Al glavno da je trofej tu.
Btw.imate još sezonu,eventualno dvije Simeonea,a onda će te ga ipak u Inter morat poslat
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Cholini sinciciSiamoNoi je napisao/la:A jbte dobije se Real nakon tko zna koliko godina,a ja ne mogu gledat utakmicu.
Al glavno da je trofej tu.Čestitke južnjaku i ostalim navijačima Atletica na forumu.
![]()
Btw.imate još sezonu,eventualno dvije Simeonea,a onda će te ga ipak u Inter morat poslat

Ja sam strepio, jer iz prijasnjih utakmica kad got je slobodnjak Ronaldo ga zabije, ja mislim da mu je ucinak slobodnjaka protiv Atletica bio 100%, hehe.JohnLennon je napisao/la:De mi sad posteno reci. Jesil' se upiso u gace kad je Ronaldo stao da izvede onaj slobodnjak?![]()
Pogodi Ronaldo stativu a Cholo slavi kao da je vec tada osvojio Kup
Da vas obradujem maloWolfsburg forward Diego has received an approach from Atletico Madrid and hopes his future can be decided as soon as possible. The 28-year-old spent the 2011-12 season on loan at Atletico, and he is keen to find out whether he will be going back to Spain or remaining in the Bundesliga next season. He has 12 months left on his Wolfsburg contract.
Ovo bi trebalo znaciti da ce biti veoma jeftin.Sve preko 10 miliona je bacanje para jer je covjek usao u zadnju godinu ugovora jos ako dodamo na to da je Diegu velika zelja da se vrati u Patetico , onda mislim da nebi trebalo biti problema.frankqqqqq je napisao/la:Da vas obradujem maloWolfsburg forward Diego has received an approach from Atletico Madrid and hopes his future can be decided as soon as possible. The 28-year-old spent the 2011-12 season on loan at Atletico, and he is keen to find out whether he will be going back to Spain or remaining in the Bundesliga next season. He has 12 months left on his Wolfsburg contract.
NisamJohnLennon je napisao/la:De mi sad posteno reci. Jesil' se upiso u gace kad je Ronaldo stao da izvede onaj slobodnjak?![]()
Pogodi Ronaldo stativu a Cholo slavi kao da je vec tada osvojio Kup
Tu zapravo nema nista novo . Nije tajna da je Colo javno izjavljivao da zeli ponovo vidjeti Diega u Atleticu, i da je to igrac u kojeg je'' zabljubljen ''. Eto sada kada je ta ponuda ozvanicena, treba sacekati da vidimo sta ce reci Wolsfburg i Diego . Njemu je posljednja godina ugovora i ako WLF zeli uzeti nesto para bolje im da ga sada prodaju . Mada najvise zavisi od Diega odnosno od toga koliko ce biti pohlepan u vezi plate. To je i najveci problem kod ovog transfera.frankqqqqq je napisao/la:Da vas obradujem maloWolfsburg forward Diego has received an approach from Atletico Madrid and hopes his future can be decided as soon as possible. The 28-year-old spent the 2011-12 season on loan at Atletico, and he is keen to find out whether he will be going back to Spain or remaining in the Bundesliga next season. He has 12 months left on his Wolfsburg contract.
Benata bih volio vidjeti jedino ukoliko ne uspije transfer Diega. Ako bi doveli obojicu ,onda bi Benat zakocio razvoj Kokemana koji je prekucao ovu sezonu .Johny je napisao/la:
Ovo bi trebalo znaciti da ce biti veoma jeftin.Sve preko 10 miliona je bacanje para jer je covjek usao u zadnju godinu ugovora jos ako dodamo na to da je Diegu velika zelja da se vrati u Patetico , onda mislim da nebi trebalo biti problema.
Da jos hoce Benata uhvatit ovo bi bila atomska ekipa
+1soe je napisao/la:Pa nisu Benat i Dijego isti tip igraca vise ce Dijego kocit Kokea nego Benat ako cemo tako gledat.
Nece Diego kociti Kokea zato sto je prirodna pozicija Kokea ona gdje trenutno igraju Gabi i Mario .soe je napisao/la:Pa nisu Benat i Dijego isti tip igraca vise ce Dijego kocit Kokea nego Benat ako cemo tako gledat.

Evo nagovjestio sam ovo sto se desilo na neki nacinsoe je napisao/la:Ja bih vise volio pobjedu protiv Reala ali u finalu kupa kralja.
Tacnije, tvoje molitve su uslisenesoe je napisao/la:Evo nagovjestio sam ovo sto se desilo na neki nacinsoe je napisao/la:Ja bih vise volio pobjedu protiv Reala ali u finalu kupa kralja.
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.