http://www.corrieredellosport.it/calcio ... arne%C2%BBEnzoFerrari je napisao/la:Citam a i gledah video, Elkan ovo nikad nije izjavio a po svim medijima u Italiji je ova izjava, samo je rekao kod pitanja je su li moguci Higuain i Jovetić u Juventusu, parafraziram, on je odgovorio ironicno "moza Messi jos ili Ronaldo?". Dakle Italija i njihovi novinari, pripremite se za ludo brainfuck ljeto.Andrej je napisao/la:John Elkann:"Jovetic je jak. Mi trebamo da ga dovedemo, a ne da pricamo o njemu."
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- AvantiSignora
- Kontakt:
Mogla bi naredna sezona biti zanimljeva, inter i Napoli s novim trenerima a i sve zavisi o mercatu koga ce dovesti.
Tu je i Milan isto i sa penalima mogu dogurati visoko
Zato je potrebno dovesti jedno od ovi navedeni (Jovetic,Higuian,) Uskoro nam dolazi i Liorente
Citam da se Inter bas zagrijo za Islu, tu bi trebali izvuci dobar potez i nekako pokusati uvaliti Ranocchia
.
Viole su kao zaintresovani za Qua al on i hladno odbijo
..Ma da nevjerujem da ce biti ikakvi problema o dolazku Jojo..
i da na kraju ..

Tu je i Milan isto i sa penalima mogu dogurati visoko
Zato je potrebno dovesti jedno od ovi navedeni (Jovetic,Higuian,) Uskoro nam dolazi i Liorente
Citam da se Inter bas zagrijo za Islu, tu bi trebali izvuci dobar potez i nekako pokusati uvaliti Ranocchia
Viole su kao zaintresovani za Qua al on i hladno odbijo
i da na kraju ..

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- EnzoFerrari
- Kontakt:
aBd Quag ce hladno na klupu pa i u rezerve, nek radi nesto slicno kao i Iaquinta, obilazi bolnice i parkove, nek partija al da sam ja Conte vise mi ne bi usao u igru.
Dosta je bilo ovih pijavica sto ih je Juve napravio prvacima Italije a igraju ko kita.
Dosta je bilo ovih pijavica sto ih je Juve napravio prvacima Italije a igraju ko kita.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Quagliarella je naš najbolji napadač i on bi trebao biti zadnji u redu za odlazak što se napadača tiče.EnzoFerrari je napisao/la:aBd Quag ce hladno na klupu pa i u rezerve, nek radi nesto slicno kao i Iaquinta, obilazi bolnice i parkove, nek partija al da sam ja Conte vise mi ne bi usao u igru.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Q JE OBICNI POLOVNJAK KOJI KAD PRIMI LOPTU SAMO SE OKRENE I SUTA, nebitno jel sa 16, 25 ili 45 metara, lik je sebicnjak i polovnjak koji je samo zbog polozaja juvea uspio obuci dres!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
druze, koga si ti pratio ove sezone?htcxone je napisao/la:Q JE OBICNI POLOVNJAK KOJI KAD PRIMI LOPTU SAMO SE OKRENE I SUTA, nebitno jel sa 16, 25 ili 45 metara, lik je sebicnjak i polovnjak koji je samo zbog polozaja juvea uspio obuci dres!
Ja te volim, volim Željo..
Ronaldinja očito nisam, mora da je Q zamjenio dresove pa ga nisam prepoznao .... izgleda očajno na terenu, pasove pravi samoo i samo ako mora a i to su pasovi prema nazad, sutira iz svih pozicija, sjecam se jedne tekme, nisam siguran koja, kada ide kontra 3 na 1 i on suta sa 40 metara , meni je to dovoljno da sjedne na klupu i nikad vise ne zaigra...gio10 je napisao/la:druze, koga si ti pratio ove sezone?htcxone je napisao/la:Q JE OBICNI POLOVNJAK KOJI KAD PRIMI LOPTU SAMO SE OKRENE I SUTA, nebitno jel sa 16, 25 ili 45 metara, lik je sebicnjak i polovnjak koji je samo zbog polozaja juvea uspio obuci dres!
dakle, kao i prije juvea (truba u napoliju) i kod nas je isti takav, neka se zahvali veznnom redu koji mu je osim par golova sa 20+ metara servirala na tanjir ostale golove, inace da igra u manjem klubu nebi on ni cifru od 5 komada presao ...
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Jesi ti gledao Juventus prije dvije sezone kad ga je taj isti Quagliarella sam nosio do nesretne povrede, jeste da ima mane, i da nije kvalitet za Juventus (bio bi ok kao 5 napadač). On će najvjerovatnije otići, naći će se već neka opcija, ali da je sad q od igraca nije, ima on kvaliteta.
