Bundesliga

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
8
12%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
24
35%
4) St.Pauli
16
23%
5) Mainz
9
13%
6) Augsburg
9
13%
7) Union Berlin
3
4%

Ukupno glasova: 69

amerosm
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la amerosm » 23 maj 2013, 12:05

Dutt i Werder ce danas odrzati zvanicu press-konferenciju...
Mislim da je ovaj izbor odlican potez Werdera iz razloga sto sam naveo u prethodnom postu.

PS: Mozda sam malo subjektivan ali nikako mi nije jasno kako se Trapp nasao ispred Adlera u u ekipi sezone. :? :?
"My Favorite Ring is Always the Next One"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 maj 2013, 12:51

Slažem se amere ovo za Adlera, mislim da je zaslužio da bude u timu sezone.

U timu sezone je mogao čak biti i Martinez, ali dobro on je svoje najjače partije pružio tek nešto poslije i u Ligi prvaka. Prema tome, ovo je gore mislim sve ok...Osim što se može o golmanu raspravljat.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 23 maj 2013, 13:41

Meni je vise smijesno sto Neuer nije u timu sezone,ipak je postavio rekord po broju najmanje primljenih golova ove sezone.On je dobivao niske ocjene (ili ti ga visoke :D >1),jer nije imao posla.Golman koji ne primi gol u 21oj utakmici zasluzuje mjesto u timu sezone.
#miasanmia

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 23 maj 2013, 14:03

Finale Lp-a 2015. u Berlinu. ;)

Presmiješno je da nema Reusa u timu sezone. :roll:

Včrs se igra prva utakmica razigravanja za ostanak/ulazak u Bundesligu. Navijamo za K'lautern! 8-) Inače navijači Hoffenheima su rezervisali kompletan voz kada budu išli na gostovanje u K'lautern. :mrgreen:
[youtube][/youtube] :lol:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 23 maj 2013, 16:21

Robbie Kruse je novi clan Leverkusena, nakon sto se duze vrijeme i spominjao u kontekstu prelaska u Apotekare. Imao je relativno solidnu sezonu u Fortuni, 4 gola i 7 asistencija. Uglavnom igra po desnoj strani.

Ostaje da se vidi je li on zamjena za Schurrlea (malo vjerovatno) ili cisto jacanje konkurencije u napadu.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 23 maj 2013, 16:24

amerosm je napisao/la:slika

Mislim da bi Dutt bio najbolji izbor, jer je Bremen poznata kao mirna sredina i isti je vec u Freiburgu dokazao da je u stanju imati odlicne rezultate kada nema pritiska od strane javnosti.

Tu se slazem i ja.Samo se treba naviknuti na novi Verder koji nece igrati na gol vise.Pokazao se da je dobar na taktickom planu.Ovako na prvu loptu rekao bih da je Verder odlicno prosao(bolje on sto je dosao, nego da je Saf ostao) i da svakako ne mozemo vise ocekivati da ce Verder imati jednu od najgorih odbrana u ligi i da ce to Dut sve lepo skockati.Ceka se pristanak DFB-a.

Sa Petersenom je potpisan ugovor do 2017 godine, nije jos poznato koliko je Verder platio Bajernu.

A sto se Trapa tice, ja ga ne bih ni uzimao u obzir jer je covek propustio kraj prvenstva zbog povrede.Jedino sto bih menjao je Rojs umesto Gecea.

Sto se tice Nevena, nije jedini koji za reprezentaciju igra preko k**ca.Kada vidi kakvo tamo stanje vlada nije ni cudo sto tako igra srpska reprezentacija+gomila igraca koji dobijaju mesto u startnoj postavi kako bi se sto pre prodali.Subotic i nije igrao puno za repku kad se sve sabere.

Kruze dolazi kao zamena za Belarabija koji ce najverovatnije otici negde, dobar igrac za rotaciju i nista vise.On ce dobijati sansu tek kada je neko od konkurenata povredjen ili odradjuje suspenziju.Mada moze da se desi da vise nece igrati jelku i da se vracaju u standardnu formaciju 4-2-3-1 u sto cisto sumnjam.Videcemo kako Hipija razmislja.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 maj 2013, 17:58

secer je napisao/la:bem ti krv, osmerica bavaraca u timu godine :o :o

totalna dominacija :!: :!:

Još samo potvrditi dominaciju u finalu. 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 maj 2013, 18:01

