je Spanac i samim tim ima prednost,kod je Bale najbolji igrac Epl, a Mesut je razocarao ove sezone.RealMoudrid je napisao/la:Bale i Isco nisu zajedno dobri kao Mesut, pa da na kraju on sjedi na klupi. Bože.emir18 je napisao/la:Da al kad bi potpisali Bale-a to bi bilo malo previse,onda bi morao Mesut sjediti na klupi a steta takvog igraca.
Huntelar, Carvalho, Arbeloa, Mourinho ... Ko je sljedeci?RealMoudrid je napisao/la:Bale i Isco nisu zajedno dobri kao Mesut, pa da na kraju on sjedi na klupi. Bože.emir18 je napisao/la:Da al kad bi potpisali Bale-a to bi bilo malo previse,onda bi morao Mesut sjediti na klupi a steta takvog igraca.
Albiol, Kedira ?
- JohnLennon
- Kontakt:
Luiz, Hazard i MikelL_blancos je napisao/la: Huntelar, Carvalho, Arbeloa, Mourinho ... Ko je sljedeci?
Albiol, Kedira ?
Vrsajevic , Pehar , Dupovac ?
Sve je vec receno za Isca.
Realu se vraca Carvajal i to bi mjesto trebao djeliti sa Arbelom.
Dolazak Isca i jednog napadaca mjeto Higuaina i transfer period odradjen perfektno.
Cavani + Isco = 80 miliona.
Moze Perez 3x vise potrositi ali mislim da nema potrebe.
Sve je vec receno za Isca.
Realu se vraca Carvajal i to bi mjesto trebao djeliti sa Arbelom.
Dolazak Isca i jednog napadaca mjeto Higuaina i transfer period odradjen perfektno.
Cavani + Isco = 80 miliona.
Moze Perez 3x vise potrositi ali mislim da nema potrebe.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Tocno sve , samo bi mogli upgradovati Khediru s nekim drugim..
- JohnLennon
- Kontakt:
Ne nego ce Arbeloa dijeliti šnjimJohny je napisao/la:Realu se vraca Carvajal i to bi mjesto trebao djeliti sa Arbelom..
Necemo platit Cavanija 60 da jeebe rak raka. 50 je neki maksimum do kojeg ce Pero ici.
Isco 20 (+ Callejon), a moze i bez Isca.
Cavani 40-50.
I jos jedan igrac o kojemu cemo pricati tek kad bude dovoljno razvijena kampanja za tu podlogu
Eh, naplatice se pare i od onog videa o hijenama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.