AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ma bjazi ba, kakav alkantara, taman posla da se ovolike pare trose na takvog igraca... za njega 10 m plafon, jos ga ni tad ne bi uzeo.
eh kad bi se nekako dalo iskesirati za lavezzija, vidim da su se ponovo pojave price o njegovom dolasku ... kako bi nam dobro sjeo tamo na desnoj strani
eh kad bi se nekako dalo iskesirati za lavezzija, vidim da su se ponovo pojave price o njegovom dolasku ... kako bi nam dobro sjeo tamo na desnoj strani
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Kako mi nedostaje
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- IlCapitano
- Kontakt:
Je li Allegri definitivno otišao ili ima šanse da ostane još kao trener?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- muha milanez
- Kontakt:
Nije jos zvanicno, ali Galiani je juce rekao da je Alegri "idealan" za Romu. Navijaci porucili da ne zele Sedorfa na klupi, slazem se sa tim definitivno.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
+1rope11 je napisao/la:ma bjazi ba, kakav alkantara, taman posla da se ovolike pare trose na takvog igraca... za njega 10 m plafon, jos ga ni tad ne bi uzeo.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Napraviće sa Seedorfom opet kao i s Leonardom. Clarenca cijenim jer je bio izuzetan igrač, ali za trenera definitivno nije. Mišljena sam da bi od legendi jedino Pippo dolazi u obzir, ali nakon nekoliko godina kad stasa u vrsnog trenera. Možda sam previše subjektivan, al' ne mogu si pomoći.
Ukoliko Allegri ode, potreban je trener tipa Prandellija ili Spallettija.
Dje je opravdanje ?UrbyEmanuelson je napisao/la:pozz raja, ja se izvinjavam od srijede nisam bio kod kuce, tako da nisam bio aktivan, ako je ko i primjetio![]()
sta ima novo u klubu da je vazno
Nema nista, cekamo novog trenera pa u lov na free agente.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Pecata nema
Ma nek ostave Allegria najpametnije bi im bilo
Svi golovi nase ekipe ove sezone
[youtube][/youtube]
Ma nek ostave Allegria najpametnije bi im bilo
Svi golovi nase ekipe ove sezone
[youtube][/youtube]
- IlPrincipino
- Kontakt:
Sky Italia javlja da je Leonardo kontaktirao Allegria i da ga zeli u PSG-u.
A sastanak Berlua, Galliania i Maxa je odgodjen za cetvrtak.
A sastanak Berlua, Galliania i Maxa je odgodjen za cetvrtak.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- Titova-Juga
- Kontakt:
I ja bih volio Prandelija viditi od ovih "domaćih" 
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Tuttosport pise o prodaji Boatenga Monacu za 15 miliona i o kupovini Honde
Di Marzio kaze da ako Allegri i napusti Milan ne mora znaciti da ce to biti Roma.
Di Marzio kaze da ako Allegri i napusti Milan ne mora znaciti da ce to biti Roma.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Ugovor mu istice u decembru ne bi trebao biti skup ,mozda bi ga Galliani mogao srediti za 5 miliona eura ,u junu Honda puni 27 godinaMilan recently contacted Keisuke Honda's entourage, according to Sportitalia. His contract expires in December.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
E je.bo ga i Honda i majka, zar smo na to spali ?
E boze, gdje je onaj stari Milan koji je dovodio samu klasu od igraca, postali smo zadnja rupa na sviralu, pa i jedan Honda nam je postao lukzus.
Goni ba, ako neces dovesti nekog igraca kako bog zapovijeda onda radije ne dovodi nikoga.
E boze, gdje je onaj stari Milan koji je dovodio samu klasu od igraca, postali smo zadnja rupa na sviralu, pa i jedan Honda nam je postao lukzus.
Goni ba, ako neces dovesti nekog igraca kako bog zapovijeda onda radije ne dovodi nikoga.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ljudi lagano ,nema vise u Milanu davanja velikih para na transfere max 25 miliona eura za jednog igraca I to ako je bas potreban taj igrac,ni meni se ne svidjaju neke stvari,Ali
je kako je
je kako je
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Razumijem da su se stvari promijenile i da ce jos vode proteci dok ne docekamo stari Milan koji ce svima tjerati strah u kosti, ali je.bo ga ja, pa gdje Hondu iskopase ?
Ako smo financijski pali, ne mora znaciti da i klub mora patiti sa svakakvim likovima u svojim redovima, eto i Balu smo iskesirali za 25 m sto znaci da je itekako moguce dovesti dobrog mladog igraca za ne bas tako vrtoglavu cifru.
Kako god, samo molim te bez kakvih Hondi, Kucki i inih likova i sve ce biti dobro
Ako smo financijski pali, ne mora znaciti da i klub mora patiti sa svakakvim likovima u svojim redovima, eto i Balu smo iskesirali za 25 m sto znaci da je itekako moguce dovesti dobrog mladog igraca za ne bas tako vrtoglavu cifru.
Kako god, samo molim te bez kakvih Hondi, Kucki i inih likova i sve ce biti dobro
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jarane moramo prihvatit da su došla nova vremena. Nema više rasipanja. Mislim da se i sa umjerenim trošenjem mogu napraviti dobri rezultati.rope11 je napisao/la:E je.bo ga i Honda i majka, zar smo na to spali ?![]()
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Para vrti gdje burgija nece, cinjenica je da danas svijetom fudbala gospodare klubovi koji su financijski jaki i stabilni dok ostali koji nisu te srece mogu samo posmatrati i cekati na bolje dane.
Ulijeva mi nadu ovaj Dortmund koji je dokazao dokle se daleko moze dogurati sa ovim mladicima anonimcima i svakako da se i sa prosjecnim primanjima i trosenjima mogu postici dobri rezultati, ali ako nastave sa ovom politikom cigancenja igraca i da nam prioriteti budu likovi poput Honde ili Kucke, nas nigdje nema niti ce nas biti u skorijoj buducnosti
a gledaj cele jest izvalio oci
e moj boze, kad cemo mi ponovo dozivjeti ovo ...

Ulijeva mi nadu ovaj Dortmund koji je dokazao dokle se daleko moze dogurati sa ovim mladicima anonimcima i svakako da se i sa prosjecnim primanjima i trosenjima mogu postici dobri rezultati, ali ako nastave sa ovom politikom cigancenja igraca i da nam prioriteti budu likovi poput Honde ili Kucke, nas nigdje nema niti ce nas biti u skorijoj buducnosti
a gledaj cele jest izvalio oci
e moj boze, kad cemo mi ponovo dozivjeti ovo ...

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
This time next year, we will be champions.e moj boze, kad cemo mi ponovo dozivjeti ovo ...
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.