Licenciranje klubova za euro takmičenja 2013/2014

champions1921

Re: Licenciranje klubova za euro takmičenja 2013/2014

Post Postao/la champions1921 » 06 maj 2013, 01:14

DzoleZeljo je napisao/la:Stanite samo malo, da mi ne odemo u tri pm sa ovom raspravom. Neka mi neko potvrdi ko se razumije u pravnse stvari, da li je navedenom igracu "Emiru Hadzicu" ova tuzba prosla na sudu?

Druga stvar, kako je moguce da je Zeljo prosle godine dobio licencu bez problema, kao i ove a ovaj predmet bio jos otvoren ili aktivan (kako kod hocete)?

Treca stvar, ovo ili se namjerno sada zakuhava pred derbi da se u Zelju unese neki nemir, ili je nesto trece u pitanju?

Ako se pokaze istinitim, platit ce Zeljo jer ce morati, ali onda neka fino tuze komplet upravu iz 2005, a zna se zbog cega...
Pa zar se i ti pecas na njihove nebuloze?? Koja tuzba covjece?? Evo bar vam je "glava" dao broj telefona advokata Mensuda pa ga mozete nazvati da vidite kakva je situacija :lol: :lol: (broj se nalazi na zahtjevu)
BUDI ŽELJO !!!

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 16 maj 2013, 11:05

Čitam u Dnevnom Avazu da će ovih dana Borac i Čelik izvršiti neke uplate i da će dobiti licence. Mislim da se sadašnje uplate odnose na licence za Prijemijer ligu, a da za Evropu ne mogu biti naknadne uplate.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 24 maj 2013, 20:48

irh je napisao/la:Čitam u Dnevnom Avazu da će ovih dana Borac i Čelik izvršiti neke uplate i da će dobiti licence. Mislim da se sadašnje uplate odnose na licence za Prijemijer ligu, a da za Evropu ne mogu biti naknadne uplate.
Kada zasjeda drugostepena komisija?Na ovom forumu neko je napisao u subotu a u novinama sam pročitao da je u ponedjeljak sjednica. :?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 25 maj 2013, 00:30

Zrinjskom se steli evropa.Nijedan od klubova(Borac,Celiki Olimpic)nece dobiti licencu.
Olimpic ne dobija zbog proslogodisnjeg sukoba sa Savezom i ako je bez dugovanja.Farsa je utakmica Olmpic
-Celik kako bi Dino i Beus drzali koliko toliko draz neke neizvjesnosti.Sjednica je u ponedeljak a ovo ce izgleda sve otici u helac.Ja ocekujem da ce u nedjelju Olimpic izaci sa terena prije kraja utakmice jer nepravedno nece dobiti licencu i ne misle se vise takmiciti u PL.
Usanovicu vrati se...

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 25 maj 2013, 00:33

svejedno je napisao/la:Zrinjskom se steli evropa.Nijedan od klubova(Borac,Celiki Olimpic)nece dobiti licencu.
Olimpic ne dobija zbog proslogodisnjeg sukoba sa Savezom i ako je bez dugovanja.Farsa je utakmica Olmpic
-Celik kako bi Dino i Beus drzali koliko toliko draz neke neizvjesnosti.Sjednica je u ponedeljak a ovo ce izgleda sve otici u helac.Ja ocekujem da ce u nedjelju Olimpic izaci sa terena prije kraja utakmice jer nepravedno nece dobiti licencu i ne misle se vise takmiciti u PL.
Usanovicu vrati se...
Najjači su ovi proročanski postovi.Imaš li pokriće i za šta od toga što si sad rekao :?: To me jedino zanima.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 25 maj 2013, 00:42

Shanks je napisao/la:
svejedno je napisao/la:Zrinjskom se steli evropa.Nijedan od klubova(Borac,Celiki Olimpic)nece dobiti licencu.
Usanovicu vrati se...
Najjači su ovi proročanski postovi.Imaš li pokriće i za šta od toga što si sad rekao :?: To me jedino zanima.
Nedavno je na jednom forumu navijaca Sarajeva Nijaz Gracic 'gostovao' pa je i izmedju ostalog rekao da Olimpic vjerovatno nece dobiti licencu, spominjao je da ne moze protiv lobija u savezu, nesto u tom fazonu dok je za Borac rekao da nmg dobiti licence ni za Premijer Ligu BiH a Celik ni za Federaciju, tako da mozda i ima istine u ovome da se zrinjskom steli

PS.Nijaz je i prognozirao utakmice koje su igrane izmedju Borca i Travnika i Rudara i Goska, i koje li slucajnosti za obje je rekao da ce biti x :)
Pyro is not a crime !

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 25 maj 2013, 00:55

Dobro taj dio za Nijaza ima logike (osim za pogađanje rezultata, pa da su fakat namjestili neće bit' tako ofiran :mrgreen: ), sklon je on kukanju i raznoraznim glupostima kako bi se on i Olimpic progurali gdje im nije mjesto.

