Asmir gloryhunter.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

sta ima veze. ..i ja bi obukaoNEZALAGANJE je napisao/la:Klasicni,pa covjek se deklarise kao navijac PHX i onda hladno odjene dres MIA!![]()
Hajde otici gledati najboljeg igraca trenutno u ligi,ali dres nije potreban ,ako to nije tvoj tim...Barem ja tako rezonujem.
sta ce covjek na odmoru u Miamiu ode pa mu neko privali ovaj dresNEZALAGANJE je napisao/la:Klasicni,pa covjek se deklarise kao navijac PHX i onda hladno odjene dres MIA!![]()
Hajde otici gledati najboljeg igraca trenutno u ligi,ali dres nije potreban ,ako to nije tvoj tim...Barem ja tako rezonujem.
Ma nista ja ne prigovaram...Svako ima svoje,samo rekoh da ja to ne bi tako...Jbg ja sam onaj lojalni tip!SaltCityAttack je napisao/la:sta ce covjek na odmoru u Miamiu ode pa mu neko privali ovaj dresNEZALAGANJE je napisao/la:Klasicni,pa covjek se deklarise kao navijac PHX i onda hladno odjene dres MIA!![]()
.. ja bi recimo ovdje usao u dresu Bullsa naravno ahahahaha gorilo bi ovdje ocami
..samo nemas ovdje tu neku vatru edju navijacima da te bilo sta izazove na sukobe klinac , ali bdes izlozen provokacijama to jest podjebavanju ahaha
A **** ti te provokacije, nit ti ko moze **** mater ni familiju, jednostavno njihov jezik nema tu opciju za neke vrhunske uvrede i psovke, a vala nit te ko smije udaritiSaltCityAttack je napisao/la:sta ce covjek na odmoru u Miamiu ode pa mu neko privali ovaj dresNEZALAGANJE je napisao/la:Klasicni,pa covjek se deklarise kao navijac PHX i onda hladno odjene dres MIA!![]()
.. ja bi recimo ovdje usao u dresu Bullsa naravno ahahahaha gorilo bi ovdje ocami
..samo nemas ovdje tu neku vatru edju navijacima da te bilo sta izazove na sukobe klinac , ali bdes izlozen provokacijama to jest podjebavanju ahaha
@Ted Mosby do juce navijao za PHX, danas hardcore Heat fanSportfanatik je napisao/la:
Ajmoooooooooooooooooooo
Gdje nesta na kraju, ne rece nam kako zavrsi?Sportfanatik je napisao/la:James nezaustavljiv na oba kraja parketa, izvlači svoj maksimum. +4, 6min do kraja
stvarno, ali stvarno postajes jadan i zalostan ispod svakog nivoa, istina ti i nemas nivo jer nize ne mozes ni da hoces ali opet se iznenadim ono kad procitam ove stvari koje pisesSaltCityAttack je napisao/la:j e b e m o vam kraljicuuuuuuuuu
Ovo je već finale Istoka.SaltCityAttack je napisao/la:j e b e m o vam kraljicuuuuuuuuu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.