Lovite svjetski rekord? Pa toliko nema ni Nou Camp zajedno sa Anfieldom i Old Trafordom...killer je napisao/la:ево $ " " $ " " $ $ " ? 250000 & ? & $ '" " " Сарајева $ су $ у ?
& " $ ...АЈ &

Ma kakvi, morali bi tu dodati i Alianz Arenu jos....
Moderator/ica: vlakanje
Lovite svjetski rekord? Pa toliko nema ni Nou Camp zajedno sa Anfieldom i Old Trafordom...killer je napisao/la:ево $ " " $ " " $ $ " ? 250000 & ? & $ '" " " Сарајева $ су $ у ?
& " $ ...АЈ &
Kroz Prag protječe rijeka Vltava i, kako to obično biva, dijeli ga na dva dijela koja spajaju mnogi mostovi. Stari dio, Hradčani, smješten je na litici iznad rijeke. Obilazak je najbolje započeti s vrha. Malo je manje poznato da se tu nalazi Strahov, najveći stadion na svijetu, koji prima 220.000 ljudi. Velika betonska konstrukcija napravljena je 1932. godine, nakon prvobitne drvene konstrukcije, šest godina starije. Godine 1948. postaje mjesto za održavanje sletova i političkih manifestacija. Kako se na stadionu nalazi 8 normalnih nogometnih terena, danas služi za koncerte i nogometnom klubu Sparti za trening. Čak je i zgrada sa svlačionicama Sparte napravljena na samom terenu. Ipak, Sparta na njemu nikada nije odigrala utakmicu, ali su zato svirali Rolling Stonesi pred 150.000 ljudi.
Meni je drago da je Borac napokon pravi klub, a ti si debil, pa sad kontaj zašto!!Bob_Rock je napisao/la:Gledao sam proslu, ne znam sa kim ste ono igrali, jel Velez bio mozda?
Odlicna atmosfera...Valjda bude i sutra....Drago mi je da Borac zauzima mjesto gdje zasluzuje, dosta mi je vise nekih Brotnja i Orasja i Sirokih, Laktasa i drugih selendri...
Za ovo sto si rekao da je Siroki selendra uskoro se javlja neki skripar da ti obrazlozi rijec selendra navikli smo na toljutinar je napisao/la:Meni je drago da je Borac napokon pravi klub, a ti si debil, pa sad kontaj zašto!!Bob_Rock je napisao/la:Gledao sam proslu, ne znam sa kim ste ono igrali, jel Velez bio mozda?
Odlicna atmosfera...Valjda bude i sutra....Drago mi je da Borac zauzima mjesto gdje zasluzuje, dosta mi je vise nekih Brotnja i Orasja i Sirokih, Laktasa i drugih selendri...
Ma nemamo nikakve sanse,vi ste jaci od barselešinar je napisao/la:S obzirom da smo u ovoj sezoni sve utakmice kod kuće pobjedili pitam se kakve šanse uopšte ima fk sarajevo u nedjelju?Bilbija je izjavio da nemaju šta da traže.Šta vi mislite o tome?
Pitanje je za diskusiju, nije nikakva provokacija!
' % " ? &? $ " "lešinar je napisao/la:Da li je dozvoljeno da se postavljaju klipovi sa nekih utakmica?Ako jeste da postavim i ja jedan-dva,čisto u svrhu zagrijavanja pred derbi.Ako je moderator tu molio bih odgovor a ako nije može i neko drugi da odgovori nije problem.
lešinar je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ostani ti ipak sutra kod kuće" je napisao/la:lešinar je napisao/la:[youtube][/youtube]
Сутра ' $ нас $ & $ " , " $ на & ? јесењу ? ... !!! А % се " Сарајева , ' $ сутра & $ се $ " $ ' 3 $ , јер Сарајево " & & " а & & $ ? - " " , па $ ? ? јесењу (" наравно & се " не $ $ сутра " ' $ у ' ) ...!!!
? & " & ? ... !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.