Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Opomena.
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
evo emir spahić zapjevao na hayatu
sa halidom bešlićem i ostalim 

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Spaha je definitivno bosansko srce
Dobar ovaj Adnan,alaj pjeva decko ...

Koje rasisticko razmisljanje, a meni kaze da sam ekstremanBob_Rock je napisao/la:Ljudi znate sta, kako ovi dane prolaze meni je sve manje i manje zao, a sve vise i vise drago sto nismo ni isli u tu Afriku...
Ko bi ba dole isao medju on smrdljivce, sem toga cijene su katastrofa, morao bih gladovati do ljeta...
Da je kojim slucajem SP u Europi ja bih jos uvijek plakao ko malo dijete, no Afrika, ma daj ba, nidje veze..Odes dole i dobijes milion bolesti.....
Bosna je sampion ooooooooooooooooooooo

Takvo nesto u nasoj dragoj BiH se nece desiti ni za sljedecih 2.000 godina.
P.S. Cega je BiH sampion ?
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Lafo namještena utakmica između Turske i BiH, pa koga će drugog napasti nego Turke i nas koje ne zele u Evropi a tako ni na svjetskom.Fifa pored toga sto je napravila ujdurmu nama protiv Portugala ubacuje pricu o mecu Turska-Bih, da svjetskoj javnosti zamaže oči.Progurali su Portugal i Francusku na svjetsko, pa sada treba jadne Bosance(citaj Muslimane) staviti u takav polozaj da je kao namjestena utakmica protiv Turske.Kao nismo mi iz Fife krivi sto smo napravili ovo Irskoj i BIH nego ćemo optuziti jadne jade iz Bosne da su namjestili utakmicu. Ni protiv koga drugog nego protiv Turske (opet Muslimani) pa ćemo njih ocrniti kao lopove.Jadno do bola.Koja je to gamad.Pa mogu da nam rade šta hoce.Pa što se više javno ne kaze da je 100% namjestena utakmica protiv Portugala u Zenici.Pa nismo mi ćoravi sve je očigledno.Šta nam sve rade za ne povjerovat.
Ovaj Džarovski to vjerojatno zna ali neće da kaze zbog Ćire koji mu je prijatelj.Kakve se igraju igre oko nas .Stvarno mi je zao ovih nasih igraca koji mogu jednu Sloveniju svezanih ociju pobjediti. I ode Slovenija na svjetsko (smijesno).Ovo sto fifa radi ili likovi iza fife nije fudbal nego sranje.
Da utakmica bude namjestena potreban je ''inside man'' , znaci neko unutar te organizacije. Ja cijelo vrijeme pricam da je prosto nemoguce da nasi odigraju onako lose u Zenici, i stojim iza toga da su nas Ciro i Misimovic prodali.zehha je napisao/la:Ovaj Džarovski to vjerojatno zna ali neće da kaze zbog Ćire koji mu je prijatelj.Kakve se igraju igre oko nas .Stvarno mi je zao ovih nasih igraca koji mogu jednu Sloveniju svezanih ociju pobjediti. I ode Slovenija na svjetsko (smijesno).Ovo sto fifa radi ili likovi iza fife nije fudbal nego sranje.
Ovaj svojim neigranjem je oslabio nasu repku, dok je ovaj drugi kod otvorenog rezultata napravio nevjerovatnu gresku zamjenivsi veznog igraca sa napadacem.
Ko je mogao dati loptu tim napadacima ?
Trener sa iskustvom koje Ciro ima ne radi takve gluposti, sad je do nas dal' da vjerujemo Ciri ili svojim ocima !?
Vi mi se sada mozete smijati, i reci kako su ovo teorije zavjere ili sta vec......ali svijet nije crno-bijeli, davno je nestalo postenje,ponos,ljubav i ......DANAS JE SAMO INTERES U PITANJU.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Slažem se jaraKONGO je napisao/la:Da utakmica bude namjestena potreban je ''inside man'' , znaci neko unutar te organizacije. Ja cijelo vrijeme pricam da je prosto nemoguce da nasi odigraju onako lose u Zenici, i stojim iza toga da su nas Ciro i Misimovic prodali.zehha je napisao/la:Ovaj Džarovski to vjerojatno zna ali neće da kaze zbog Ćire koji mu je prijatelj.Kakve se igraju igre oko nas .Stvarno mi je zao ovih nasih igraca koji mogu jednu Sloveniju svezanih ociju pobjediti. I ode Slovenija na svjetsko (smijesno).Ovo sto fifa radi ili likovi iza fife nije fudbal nego sranje.
Ovaj svojim neigranjem je oslabio nasu repku, dok je ovaj drugi kod otvorenog rezultata napravio nevjerovatnu gresku zamjenivsi veznog igraca sa napadacem.
Ko je mogao dati loptu tim napadacima ?
Trener sa iskustvom koje Ciro ima ne radi takve gluposti, sad je do nas dal' da vjerujemo Ciri ili svojim ocima !?
Vi mi se sada mozete smijati, i reci kako su ovo teorije zavjere ili sta vec......ali svijet nije crno-bijeli, davno je nestalo postenje,ponos,ljubav i ......DANAS JE SAMO INTERES U PITANJU.
- rob do bagro
- Kontakt:
Ko je Velibor Dzarovski? Ja sam cuo da on namjesta rezultate
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ne mora znaciti "prodaja" da neko nekom iz ruke u ruku da milion eura, nego tu su pritisci raznih vrsta, na igrace na selektora.Ne krivim nikoga od nasih reprezentativaca.Nego ašićare se vidjelo da s Misketom nesto nije u redu a i sa Ćirom i onakvom njegovom taktikom.Ustvari i nije postojala nikakva taktika.Mozda je njima zaprijećeno
Upravo to, Makedonac, čak naštimo da u rukometnoj utakmici ne bude golovarob do bagro je napisao/la:Ko je Velibor Dzarovski? Ja sam cuo da on namjesta rezultate

Ali, tema je REPREZENTATIVCI BIH!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Slag na tortu ljudi sada nakon svega ovoga..
namijestanje tekme sa Turcima 

Ma sta vam je ljudi culi Ciru kako govori za neku radijsku emisiju :"dobit cemo ih 3:0 ",pa kontaju da smo namijestali tekmu.Vjerovatno se o tome radi na tim tonskim zapisima 

- sanelmasetic
- Kontakt:
pa culi ste, "navodno" postoji snimak u kom se pokusavaju dogovorit, al eto nije proslo, nedaju bosnje obraza 

Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Asmir Begovic u prvih 11 za Portsmouth protiv Manchestera. 

MinistaR je napisao/la:Upravo to, Makedonac, čak naštimo da u rukometnoj utakmici ne bude golovarob do bagro je napisao/la:Ko je Velibor Dzarovski? Ja sam cuo da on namjesta rezultate![]()
![]()
jednom rezultat 134 : 0...
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Begovic na golu, sve mi se cini da ce danas biti golman za viktorije:))
Evo Begovic primio gol iz penala. Rooney strijelac. 

- rob do bagro
- Kontakt:
polahko sad ce jos jedanTarik14 je napisao/la:Evo Begovic primio gol iz penala. Rooney strijelac.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Pa jos jedanrob do bagro je napisao/la:polahko sad ce jos jedanTarik14 je napisao/la:Evo Begovic primio gol iz penala. Rooney strijelac.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu