Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Mirza_Hordas » 27 nov 2009, 18:02

bob_ rock: a prošle sezone vedo ti nije bio kloc jel
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 27 nov 2009, 19:25

vedo nije kloc a li nije neki megastar kakvim ga neki pokusavaju predstaviti projecan igrac i nista vise
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 nov 2009, 15:10

Hoffenheim danas kod kuce igra protiv Dortmunda, linkovi za utakmicu:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 28 nov 2009, 16:08

kako Sejo yeba sve Suboticu maloprije... :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 nov 2009, 16:12

Da da. :D
Ipak Sejo to sebi mora odvici sto prije, svadje i to pored sudije. Evo sada se ponovo zali na sudiju, i ovaj ga opominje. Inace Hoffenheim danas grozan.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 28 nov 2009, 16:22

Principatus je napisao/la:Da da. :D
Ipak Sejo to sebi mora odvici sto prije, svadje i to pored sudije. Evo sada se ponovo zali na sudiju, i ovaj ga opominje. Inace Hoffenheim danas grozan.

Ma zao mi je Seje i Vede ali ali "ubismo" ih danas...mogu biti zadovoljni sa 0-1 na poluvremenu...ali ima jos da se igra...moglo bi svasta biti do kraja

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 nov 2009, 16:24

Mislim da ce ih Rangnick sada dobro napucati. Dortumundu je dovoljno da igraju iz kontera. Danas stvarno nista ne funkcionise kod Hoffenheima, ni jedan pravi precizan pas. Nula.

Edit: Kao sto sam ocekivao, Hoffenheim poslije pauze veoma jak, gol bio pitanje vremena, 1:1.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 28 nov 2009, 16:38

Principatus je napisao/la:Mislim da ce ih Rangnick sada dobro napucati. Dortumundu je dovoljno da igraju iz kontera. Danas stvarno nista ne funkcionise kod Hoffenheima, ni jedan pravi precizan pas. Nula.

Edit: Kao sto sam ocekivao, Hoffenheim poslije pauze veoma jak, gol bio pitanje vremena, 1:1.

Ma dobro...nisu nista posebno odigrali...ipak je gol poslije prekida...ali sad treba ocekivati njihove vece napade

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 28 nov 2009, 16:39

Jel ga Vedo zabijo? Imal ko link utakmice, da ne stopa?
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

vedo & sejo
Kontakt:

Post Postao/la vedo & sejo » 28 nov 2009, 16:42

1:1 Demba ba dade go

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 28 nov 2009, 17:05

Cist gol je ponisten Zidan-u...evo sad penal za BvB

1-2 Sahin

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 nov 2009, 17:08

Da, da penal se nije morao davati, ali da ponistio im je gol i zato zasluzeno. Inace Hoffenheim ponovo pao, danas veoma losa igra Hoffenheima. Evo crvene za Maicousel. Zamalo veca tuca, kakva utakmica... :D

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 28 nov 2009, 17:09

Principatus je napisao/la:Da, da penal se nije morao davati, ali da ponistio im je gol i zato zasluzeno. Inace Hoffenheim ponovo pao, danas veoma losa igra Hoffenheima.
Sta ces kad je Vedad propao! :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 nov 2009, 17:13

Principatus je napisao/la:Da, da penal se nije morao davati, ali da ponistio im je gol i zato zasluzeno. Inace Hoffenheim ponovo pao, danas veoma losa igra Hoffenheima. Evo crvene za Maicousel. Zamalo veca tuca, kakva utakmica... :D
Realno gledano nikakva.
Dobra za one nase fildjan lige.
Nego igrali Vedo uopste :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 28 nov 2009, 17:15

sta uradi onaj sudija sa hoffenheima... ne moze ba, ne daju oni malom klubu da uspije..

p.s. zato dzeko zabija dalje...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 nov 2009, 17:18

_dreamer_ je napisao/la:sta uradi onaj sudija sa hoffenheima... ne moze ba, ne daju oni malom klubu da uspije..

p.s. zato dzeko zabija dalje...
Sudija je ponistio cist gol Dortmunda. ;) :mrgreen: Tako da ti ta prica pada u vodu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 nov 2009, 17:23

Citav Hoffenheim danas nije nista pruzio, mozda Demba Ba jedini borac na polju, inace katastrofa.

@ Tarik
Ibisevic danas slab, uostalom ponovo nije uspio da napravi gol bez lopte. ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 nov 2009, 18:02

Principatus je napisao/la:Citav Hoffenheim danas nije nista pruzio, mozda Demba Ba jedini borac na polju, inace katastrofa.

@ Tarik
Ibisevic danas slab, uostalom ponovo nije uspio da napravi gol bez lopte. ;)
Gdje mu je lopta :shock: :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 nov 2009, 18:04

Pa ne moze svaku sedmicu pogadjati. ;) ;) ;)
Ali ne znam sta je sa Seje, nesto mi se on usutio. Slaba igra ubitacne ljevice, hajde valjda proradi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 28 nov 2009, 18:08

Slavili Bajram pa se umorili ;) slabi totalno danas Vedo i Sejo nula bodova,loše.
Vedo dugo već šlepa pad totalne forme,bit će bolje. ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.