Znači 2015 se aBd pjeva dvaput "Berlin, Berlin, wir fahren nach Berlin". Kul 8-)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 maj 2013, 20:01

Još ako Hertha bude u finalu, Berlin ima da gori :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 23 maj 2013, 20:12

Hoffenheim i Kaisers odlučuju o trećem koji ulazi ili treći koji ispada iz lige.
Mislim da će Hoffe ostati, ne zbog Salihovića jer je on kvalitetan ida bi on u slućaju ispadanja Hoffea bez problema našao novi klub.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 maj 2013, 20:25

Ja sam uz Hoffenheim 8-)

Hajmo Sejo, 2 gola aBd, jedan iz penala, drugi iz slobodnjaka !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 maj 2013, 21:19

Kaiserslautern smijesna ekipa pogotovo u odbrani i stvarno ne znam kako su dosli do treceg mjesta u Cvajti...
Kod prvog gola Heintz parvi glup i bezpotreban prekrsaj, a kod drugog gola igrac Lauterna pusta Becka da mu protrci, a Sippel ne zna je li posao ili je dosao i SAP dolazi do visoke prednosti...

Eh Dortmundjani hebem Vas mutave...Mogli ste ih izbaciti, a Vi ste ih vratili u Bundesligu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Neutral
Kontakt:

Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post Postao/la Neutral » 23 maj 2013, 21:19

Kaiserslautern je imao dobru priliku na početku utakmice i to je to.

Hoffeheim vodi 2:0, Salihović je imao jednu asistenciju, Firmino je zabio dva gola. Drugi gol sjajna akcija po desnoj strani. Hoffenheim pokazuje pravi potencija ove mlade ekipe. Pomalo čudno da su u prvenstvu završili na 16 mjestu. No ekipa koja dobije na strani BvB i uzme jedan bod protiv Bayerna zaslužuje Bundesligu.

Firmino je igračina, momak 91 godište a sa kakvom lahkoćom izbacuje protivničke igrače. Vestergaard :o

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 maj 2013, 21:26

Neutral je napisao/la: Pomalo čudno da su u prvenstvu završili na 16 mjestu. No ekipa koja dobije na strani BvB i uzme jedan bod protiv Bayerna zaslužuje Bundesligu.
Zato i trebaju ostat u najvišem rangu.
A i publika im solidna, iako se Kaiserovi navijači čuju dosta (što je očekivano od njih), ni Hoffini nisu opšte loši, dosta su solidni. Hoffenheim je zanimljiv klub, dobar projekat, sa sjajnim čovjekom Hoppom, koji ulaže u mlade u svoj region iz ljubavi i sve averzije prema njima su neopravdane. ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 maj 2013, 21:28

amerosm je napisao/la:
Eh Dortmundjani hebem Vas mutave...Mogli ste ih izbaciti, a Vi ste ih vratili u Bundesligu.
Što će ih amere izbacivat? I ti puštaš da te pojedine mase vode..... :D :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 maj 2013, 21:29

Pogriješio sam, nisu uzeli bod protiv Bayerna, no dobili su BvB. Kako su se vratiti protiv njih, a kako tek protiv Bremena.

Hoffenheim je kvalitetniji tim, ulaže se. Ako se ne varam 350 miliona eura je uloženo od stadiona, infrastrukture pa nadalje. Pun stadion, a tako malo mjesto.

Kažu nemaju historiju, kako nemaju ljudi osnovani 1899 :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 maj 2013, 21:31

Ja i Effe jedini koji su za Hoffeheim :lol:

Što da ispadnu kada su kvalitetniji tim. Kvalitetniji su i od obje ekipe koje su direktno ušli iz Zweite. ;)

Klare

Post Postao/la Klare » 23 maj 2013, 21:57

Meni skroz svejedno. :|

Hofenhajm da ispane ne bi mi bilo krivo, jer bi se gasila njihova tema :mrgreen: ,
a Kaiserslautern meni inače ne miriše nešto.
I ako uđu u ligu sa najboljim opet im predstoji šaketanje za donji dio, i opet će ispasti, ako ne ove, onda već sljedeće.

Više sam tipa za neko osvježenje, ove godine je to E.Braun..., a Hertha svakako ima uslove za gornji dio tabele.

A ko je kvalitetniji i stabilniji :arrow: svakako da je Hofa...

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 23 maj 2013, 21:58

Ajmo Kaiserslaurten
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

megaffon
Kontakt:

Post Postao/la megaffon » 23 maj 2013, 22:02

Hoffe opstaje :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []