AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 23 maj 2013, 22:37

drpitar2 je napisao/la:abate je dobar igrac...zasto vam smeta toliko? Ja mislim da ima odlicnu brzinu i da se znalazi dobro na poziciji...usere ponekad pa sta? al frajer se trudi posteno.
Dzaba mu to sve kad uputi 5 korisnih centarsuteva u toku sezone:)

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 maj 2013, 22:48

Purtroppo, slazem se sa @francom.
Sretan ti put, ali sve sto si rekao kao da vec vidim. Juventus ce opet lagano do scudetta.slika

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 23 maj 2013, 22:57

betton je napisao/la:
LegendKiller je napisao/la:Zapatu otkupili, bonera produzio ugovor još samo da flamini ostane i moji najcrni snovi su se ostvarili! Šteta za Pazzina ako je tacno da ga nece biti 4-6 mjeseci to znaci da propusta jesenji dio sezone, to je bas hendikep odmah na startu!
Hajd popusti za Zapatu,Boga ti.
Ja kad vidim koji tvoj post,samo napadas lika.
Nek' je tebi Albetrazzi stoper po mjeri Milana.. :roll:
mozes ti reci sta hoces ali ja zapatu nikad nisam napadao bez razloga i argumenata. Prvo ove sezone smo primili 15 golova glavom što je rekord u seriji a, za 99% tih golova krivi su stoperi zapata i mexes, covjek se ne zna postaviti i ne cita igru to što je neko jak ko konj neznaci da je dobar stoper. Mnogo bodova ove sezone smo prosuli njegovom krivicom, i svako ko zeli jak milan treba znati da jedan takav lik ne može biti prvi stoper ekipe koja ce se boriti za skudeto i LP, ako zelimo biti kao i ove sezone onda je uredu Zapata je za takve ekipe odlican.
Neko je spomenuo da se u Zapatu možemo pouzdati, pouzdali smo se u njega protiv siene u zadnjoj tekmi pa smo vidjeli sta smo dobili, on je kriv za gol.
Sto se tiće Albertazzia prvo pogledaj momka kako igra pa nesto pricaj. On je dijete Milana i smatram da zasluzuje šansu u Milanu, gori od ovih stopera koje sada imamo ne može biti u to sam siguran.

I kada me vec kritikujes sto napadam Zapatu, hajde mi navedi par razloga zasto bi on trebao ostati u milanu i šta je to milan dobio sa zapatom.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 maj 2013, 23:13

normalno da Zapata nije stoper kao sto bi Milanu trebao jer smo navikli na top stopere, to zapata nije i nikada nece biti kao Nesta ili T.Silva, ali je profesor za yepesa i boneru zbog toga neka ga. ali to ne znaci da smo rijesili pitanje stoperski pozicija. Milan ako oce da bude konkurentan mora dovesti najmanje jednog dobrog stopera ako ne i oba, to je osnovno sto fali ovoj ekipi te jedan vezni igrac da igra u duetu sa montolivom, sad kako ce starci odraditi to ostajemo da vidimo. saponara je vec tu ali u njeg se ne mozemo odmah uzdati, ne znamo kako treba ni kakav je igrac a kamoli sta drugo.... bice ovo buran prelazni rok opet....

eto kad je se sve stisalo red je vala da malo i mi odmorimo.... barem koji dan :D ali i dalje cemo praiti desavanja bar sto se mene tice.... pa pozdrav za sve moj drugove rossonere i do pisanja...

sretan put i od mene @francobaresi :D uzivaj gore i uberi tih evrica sto vise :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 23 maj 2013, 23:38