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Mislim da je bit ta da je Quag svjestan da slijedece sezone nece puno igrat, jer zapravo niti ove nije uspio da puno igra pored krs konkurencije u napadu.Zato ocekujem od njega da bude malo zahvalan klubu i prihvati neke opcije koje su u krajnjoj liniji i bolje za njega.
Medjutim problem kod Quaga i ostalih je taj sto su oni sada "prvaci Italije" i misle da mogu da jbeu koga hoce, da se razumijemo meni je Quag najdrazi, al mi je i klub jos drazi i njegovi interesi.Stoga Quag bi iz zahvalnosti i cinjenice da nece igrat skoro pa nikako trebao prihvatit neke ponude a ne glumit pijavicu.
On nije ni svjestan da ga je Juve ucinio prvakom Italije, tacnije sredina terena i odbrana zajedno sa Conteom, da je Juve i titula Serie A ovisila o njemu i kolegama mu u napadu on bi medalju Serie A gledao samo na starim slikama Buffona dok mu on pored svog djeteta prica kako je bilo prije 2006-te.
Medjutim problem kod Quaga i ostalih je taj sto su oni sada "prvaci Italije" i misle da mogu da jbeu koga hoce, da se razumijemo meni je Quag najdrazi, al mi je i klub jos drazi i njegovi interesi.Stoga Quag bi iz zahvalnosti i cinjenice da nece igrat skoro pa nikako trebao prihvatit neke ponude a ne glumit pijavicu.
On nije ni svjestan da ga je Juve ucinio prvakom Italije, tacnije sredina terena i odbrana zajedno sa Conteom, da je Juve i titula Serie A ovisila o njemu i kolegama mu u napadu on bi medalju Serie A gledao samo na starim slikama Buffona dok mu on pored svog djeteta prica kako je bilo prije 2006-te.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
liga ce biti zanimljiva onoliko koliko mi nasim mercatom dopustimo da bude zanimljiva...ukoliko se pojacamo skupinom polovnjaka , bez 2-3 igraca koji prave razliku, kao proslo ljeto i prosle zime, liga ce biti jako interesantna ali opet vjerujem da cemo mi biti prvaci...medjutim, na primjeru Intera vidimo gdje vodi taj nacin rada kada se na vrijeme ne dovode prava pojacanja nego samo gomilaju igraci i na vrijeme ne rjesava nekih igraca.
nama nek sutra ode Vidal, Kijelini je podlozan povredama i onako, Pirlo nek padne ocekivano sa svojim godinama i sa ovim igrackim kadrom mi smo u rangu 4., 5. ili 6. pozicije na tabeli bez njih. U timu vise niko nije sposoban da napravi razliku , osim jos Vucinica koji nije konstanta. Lako je i Padoinu, Djakeriniju, Markiziju igrat kraj Vidala i pravog Pirla, takvi igraci i tebe prave boljim. Medjutim, vidjeli smo zadnjih kola kako to ide sa ko qrac Pirlom i kad nema Vidala i Vucka.
ukoliko se rijesimo polovnjaka i pojacamo pravim igracima na mjestu lijevog bocnog, napadaca i krila, te osvjezimo back-up nekih pozicija ako bude potrebe mogli bi dominirati ligom i narednih par sezona...Milan npr radi jako pametno sa ovim resursima koje ima, njima takodjer trebaju 2-3 igraca da budu tip-top tim kao i nama, ali imaju mladu okosnicu tima, dok je kod nas okosnica tima u godinama. Oni kada rijese ta 2-3 igraca (stopera, bocnog i veznjaka) imati ce tim za narednih 5-6 sezona koji ce svake sezone popunjavati jednu kriticnu poziciju, dok mi od naredne sezone moramo krpit Barzu, Pirla i Listajnera koji ulaze u godine ne backup igracima nego igracima njihove kvalitete i to je odmah i 30+ miliona naredne sezone da se potrosi. Zato je ovaj mercato krucijalan da se rijese lijevi bocni, napadaci i/li krila da bi izbjegli Interovu situaciju, da nam treba 7-8 top igraca za jedno ljeto. to se desi kad ne kupujes ( i ne prodajes) na vrijeme i kad kupujes kvantitet a ne kvalitet.
