Sejad Salihovic
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Sejad Salihovic
Tito za penale je ovaj nas Salihovic, moze fuliti penal, ako fuli cijeli gol, a da mu golman odbrani nema sanse. Da poredaju 4 golmana na gol liniju gola nemaju teoretske sanse da odbrane. Gledam ja ove penale i kad vidjeh da igrac uzima rukavice da brani penal kontam Sejo ce mu lagano negdje po chosi, jes qrac, opalio jace nego kad je pucu pravom golmanu
, a nasem Dzeki igraci brane penale 
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
addoBvB je napisao/la:Preci ce on u bvb slijedece sezone imam neki osjecaj za filing
Zna li neko kad se igra baraz ?
- Goalgetter
- Kontakt:
U cetvrtak i sljedeci ponedjeljak.ahmic je napisao/la:Zna li neko kad se igra baraz ?
Valja pratit Seju..
E RAJA IDEMO URLAT ZA NASEG SEJU,
NADAJMO SE NJIHOVIM BOLJIM IGRAMA SLIJEDECE GODINE U BUNDESU...
NADAJMO SE NJIHOVIM BOLJIM IGRAMA SLIJEDECE GODINE U BUNDESU...
Ako će ispadanje Hoffenheima značiti da Salihović odlazi u neki drugi klub, dabogda ispali 
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
asistencija Seje iz slobodnjaka
još da zabije jedan i dosta 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
razbice ove ....ocekujem jos barem gol i asistenciju
inace stvarno je majstor prekida
Bravo Sejo majstore.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sejo igra odlicno, za razliku od Hoffa. Za ovo kako oni igraju ne postoji izraz. Totalno rasulo, ali do sad guraju nekako.
Sejo zmaj u vrhunskoj formi,raduje pred Latviju 
milomlat je napisao/la:Sejo igra odlicno, za razliku od Hoffa. Za ovo kako oni igraju ne postoji izraz. Totalno rasulo, ali do sad guraju nekako.
Gledamo li mi istu utakmicu ?
Par puta im zadali tika-taka. Firmino se igra sa odbranom Kaiserslauterna. Odbrana im igra za čistu desetku. Na kraju krajeva 2:0 vode nakon 1 poluvremena. Ako oni igraju loše, kako tek onda Đavoli.
pa ovaj komentator je gori od Borisa Debilića 
Sejo je inace legenda.
Sejo je inace legenda.
Sheyi je napisao/la: Borisa Debilića
Ovo je najblize sto mozes doci Tiki-Taki u Njemackoj, sa prosjecnim igracima (cast izuzecima: Beck, Sejo).
2-1.
Ako ispadnu Sejo bi trebao otici. Nece valjda toliko glup bit' da odbije klub iz prve lige da ostane u Cvajti.
Seji ovdje odgovara uloga vodje, najboljeg igraca, autoriteta medju saigracima.
Odbio je Bayern 2009, nadam se da sad nece odbiti naprimjer, Stuttgart, , tu bi mu lijepo bilo
Nek je on nama ziv i zdrav za Brazila, a ovdje nek se kloni povrijeda pred utakmice repke, uvijek je baksuz bio.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Neutral je napisao/la:milomlat je napisao/la:Sejo igra odlicno, za razliku od Hoffa. Za ovo kako oni igraju ne postoji izraz. Totalno rasulo, ali do sad guraju nekako.
Gledamo li mi istu utakmicu ?![]()
Par puta im zadali tika-taka. Firmino se igra sa odbranom Kaiserslauterna. Odbrana im igra za čistu desetku. Na kraju krajeva 2:0 vode nakon 1 poluvremena. Ako oni igraju loše, kako tek onda Đavoli.
ja stvarno ne znam sta ti gledas, ali ako smatras da je ova ekipa Hoffe jos uvijek za ajncike, svaka cast. Od Rudija, pa do ovog Abrahama, samo je jedna prepreka da nisu u manjku, a to je Sejo.
Ionako sam siguran da ce puknuti totalno do kraja. nema tu kvalitete za ajncike. Nije ni lautern puno bolji, ali oni su ocajna ekipa.
Nigdje on nece.Ako je iko mogao otici u bolji klub to je onda Sejo.
Uostalom vjerovatno ce uredno odraditi Kaisera i onda opet jaka sezona u BL.
Sa ovim trenerom im se nece ponoviti ovogodisnja sezona.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Nigdje on nece.Ako je iko mogao otici u bolji klub to je onda Sejo.
Za trenera ne znam, ali igraci pojedinacno ne ulijevaju povjerenje. Ja mislim da ce Sejo ici , bez obzira kako da prodju. Ovaj reporter kaze da je ovaj bogatun do sada ulozio 250 miliona eura u projekat Hoffenheim. Da je toliko ulozio u bilo koji drugi klub bili bi najmanje u sredini tabele. Znaci, covjek vise nije spreman ulagati, iako vidim da se jos uvijek raduje kad Hoffa zabije. Ali to ti je to. Ako ne ispadnu u ovom doigravanju, sljedeca sezona je sigurna cvajncika.
Iako sam jos uvijek siguran da ce ih lautern izbaciti. Jednostavno je tako ocito da tu nema kvalitete, i da su ovo do sada 3:1 na misice uzeli.
Kakvih 250 miliona ? Ne lupetaj molim te , prodali su sve dobro sto su imali sad bas i nisu pogodili igrace a trenera su fulali za citav svemir i to je to . Ovaj lik radi fin posao ako nastave ovako i slj godine ponovo ce bit standard sreda tabele koja je njihova realnost...
Trenutno korisnika/ca: Atlanta, CAGarfia, General505 i 16 gostiju.