a gdje ti to njega ispracas bgti......?samolukavac je napisao/la:Jasmine Jaranoviću bravo sve čestitke i želim ti sve najbolje, hvala ti za sve, vrati nam se opet nekad za par godina.....

a gdje ti to njega ispracas bgti......?samolukavac je napisao/la:Jasmine Jaranoviću bravo sve čestitke i želim ti sve najbolje, hvala ti za sve, vrati nam se opet nekad za par godina.....
????samolukavac je napisao/la:Jasmine Jaranoviću bravo sve čestitke i želim ti sve najbolje, hvala ti za sve, vrati nam se opet nekad za par godina.....
suti....nije za javnost....South89 je napisao/la:On to za kraj sezone
ne brigaj ...u slobodu sigurno nece doci......Probisvjet je napisao/la:Ima li Jaranović kakav ugovor?
nesh je napisao/la:ne brigaj ...u slobodu sigurno nece doci......Probisvjet je napisao/la:Ima li Jaranović kakav ugovor?
Pitanje je bilo jasno. Ne radi se o Slobodi nego o Slogi.nesh je napisao/la:ne brigaj ...u slobodu sigurno nece doci......Probisvjet je napisao/la:Ima li Jaranović kakav ugovor?
hajdukovac je napisao/la:hvala prijatelju na ovom kementaru svaka ti čast
Od kad vi to imate navijače? Prošle polusezone sjedili ste s "transom" Vitez i pored njega grb Hajduka...sjena je napisao/la:vitez je najbolja i najjaca ekipa i zasluzeno ulazi u PL. Jedini su zasluzeno i bez kupovine sudija uspjeli odrzati prvo mjesto i cestitam im na tome.Njihova infra struktura nije bas na zavidnom nivou al oni ce to sigurno uspjeti popraviti i uloziti par miliona u ova dva mjeseca te tako ispostovati stroga pravila o licenciranju stadiona.Njihovi brojni navijaci koji su pratili ekipu kako kod kuce tako i na strani konacno ce moci da pariraju Manijacima Robijasima Hordama i sl.Sve cestitke za ekipu viteza i njihovo rukovodstvo koje je dalo sve od sebe da obezbjede ekipi sve u slove za ulazak u PL. Porucujem upravama i rukovodstvima Radnickog Slobode i drugih koji imaju zelju za PL-om da se ugledaju na rukovodstvo viteza.Takodje i navijaci pomenutih klubova treba da se ugledaju na popularnu grupu vitezovih fanatika.Nadam se da moderator nece izbrisati ovaj post jer sam se stvarno potrudio da ovaj put ne uvrijedim nikog.
Braca, korisnik @sjena je lukavčanin, a poznavajuči njega - mislim da je zadnje što bi mogao da vidiš; on pored transa Viteza i grba Hajduka.13Maki12 je napisao/la:Od kad vi to imate navijače? Prošle polusezone sjedili ste s "transom" Vitez i pored njega grb Hajduka...
Ne treba se niko ugledati na Vas.
Borac kad bi istupio vjerovatno bi Zrnjiski profitirao na neki način, ne znam kako, ali profitirali bi već nekako.VolimRadnicki je napisao/la:Umrla nam tema nešto![]()
U subotu svi u Banoviće.
Mogli smo mi umjesto njih?
"Istupa li Borac iz Premijer lige BiH?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.