LegendKiller je napisao/la:
betton je napisao/la:
LegendKiller je napisao/la:Zapatu otkupili, bonera produzio ugovor još samo da flamini ostane i moji najcrni snovi su se ostvarili! Šteta za Pazzina ako je tacno da ga nece biti 4-6 mjeseci to znaci da propusta jesenji dio sezone, to je bas hendikep odmah na startu!
Hajd popusti za Zapatu,Boga ti.
Ja kad vidim koji tvoj post,samo napadas lika.
Nek' je tebi Albetrazzi stoper po mjeri Milana.. :roll:
mozes ti reci sta hoces ali ja zapatu nikad nisam napadao bez razloga i argumenata. Prvo ove sezone smo primili 15 golova glavom što je rekord u seriji a, za 99% tih golova krivi su stoperi zapata i mexes, covjek se ne zna postaviti i ne cita igru to što je neko jak ko konj neznaci da je dobar stoper. Mnogo bodova ove sezone smo prosuli njegovom krivicom, i svako ko zeli jak milan treba znati da jedan takav lik ne može biti prvi stoper ekipe koja ce se boriti za skudeto i LP, ako zelimo biti kao i ove sezone onda je uredu Zapata je za takve ekipe odlican.
Neko je spomenuo da se u Zapatu možemo pouzdati, pouzdali smo se u njega protiv siene u zadnjoj tekmi pa smo vidjeli sta smo dobili, on je kriv za gol.
Sto se tiće Albertazzia prvo pogledaj momka kako igra pa nesto pricaj. On je dijete Milana i smatram da zasluzuje šansu u Milanu, gori od ovih stopera koje sada imamo ne može biti u to sam siguran.

I kada me vec kritikujes sto napadam Zapatu, hajde mi navedi par razloga zasto bi on trebao ostati u milanu i šta je to milan dobio sa zapatom.
U pocetku je bio kritican,kao i citava ekipa,ali kako se sezona odmicala tako je i on svoja izdanja u svetom dresu dizao na jedan visi nivo.Kao sto neko napisa,nije on Silva ili Nesta(nece nikad ni biti taj kalibar),ali je svoj posao radio posteno i korektno u zadnje vrijeme.Kazes da ne zna da se postavi,po mom skromnom misljenju itekako zna ali ne moze lik da pokriva svoj dio terena i onaj njegovog partnera.Mexes previse luta u toku tekme,povuce ga igra naprijed.Nerijetko gubi lopte u tim svojim izletima i onda ostane velika rupa koju je tesko zatvorit.Da je 2 Neste u njemu,ne moze.Ali se slazemo oko jednog,mora malo da poradi na skok igri.Ima snage,ima visinu ali opet zna da kiksne.Sad ce da dodje 1 vrhuski stoper,Zapata ce da bude samo jos bolji.Stojim iza ovih svojih rijeci.
Ah,Albertazzi,znam da je dijete Milana.Pratio sam momka par utakmica,moglo bi da bude nesto od njega.Samo,treba on jos da pojede pure da bude na Zapatinom nivou,a tek sta vise.Prevelika je razlika u kvaliteti lige.Mozda ja grijesim dusu sto ovako gledam na njega,ali je to cesta pojava da se ti igraci ne snadju.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 maj 2013, 23:53

drpitar2 je napisao/la:abate je dobar igrac...zasto vam smeta toliko? Ja mislim da ima odlicnu brzinu i da se znalazi dobro na poziciji...usere ponekad pa sta? al frajer se trudi posteno.

Za šta se kralju trudi ?

Da od 15 lopti, 14 pošalje na tribinu svojim maestralnim ubačajima ?
Šta je uopšte po tebi poenta jednog beka, da trčkara gore dole ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 24 maj 2013, 08:52

+1
Po meni mi trebamo prodati Abatea ako ga jos iko hoce i dovest desnog beka a malog Silju uigravat na lijevoj strani jer se tu puno bolje snalazi.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 maj 2013, 10:15

Abate je ogranicen ko balkon, nema mi nista gore nego kad navali naprijed, pa stane i vrati loptu nazad. Da ne pricam o njegovim ubacajima, ne mogu vjerovati da jedan bek nije u stanju poslati normalnu loptu naprijed, a da ne zavrsi u autu.

Ako bi se mogle izmusti dobre pare za njega, neka ide, ali neka i dovedu neku alternativu za njega.
Mada ja bi ga ostavio, jos uvijek smo klimavi na tim pozicijama bekova. Siljo previse mlad i neiskusan, Constant iskreno bezveze igrac, Antoninija necu ni komentarisati.
Ako nista, neka sjedi na klupi, u slucaju necije povrede on bi bio adekvatna zamjena, bar u defanzivi zna odigrati dobro.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 24 maj 2013, 11:40

http://www.tuttomercatoweb.com/altre-no ... ene-451171" onclick="window.open(this.href);return false;
Opreacija Pazzinija prošla bez problema :)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 maj 2013, 13:12

