Ako vam ode Iggy, onda Dallas vjerovatno pakuje Vincea i Mariona uz 13. pick. Vi biste komotno mogli uzeti ta dva ugovora, jer je cini mi se ugovor Iggya kao ta dva ugovora zajedno. Dallas bi pristao na to jer bi imao em salary cap za max ugovor, em 2 TPE od 8 milion i 4 miliona cini mi se (tada bi isli preko sc, ali to nije njima belaj). Za ta dva TPE-a mogli bi dovesti neka dva druga igraca u razlicitim trejdovima, gdje bi dali pickove, a uzeli te ugovore, to je vjerovatno moguce sa igracima cije ekipe zele da ih se rijese pa bi ih dale i za pick druge runde, samo da se njihov ugovor brise iz SC.JHam je napisao/la:Kad je prosla ova lutrija, sad ocekujem nas ili da napravimo jos jedan trade sa Phillom ili sa Dallasom, jer nam je izgleda cilj da ugrabimo CJ McColluma koji bi tu trebao biti dostupan, a kako Dallas hoce da napravi trade da oslobodi cap space, ne vidim sta im mozemo ponuditi :S
I ocekujem da nam ovo ljeto nadoknadi onako los trade deadline
Milion je mogucnosti sa svim ekipama i mislim da ce ovaj nadolazeci period biti jedan od najzanimljivijih i najburnijih draft+off season perioda u NBA ligi u posljednje vrijeme.