Što se tiče ovih priča oko namještanja, to ne volim da komentarišem, jer je uvijek nategnuto.I da li iko zna kad je zasjedanje komisije :?: Nelogično mi je da bude u subotu, to bi moglo da utiče na rezultate. :?
Zadnja izmjena: Shanks, dana/u 25 maj 2013, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 maj 2013, 00:59

Ako je ovako kako piše svejedno nema potrebe igrati zadnje kolo.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 maj 2013, 01:01

Mogu li ja samo priupitati po cemu se steli nekome, koji su kriteriji i dokazi za takvo sto?
Ako pojedini klubovi ne ispunjavaju uvjete (ponoviti cu jos jednom : ako), po cemu je krivac za takvo sto klub koji ih eventualno ispunjava i po kojoj se osnovi tom klubu steli nesto ako (ponoviti cu jos jednom : ako) gore navedeni klubovi nemaju realno pokrice za svoje ambicije? Odakle vam vise ovih insajderskih fora i nakaradne logike koja je upravo razlog zasto je liga vecim dijelom neuslovna?
...Život za Široki...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 maj 2013, 01:07

Ja bi savjetovo ovim navijacima koji sumnjaju u namjestanje i sve te price da istupe iz lige sa svojim klubovima. Tako bi se liga smanjila i povecao bi se kvalitet 100%.

Pacov

Post Postao/la Pacov » 25 maj 2013, 01:09

terabajt je napisao/la:Ja bi savjetovo ovim navijacima koji sumnjaju u namjestanje i sve te price da istupe iz lige sa svojim klubovima. Tako bi se liga smanjila i povecao bi se kvalitet 100%.
To se bel ne štima ?
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 maj 2013, 01:11

Pacov je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Ja bi savjetovo ovim navijacima koji sumnjaju u namjestanje i sve te price da istupe iz lige sa svojim klubovima. Tako bi se liga smanjila i povecao bi se kvalitet 100%.
To se bel ne štima ?
Necu da kazem da nema stimanja u pojedinim utakmica znaci klubovi izmedju sebe to sig ima u svakoj ligi a i kod nas. Al kad citam ove komentare pa to su teorije zavjere namjesta se ,prvak,osvajac kupa,onaj ko ide u evropu zaztim ko ispada ko ulazi halo ba...

Pacov

Post Postao/la Pacov » 25 maj 2013, 01:12

terabajt je napisao/la:
Pacov je napisao/la:
To se bel ne štima ?
Necu da kazem da nema stimanja u pojedinim utakmica znaci klubovi izmedju sebe to sig ima u svakoj ligi a i kod nas. Al kad citam ove komentare pa to su teorije zavjere namjesta se ,prvak,osvajac kupa,onaj ko ide u evropu zaztim ko ispada ko ulazi halo ba...
Vidjet ćemo u ponedjeljak.Ja ću samo reći da Borac,Olimpic i Čelik nikada nisu dobili licencu na prvostepenoj :)
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 maj 2013, 01:15

Prošle godine Olimpic je dobio na prvostepenoj komisiji.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 25 maj 2013, 01:17

Mancini je napisao/la: Prošle godine Olimpic je dobio na prvostepenoj komisiji.
Al zato nisu bili na poziciji koja vodi u Evropu :mrgreen:

Al brate,ako Zrinja nekim cudom bude taj predstavnik u Evropi to ce biti lakrdija zesca,pa prekucali bi Ilju,Sulju i Usana :lol:
Zadnja izmjena: chily-rz, dana/u 25 maj 2013, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 25 maj 2013, 01:18

chily-rz je napisao/la:

Al brate,ako Zrinja nekim cudom bude taj predstavnik u Evropi to ce biti lakrdija zesca,pa prekucali bi Ilju,Sulju i Musana :lol:
Ma nema od tog ništa, kakav Zrinja i Evropa.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Pacov

Post Postao/la Pacov » 25 maj 2013, 01:19

chily-rz je napisao/la:

Al brate,ako Zrinja nekim cudom bude taj predstavnik u Evropi to ce biti lakrdija zesca,pa prekucali bi Ilju,Sulju i Musana :lol:
Ma kakav Zrinjski.Oni su u totalnom raspadu,ili možda znaju da ce ici u Evropu pa se i ne trose plaho na PL.
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 maj 2013, 01:29

Necu da kazem da nema stimanja u pojedinim utakmica znaci klubovi izmedju sebe to sig ima u svakoj ligi a i kod nas. Al kad citam ove komentare pa to su teorije zavjere namjesta se ,prvak,osvajac kupa,onaj ko ide u evropu zaztim ko ispada ko ulazi halo ba...[/quote]
Vidjet ćemo u ponedjeljak.Ja ću samo reći da Borac,Olimpic i Čelik nikada nisu dobili licencu na prvostepenoj :)[/quote]
Znaci ako ne dobiju licencu stima se ,jel tako. A sto ne postavis pitanej dali oni zaista zasluzuju licencu i zasto je nisu dobili. Ako moze jedan velez dobiti zasto ne moze borac,celik,olimpic.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 maj 2013, 01:31

Kakve veze ima sto su u raspadu. Ljudi su obezbjedili licencu na vrijeme i jeb.e im se. Niko nije kriv Celiku, Borcu i Olimpiku sto na vrijeme nisu rijesili pitanje licence.
NO PYRO NO PARTY

refko
Kontakt:

Post Postao/la refko » 25 maj 2013, 01:32

VELEZ je dobio licencu zato sto nije nijednom igracu ostao D U Z A N..

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, svrakino1921 i 24 gosta.