citam da je Milan ozbiljno zagrizao za clana barcelone Thiaga Alcantaru, i da ga mogu dovesti za 18 M, tolika mu je klauzula u ugovoru jer nije odigrao odredjeni broj tekmi.... sad mlad je igrac ne bi to bilo lose. dobro bi sudjelovao sa montolivom. u prilog ovom transferu ide jos sto je Galijani u dobrim odnosima sa roselom :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 24 maj 2013, 18:02

milanist je napisao/la:citam da je Milan ozbiljno zagrizao za clana barcelone Thiaga Alcantaru, i da ga mogu dovesti za 18 M, tolika mu je klauzula u ugovoru jer nije odigrao odredjeni broj tekmi.... sad mlad je igrac ne bi to bilo lose. dobro bi sudjelovao sa montolivom. u prilog ovom transferu ide jos sto je Galijani u dobrim odnosima sa roselom :D
Gdje da potpisem? :mrgreen:
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 maj 2013, 19:04

Franco ode na sjever, a u Stockholmu odmah počeše nemiri, čudna koincidencija :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 24 maj 2013, 21:30

Van Bommel: "If I will become Milan's new coach? No, as far as I know, Seedorf will be Milan's new coach."
Turns out that Seedorf is only doing the UEFA A & B courses. He'll start the UEFA Pro course next month, and it takes a year to complete.
However, Seedorf will still be able to coach at the highest level as long as he's in the process of taking the UEFA Pro coaching license.
Sta ovo znaci je li iako nema pro trenersku licencu opet bi nas mogao trenirati ?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 maj 2013, 21:31

Meni sasvim dovoljno to što će po svemu sudeći grande Paolo biti tu na klupi....

Malo mi fali da ga izvadim i bacim drkicu svih vremena... samo čekam potvrdnu službenu vijest :mrgreen:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 24 maj 2013, 21:37

Titova-Juga je napisao/la:Meni sasvim dovoljno to što će po svemu sudeći grande Paolo biti tu na klupi....

Malo mi fali da ga izvadim i bacim drkicu svih vremena... samo čekam potvrdnu službenu vijest :mrgreen:
Mislim da Paolo Maldini nije zainteresiran za trenera ,zadnjih dana je bila vijest dabi on dobio neku drugu funkciju cini mi se da je bilo rijec o sportskom direktoru,ali tu je vec Galliani kao sportski direktor
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 24 maj 2013, 21:46

Da vala hoce vec jednom objavit zvanicno ko je novi trener, ovako bezveze se smaramo oko tog. Licno volio bih da to bude neko sa iskustvom, naravno osim Mancinija :lol:
Ne znam za Sedorfa, ne djeluje mi to optimisticno. Zakuhalo se ovih dana pravo u Italiji, sve neke promjene, bice zanimljivo gledati sljedecu sezonu. Naravno ocekujemo kvalitetna pojacanja, bez tog nista. ;)
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 maj 2013, 22:27

Neka nasih legendi negdje u upravi kluba, ali na mjesto trenera ne, bar ne jos.

i neka se ovi nasi vise odluce sta ce i kako ce, ako kontaju mjenjati trenera neka ga dovedu u narednih par dana da se uklopi sa ekipom, a ne da mi ga u avgustu dovodi.

mada sam ja ubjedjen da ce se na kraju dovesti neka sesnaesta osoba, ali ostaje da vidimo, cele su nepredvidljive :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 24 maj 2013, 22:50

pozz raja, ja se izvinjavam od srijede nisam bio kod kuce, tako da nisam bio aktivan, ako je ko i primjetio :)

sta ima novo u klubu da je vazno :D

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 maj 2013, 23:31

alkantara bi dobro došao, ali brate 18 miliona za njega je uuuuuuuhhhhhhhhuuuuuu.... da se radi o Vilji pa ajde, ali Tijago ne može toliko da košta, to je suludo....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 maj 2013, 23:33

DANTES je napisao/la:alkantara bi dobro došao, ali brate 18 miliona za njega je uuuuuuuhhhhhhhhuuuuuu.... da se radi o Vilji pa ajde, ali Tijago ne može toliko da košta, to je suludo....

takav mu je ugovor, nisam ga ja klepo jbg :D

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []