Aha,vazi dok ja vidim sa svojim kapitenom pa cemo ti javiti.123456 je napisao/la:Niko ne brani da se igraju prijateljske.Ako bi bilo zainteresovani javite pa ako ja imao vremena postavit cu.A ako ne kontaktiraj ostale clanove saveza ili jednostavno ti postavis prijateljsku
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
ti meni pokazat' klasu ?Otelo je napisao/la:Moram ja protiv anonimnog poikrat i pokazat mu klasu
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ekipa Topnika trazi protivnika za prijateljsku utakmicu koja bi se odigrala u junu kada budu igrale reprezentacije,pa ako ima neka ekipa koja je zainteresovana za ovaj mec nek se javi.
Sekretaru kad dogovorimo prijateljsku ti postavi parove sedmicu prije utakmica i nek budu i produzeci i penali ukljuceni.
Hvala unaprijed
Sekretaru kad dogovorimo prijateljsku ti postavi parove sedmicu prije utakmica i nek budu i produzeci i penali ukljuceni.
Hvala unaprijed
- the scouser
- Kontakt:
Prijavljujem ja Spartance za tu potencijalnu prijateljsku. Idealan test za nas, s obzirom da sljedeće sezone igramo bundesku.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Sekretaru eto pisi prijateljska tamo Topnici - Spartancithe scouser je napisao/la:Prijavljujem ja Spartance za tu potencijalnu prijateljsku. Idealan test za nas, s obzirom da sljedeće sezone igramo bundesku.
sedmicu prije da postavis parove + produzeci i penali
ja sam spreman za prijateljsku, pa da im pokazemo sta ih ceka u glavnoj ligiarelinho je napisao/la:Sekretaru eto pisi prijateljska tamo Topnici - Spartancithe scouser je napisao/la:Prijavljujem ja Spartance za tu potencijalnu prijateljsku. Idealan test za nas, s obzirom da sljedeće sezone igramo bundesku.
sedmicu prije da postavis parove + produzeci i penali
- Omerbavarac
- Kontakt:
Meni i harryu u Fanaticosima treba jedan igrac s obzirom da je No Name otisao u zasluzenu mirovinu. Svi kandidati neka se meni i harryu jave u pp, sa cijelom biografijom i ucinkom u nekom klubu ako je vec igrao. U opticaj dolaze i igraci koji vec imaju klub. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ekipa Smogovci trazi protivnika za prijateljsku utakmicu. 
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Nakon ispadanja Crazy Legsa, Delfini postaju jedina ekipa koja je igrala sve sezone u prvoj ligi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Grizzliesi su tu.Naravno finansijska dobit se dijeli lapolapo.AgresivnoDjubre je napisao/la:Ekipa Smogovci trazi protivnika za prijateljsku utakmicu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Predlazem da utakmicu odigramo u Kalesiji.Nase sudije,vasa meza i pice ?LBJ MVP je napisao/la: Grizzliesi su tu.Naravno finansijska dobit se dijeli lapolapo.
Eto samo reci kad igramo.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nemoj majke ti da moram svoje zenicke picke sramotit u prijateljskoj tekmi.
Jel ovaj napisao "picke" il' ne vidim bas dobro,uj'o me dim od cigare za oci 
- Marsal
- Kontakt:
Dim te uj'o.chily-rz je napisao/la:Jel ovaj napisao "picke" il' ne vidim bas dobro,uj'o me dim od cigare za oci
Hajd Smogovci prvu igrajte sa nama, moja ekipa će vam rado doci jer želimo da pomognemo braći (Viper i ja smo digli sidro i otišli u ovaj Backspace, nije Zaim htio da nam isplati plate i sad ovamo igramo)
Bila bi to prava utakmica, 5 Zeničana na terenu
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
A jesmo popularni,svi sa nama hoce.
Hajde eto organizujte,mozemo mi obe utakmice.
Sa vama u subotu,sa ovim Grizlijima u nedjelju.
Hajde eto organizujte,mozemo mi obe utakmice.
Sa vama u subotu,sa ovim Grizlijima u nedjelju.
Može nedjelja taman dok se otrijeznim od proslave titule.AgresivnoDjubre je napisao/la:Predlazem da utakmicu odigramo u Kalesiji.Nase sudije,vasa meza i pice ?LBJ MVP je napisao/la: Grizzliesi su tu.Naravno finansijska dobit se dijeli lapolapo.
Eto samo reci kad igramo.
Super Kalesija nisam odavno bio tamo
Ti se bavi dresovima,ostavi meni ove teže stvari.Donnie Darko je napisao/la:Nemoj majke ti da moram svoje zenicke picke sramotit u prijateljskoj tekmi.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Eto dogovorili smo se.
Grizliji-Smogovci - nedjelja
Jel prijavljujemo sekretaru ili sta ?
Grizliji-Smogovci - nedjelja
Jel prijavljujemo sekretaru ili sta ?
Moze tebra,gradski derbi na Kamberovicu,mora se cuvat teren za repke,jbg,tako soHu rek'oMarsal je napisao/la: Dim te uj'o.![]()
Hajd Smogovci prvu igrajte sa nama, moja ekipa će vam rado doci jer želimo da pomognemo braći (Viper i ja smo digli sidro i otišli u ovaj Backspace, nije Zaim htio da nam isplati plate i sad ovamo igramo)
Bila bi to prava utakmica, 5 Zeničana na terenu, razmislite.
Mene ovaj Emir prevario posteno,mislio sam da potpisujem za drugoligasa a ono drugoligas sa dvije noge u trecoj ligi
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Preuzeli smo klub u teskoj finansijskoj krizi.Zato smo promijenili ime kluba,da pocnemo ponovo,nazalost treca liga.Ali vracamo se sa stilom.

pa logicno,sam sam zadrzao Stolac u zweiti.Nije to tako lako kao sto izgleda,dok se ti mucis po barskim ligamaanonimni je napisao/la:ti meni pokazat' klasu ?Otelo je napisao/la:Moram ja protiv anonimnog poikrat i pokazat mu klasu![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.