Trenira i Džeko kad dodje u RajvosaSabinho je napisao/la:Jel istina da s vama treniraju Zeba i Bucan?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Trenira i Džeko kad dodje u RajvosaSabinho je napisao/la:Jel istina da s vama treniraju Zeba i Bucan?
Imaj na umu da ce Dzeko vjerovatno na ljeto promjeniti sredinujestamaji je napisao/la:Trenira i Džeko kad dodje u RajvosaSabinho je napisao/la:Jel istina da s vama treniraju Zeba i Bucan?
Mogla bi bit priča: "Džeko će da pomogne Želji u europskim utakmicama, pa onda ide put Dortmunda".arhimed89 je napisao/la: Imaj na umu da ce Dzeko vjerovatno na ljeto promjeniti sredinu![]()
Nebi me cudilo da novinari uz moguce destinacije pored Dortmunda,Napolia,Arsenala,Reala dodaju i Zelju![]()
Bit ce zanimljivo vidjeti kako ce izgledati kada vecina igraca koji su otisli iz Zelje po zalasku karijere pocne se vracati na Grbavicu.Vecina njih je rekla da bi voljeli zavrsiti karijeru u Zelji pa imamo tu veci spisak igraca..Dialiba,Dzeko,Jahic...nastavi niz
Meni je on vrh igrac, sad nije u formi, ali kad je bio covjek zabije gol u svakoj bitnoj tekmi i dobro odigra vazne tekme, mozda ga malo na klupu pa kao izmjena, ali ga ne bih otpustao niposto. dobri smo mi na krilima stanic, colic, smajic, selimovic, pa i bekric. treba nam vezni centralni neki koji je kao bekric kad smo prvaci bili ili zeba iz najboljih dana. gledao sam trning, bucan je i dalje kao munja brz i sigurno da nam na treninzima puno pomaze, ali ne vjerujem da ce ga potpisati jer imamo igraca na toj poziciji a bio bi nam i trosak jer on vec ima godina. Da nam je nejmu potpisati nekako ili zebu vratitiarhimed89 je napisao/la:Ma meni je selimovic ko biba bez glave.Nije neki totalni amater al nije neki ni igrac preko koga se pravi neka razlika. Ja licno mislim da bi dobro doslo osvjezenje na njegovoj poziciji jer konkretnog ucinka i nema bogzna.Mislim da je dostigao svoj limit a da taj limit ipak nije dovoljan za igru u zelji..Nisam ni ja neki strucnjak i strateg al to je neko moje licno misljenje.
igrali su Kerla i Bogi vec jednom pa nas je Maribor napunio, treba s Bogijem neko drugi evidentno je da se ne slazu njih dvojica.Argentina je napisao/la:Kvesic(Urdinov)-Kerla-Bogicevic-Colic
Upravo tako, Kerla se ne slaze niti sa Bogijem niti sa Vasilicem i zaista ne znam zasto je Amar forsirao Kerlu protiv Marobora, kada su Vasilic-Bogi iznjeli kompletnu sezonu bili.lisander je napisao/la:igrali su Kerla i Bogi vec jednom pa nas je Maribor napunio, treba s Bogijem neko drugi evidentno je da se ne slazu njih dvojica.Argentina je napisao/la:Kvesic(Urdinov)-Kerla-Bogicevic-Colic
nemojte se zacuditi ako zadnja linija bude izgledala ovako:DzoleZeljo je napisao/la:Upravo tako, Kerla se ne slaze niti sa Bogijem niti sa Vasilicem i zaista ne znam zasto je Amar forsirao Kerlu protiv Marobora, kada su Vasilic-Bogi iznjeli kompletnu sezonu bili.lisander je napisao/la:igrali su Kerla i Bogi vec jednom pa nas je Maribor napunio, treba s Bogijem neko drugi evidentno je da se ne slazu njih dvojica.Argentina je napisao/la:Kvesic(Urdinov)-Kerla-Bogicevic-Colic
Ako misli Kerlu ubuduce forsirati, neka mu se podhitno nade neko njegovih godina kome ce Kerla moci nametnuti, zapravo komandovati. Druge solucije zaista ne vidim.
Jeko Horic ? Pa Hadzic ?zeljo1 je napisao/la: nemojte se zacuditi ako zadnja linija bude izgledala ovako:
HADZIC
E.COLIC-KERLA-HORIC-URDINOV
Cuj,Horic u F.K Trgovac da predjepile87 je napisao/la: kapiten radijacije![]()
kako vi nama tako mi vama,sad odskakuci na svoju temuciza je napisao/la:kako vas nije stid!pile87 je napisao/la:Nemoze to kod nas, mi igramo pod reflektorima nemoze da nam igraci svijetle na terenu !zeljo1 je napisao/la: kapiten radijacije
mislis iz odrona kluba da prede u velikana,dobro filijalo nasa ponosi se time.. a kad smo kod ovog Colica E. odron kad ga vidim da sjedi pije i pusi jednu za drugom u 1 sat pa **** ti tog igracachily-rz je napisao/la:Cuj,Horic u F.K Trgovac da predjepile87 je napisao/la: kapiten radijacije![]()
ZATO STO NIJE HTIO DA POTPISE PRODUZENJE UGOVORABuu je napisao/la:Cuj Horic, pa Suljic je jaci od njega u duelu. A Hadzic nije nesto puno branio
PA STA CE NAM NEKO KO JE ISPAO IZ FORME, ZAR NIJE BOLJE SACEKATI ANTOLOVICA ?zeljo1 je napisao/la:ZATO STO NIJE HTIO DA POTPISE PRODUZENJE UGOVORABuu je napisao/la:Cuj Horic, pa Suljic je jaci od njega u duelu. A Hadzic nije nesto puno branio
TAJPI KAJKUTA GDJE CE POSLE TE TEKME NA OTOCIchily-rz je napisao/la:Cim napravite ultra solarnu grbavicu mozete racunati na Horica,informacija iz prve ruke![]()
F.K Trgovac a jos i velikan,golemo brate
U F.K Trgovac zajedno sa Puricem i Vrsajevicemzeljo1 je napisao/la: TAJPI KAJKUTA GDJE CE POSLE TE TEKME NA OTOCI![]()
chily-rz je napisao/la:U F.K Trgovac zajedno sa Puricem i Vrsajevicemzeljo1 je napisao/la: TAJPI KAJKUTA GDJE CE POSLE TE TEKME NA OTOCI![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hrasno15, nedimmmm1337, Pablo11, Proximic i 49 gostiju.