Baš to i razmišljam. Tamo ga nikako, ali baš nikako cijene. I opet po forumima pa šta ako je dao dva gola, ovo je prijateljska, nije konstantan, ne zna primiti loptu i ono njihovo "first touch" mu loš. Aguero će uvijek biti cjenjeniji od njega, dao on 100 golova ili dva

Ljudi, nije bitno misljenje tamo nekih forumasa u Engleskoj, nego navijaca u Engleskoj.
Navijaci ga gotive i to mnogo. Njegova pjesma je uvijek najglasnija.
Ne trebamo ni mi svrsavati na svaki njegov potez, ali moje misljenje je da je razlika izmedju Dzeke iz Wolfsburga i Dzeke iz Citya, premalo trčanja i soliranja.
Pa on za diva od 1.93 ima nevjerovatnu tehniku i kontrolu lopte u trku, a ne koristi je u Cityu skoro nikad.
Skloni se na kraj 16 i ceka dok ostali kombinuju ne bi li mu se sta odbilo.
Normalno da tu nece biti efikasan strijelac.
Uz malo truda i utrcavanja u prazan prostor od sinoc, Dzekson ce u 2013/14 sezoni imati 20+ golova.
I poslije toga ce neki opet biti nezadovoljni.
Novinari u Engleskoj ce ga podcjenjivati samo sto je iz manje drzave no sto je Argentina. Sad ga smatraju promasajem a City ne bi osvojio nista da nije njegovih odlucujucih golova.
Mora se odreci stava
ja dobivam pare pa ne moram ni igrati.
Nek se proba nametnuti sljedecem treneru u Cityu, nek ne izgleda nezainteresovano na terenu kao ove sezone.
Vise ovog

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.