Meni radi hajro.hajro je napisao/la:ma ne radi mi live wwin live? neznam sta im je??bevanda4 je napisao/la:na liveu u kladioni mi nema za igrat bate borisova.. a stavili su dnjepraSumnjivo mi je to..
Možda se radi o namještaljci, Bate gubi trenutno 0-1.. Ako je dobra kvota na njih, pokušajte da će okrenit utakmicu.
@hajro, al si ispratio prijelaz chelsea?a sladak sam... k'o 3 gorka!!
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Austria Lustenau-First Vienna 2/1
Igra se posljednje 36.kolo druge austrijske lige, nikome ni za što ne treba i za očekivati je jedno kolo za kladionice, može biti dosta velikih preokreta a jedan od njih bi mogao biti ovdje.
Ova dva kluba su zadnje tri sezone svake igrali prelaz kada je A.Lustenau bio domaćin, ove sezone to se još nije dogodilo i zato se nadam da će ispoštovati i večeras
ako me netko poprati sretno!
Igra se posljednje 36.kolo druge austrijske lige, nikome ni za što ne treba i za očekivati je jedno kolo za kladionice, može biti dosta velikih preokreta a jedan od njih bi mogao biti ovdje.
Ova dva kluba su zadnje tri sezone svake igrali prelaz kada je A.Lustenau bio domaćin, ove sezone to se još nije dogodilo i zato se nadam da će ispoštovati i večeras
ako me netko poprati sretno!
Willy imas li ti ikakvih prijedloga za veceras ?
ja taman dosao kuci,imao obaveza,pa kontam da ipak bacim jedan malo ozbiljnji za veceras,kad bolje pogledam ima finih parova
min dobila,tako da onaj danas padoh samo na jednom,steta,idemo dalje..
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Clermont-Niort X 3.05, pol.kraj X/X 4.60
zadnje kolo francuske druge lige i jedna utakmica koja se igra samo da bi se odigrala, ni jedni ni drugi nemaju motiva i jedva čekaju da sezona završi, a kako su jedan do drugoga na tablici i dijeli ih samo jedan bod i obzirom su prošlu utakmicu odigrali 1-1 očekujem nešto slično
Arles-Avignon - Le Havre 2 2.80
Arles u zadnjem kolu neočekivano slavio u gostima i sad bi to mogao vratiti tako da prepusti bodove Le Havreu koji je pak neočekivano izgubio doma i sad bi mogao nadoknaditi to, a dodamo li da ni jednima ni drugima ništa ne znači moguć je i neki veći prelaz
zadnje kolo francuske druge lige i jedna utakmica koja se igra samo da bi se odigrala, ni jedni ni drugi nemaju motiva i jedva čekaju da sezona završi, a kako su jedan do drugoga na tablici i dijeli ih samo jedan bod i obzirom su prošlu utakmicu odigrali 1-1 očekujem nešto slično
Arles-Avignon - Le Havre 2 2.80
Arles u zadnjem kolu neočekivano slavio u gostima i sad bi to mogao vratiti tako da prepusti bodove Le Havreu koji je pak neočekivano izgubio doma i sad bi mogao nadoknaditi to, a dodamo li da ni jednima ni drugima ništa ne znači moguć je i neki veći prelaz
roma cantu over 145 1,85
Derry Cork 1 P.P. 1,8
lebron over 8,5 sk
Derry Cork 1 P.P. 1,8
lebron over 8,5 sk
Nemam. Nemam tabele fudbalskih liga. Gledam košarku Reala i čekam čitav dan da Oprandi odigra.Delpa10 je napisao/la:Willy imas li ti ikakvih prijedloga za veceras ?ja taman dosao kuci,imao obaveza,pa kontam da ipak bacim jedan malo ozbiljnji za veceras,kad bolje pogledam ima finih parova
min dobila,tako da onaj danas padoh samo na jednom,steta,idemo dalje..
Altach - Kapfenberg 2/1 30.00
1000€ - 30.000€

