Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
bob_ rock: a prošle sezone vedo ti nije bio kloc jel
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
vedo nije kloc a li nije neki megastar kakvim ga neki pokusavaju predstaviti projecan igrac i nista vise
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- Principatus
- Kontakt:
Hoffenheim danas kod kuce igra protiv Dortmunda, linkovi za utakmicu:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
kako Sejo yeba sve Suboticu maloprije... 

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Principatus
- Kontakt:
Da da.
Ipak Sejo to sebi mora odvici sto prije, svadje i to pored sudije. Evo sada se ponovo zali na sudiju, i ovaj ga opominje. Inace Hoffenheim danas grozan.

Ipak Sejo to sebi mora odvici sto prije, svadje i to pored sudije. Evo sada se ponovo zali na sudiju, i ovaj ga opominje. Inace Hoffenheim danas grozan.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Principatus je napisao/la:Da da.![]()
Ma zao mi je Seje i Vede ali ali "ubismo" ih danas...mogu biti zadovoljni sa 0-1 na poluvremenu...ali ima jos da se igra...moglo bi svasta biti do kraja
- Principatus
- Kontakt:
Mislim da ce ih Rangnick sada dobro napucati. Dortumundu je dovoljno da igraju iz kontera. Danas stvarno nista ne funkcionise kod Hoffenheima, ni jedan pravi precizan pas. Nula.
Edit: Kao sto sam ocekivao, Hoffenheim poslije pauze veoma jak, gol bio pitanje vremena, 1:1.
Edit: Kao sto sam ocekivao, Hoffenheim poslije pauze veoma jak, gol bio pitanje vremena, 1:1.
Principatus je napisao/la:Mislim da ce ih Rangnick sada dobro napucati. Dortumundu je dovoljno da igraju iz kontera. Danas stvarno nista ne funkcionise kod Hoffenheima, ni jedan pravi precizan pas. Nula.
Ma dobro...nisu nista posebno odigrali...ipak je gol poslije prekida...ali sad treba ocekivati njihove vece napade
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Jel ga Vedo zabijo? Imal ko link utakmice, da ne stopa?
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
-
- Kontakt:
1:1 Demba ba dade go
Cist gol je ponisten Zidan-u...evo sad penal za BvB
1-2 Sahin
1-2 Sahin
- Principatus
- Kontakt:
Da, da penal se nije morao davati, ali da ponistio im je gol i zato zasluzeno. Inace Hoffenheim ponovo pao, danas veoma losa igra Hoffenheima. Evo crvene za Maicousel. Zamalo veca tuca, kakva utakmica... 

Sta ces kad je Vedad propao!Principatus je napisao/la:Da, da penal se nije morao davati, ali da ponistio im je gol i zato zasluzeno. Inace Hoffenheim ponovo pao, danas veoma losa igra Hoffenheima.

Realno gledano nikakva.Principatus je napisao/la:Da, da penal se nije morao davati, ali da ponistio im je gol i zato zasluzeno. Inace Hoffenheim ponovo pao, danas veoma losa igra Hoffenheima. Evo crvene za Maicousel. Zamalo veca tuca, kakva utakmica...
Dobra za one nase fildjan lige.
Nego igrali Vedo uopste

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
sta uradi onaj sudija sa hoffenheima... ne moze ba, ne daju oni malom klubu da uspije..
p.s. zato dzeko zabija dalje...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Sudija je ponistio cist gol Dortmunda._dreamer_ je napisao/la:sta uradi onaj sudija sa hoffenheima... ne moze ba, ne daju oni malom klubu da uspije..

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Citav Hoffenheim danas nije nista pruzio, mozda Demba Ba jedini borac na polju, inace katastrofa.
@ Tarik
Ibisevic danas slab, uostalom ponovo nije uspio da napravi gol bez lopte.
@ Tarik

Gdje mu je loptaPrincipatus je napisao/la:Citav Hoffenheim danas nije nista pruzio, mozda Demba Ba jedini borac na polju, inace katastrofa.
@ Tarik

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa ne moze svaku sedmicu pogadjati.
Ali ne znam sta je sa Seje, nesto mi se on usutio. Slaba igra ubitacne ljevice, hajde valjda proradi.

Ali ne znam sta je sa Seje, nesto mi se on usutio. Slaba igra ubitacne ljevice, hajde valjda proradi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Slavili Bajram pa se umorili
slabi totalno danas Vedo i Sejo nula bodova,loše.
Vedo dugo već šlepa pad totalne forme,bit će bolje.

Vedo dugo već šlepa pad totalne forme,bit će bolje.

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.