1000€ - 30.000€
Ako želite da zarađujete na kladionici, onda se tamo i zaposlite !
šala ili ?semih23 je napisao/la:Altach - Kapfenberg 2/1 30.00
1000€ - 30.000€![]()
A evo trebala bi poceti brzo meni se cini.. Evo ja ipak jedan nasarao pa sta bude:
Derry City - Cork City 1 1,8
Bastia - Creatil 1 1,6
Bohemians - St. Patrick 2 1,5
Horn - Fc Lustenau zx2
A. Lustenau - First Vienna zx2
Kv. 9.4. uplata 21,2. Dobitak 200.
Sto se tice klade danas,ocigledno dan koji ce se brzo zaboraviti,cekat cemo bolje dane..
veceras necu nista igrati,malo sam pogledao sta ima i jedan jedini prijedlog koji imam je:
U. De Chile - Ranger zx2 ili cak cista dvica golova. Sretno ako iko ubaci ovaj par,ja mislim da je vrlo izgledan.
Derry City - Cork City 1 1,8
Bastia - Creatil 1 1,6
Bohemians - St. Patrick 2 1,5
Horn - Fc Lustenau zx2
A. Lustenau - First Vienna zx2
Kv. 9.4. uplata 21,2. Dobitak 200.
Sto se tice klade danas,ocigledno dan koji ce se brzo zaboraviti,cekat cemo bolje dane..
U. De Chile - Ranger zx2 ili cak cista dvica golova. Sretno ako iko ubaci ovaj par,ja mislim da je vrlo izgledan.
Zadnja izmjena: Delpa10, dana/u 24 maj 2013, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Samo prijedlogALN je napisao/la:šala ili ?semih23 je napisao/la:Altach - Kapfenberg 2/1 30.00
1000€ - 30.000€![]()
Ako želite da zarađujete na kladionici, onda se tamo i zaposlite !
Altach-Kapfenberger 1.pol. 2+ 2.35
Horn-Lustenau 1.pol. 2+ 2.35
očekujem da lagano prođe
sretno
Horn-Lustenau 1.pol. 2+ 2.35
očekujem da lagano prođe
sretno
idemo se vadit uživo.. ako je moguće
le havre daje slj. gol (1:0) @2,10
le havre 2 @6,50
le havre daje slj. gol (1:0) @2,10
le havre 2 @6,50
U desetom selu živi Antuntun!
nogomet, japan 1.
Kashima - Tokio oba gol @1,70

Kashima - Tokio oba gol @1,70

U desetom selu živi Antuntun!
što mislite je li sigurnije igrati Široki-Igokea 1 ili manje od 145.5 koševa
bolje je ja mislim igrati 1x pa kud puklo da puklo 
i u austrijskoj kosarsci ima dobra kvota na finale play off-a a domacin je bolji puno i u prvom mecu su ih oderali.
Lechia-Belchatow 2 na veci ulog
jel' neka dojava il procjena??? 
nije dojava,poslao mi jaran sms,brat mu igra u poljskoj,i taj mu buraz ima par havera koji igraju u belchatowu...bijesne premije su obecane igracima belchatowa ako uzmu ovo danas,ostaju 100% u ligi,trener lechije je obbecao da ce u zadnja 3 kola igrati igraci iz omladinskog pogona,jer nemogu ispast niti u evropu...kad me manchester city nategne protiv norwicha a ulozim cvaju,nek onda i ovi na kvoti od 2,60 ako vec mora tako da bude ha yacixso je napisao/la:jel' neka dojava il procjena???
evo jedan par i od mene sion-thun 2 , sion u zadnje tri utakmice je primo 13 golova i nijedan nije dao, forma im je katastrofa dok tuhn napreduje i ako pobjede prestize ih na tebeli, par je vec blokiratn na 10 bet i bet.at.home pa ko stigne nek odigra ak' ga ne blokiraju ahaah 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.