nama nek sutra ode Vidal, Kijelini je podlozan povredama i onako, Pirlo nek padne ocekivano sa svojim godinama i sa ovim igrackim kadrom mi smo u rangu 4., 5. ili 6. pozicije na tabeli bez njih. U timu vise niko nije sposoban da napravi razliku , osim jos Vucinica koji nije konstanta. Lako je i Padoinu, Djakeriniju, Markiziju igrat kraj Vidala i pravog Pirla, takvi igraci i tebe prave boljim. Medjutim, vidjeli smo zadnjih kola kako to ide sa ko qrac Pirlom i kad nema Vidala i Vucka.
ukoliko se rijesimo polovnjaka i pojacamo pravim igracima na mjestu lijevog bocnog, napadaca i krila, te osvjezimo back-up nekih pozicija ako bude potrebe mogli bi dominirati ligom i narednih par sezona...Milan npr radi jako pametno sa ovim resursima koje ima, njima takodjer trebaju 2-3 igraca da budu tip-top tim kao i nama, ali imaju mladu okosnicu tima, dok je kod nas okosnica tima u godinama. Oni kada rijese ta 2-3 igraca (stopera, bocnog i veznjaka) imati ce tim za narednih 5-6 sezona koji ce svake sezone popunjavati jednu kriticnu poziciju, dok mi od naredne sezone moramo krpit Barzu, Pirla i Listajnera koji ulaze u godine ne backup igracima nego igracima njihove kvalitete i to je odmah i 30+ miliona naredne sezone da se potrosi. Zato je ovaj mercato krucijalan da se rijese lijevi bocni, napadaci i/li krila da bi izbjegli Interovu situaciju, da nam treba 7-8 top igraca za jedno ljeto. to se desi kad ne kupujes ( i ne prodajes) na vrijeme i kad kupujes kvantitet a ne kvalitet.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
@ultrasstyle_tz
Objasnio si sve, zaključajte temu do kraja prelaznog roka
Objasnio si sve, zaključajte temu do kraja prelaznog roka
Ja te volim, volim Željo..
- 10DelPiero
- Kontakt:
Samo je malo pozurio pa u jednom roku Barzagli, Lichsteiner i Pirlo postali kriticni. Mislim da se to moze vrlo lahko rijesiti u naredne 3 pa cak i 4 sezone i to redom Pirlo pa Barzagli pa Lichtsteiner, mogu oni izgurati vise nego sto ti mislis tako da neka treba po sezona da se nade zamjena za svaku poziciju iskljucujuci zimske prelazne rokove moze se to vrlo lahko i bezbolno uraditi bez potrebe da se u jednom traze cak tri zamjene i to za prvi tim.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Jovetića treba što prije završiti, jer ako se uključe ovi bogati Englezi, neće valjati. Čitam i City se spominje.
Kontam da je Higuain pitanje vremena, a i Zunigu bi trebali privoliti dok ga Mazzarri nije nagovorio da ide u Inter. Ima tu prostora da se za 50-60 miliona dovedu ciljana pojačanja, a možda i za manje love ako se uključe neki igrači u razmjenu. Ovaj mercato se moramo kvalitetno pojačati, prije svega jer će i ostali mnogo trgovati, pogotovo ovi najveći i najmoćniji klubovi pa je to prilika i za nas da iskoristimo te neke promjene na transfer tržištu.
I da, spominje se Lazar Marković.
Kontam da je Higuain pitanje vremena, a i Zunigu bi trebali privoliti dok ga Mazzarri nije nagovorio da ide u Inter. Ima tu prostora da se za 50-60 miliona dovedu ciljana pojačanja, a možda i za manje love ako se uključe neki igrači u razmjenu. Ovaj mercato se moramo kvalitetno pojačati, prije svega jer će i ostali mnogo trgovati, pogotovo ovi najveći i najmoćniji klubovi pa je to prilika i za nas da iskoristimo te neke promjene na transfer tržištu.
I da, spominje se Lazar Marković.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ma tesko ce Zuniga doci. Gotovo nemoguce. On nije problem, vec Napoli. Oni traze 10 miliona za njega sto je suludo ali ih opet razumijem. Ne zele nas pojacavati sem ako nekog masno ne platimo.
Jovetic se mora osigurati. Nadam se da ce nas tim da regulise njegove probleme sa povredama. Ogroman potencijal on ima i treba mu samo kontinuiteta i rada sa pravim trenerom. De Ceglie nek skida broj sa svojih ledja.
Ono sto takodjer zeljno iscekujem, sem dovodjenja konacno pravog napadaca, jeste da vidim da li je Marotta u stanju nekoga prodati.
Vjerujem da sa pravilno i dobro odradjenim mercatom mozemo najmanje ponoviti ovosezonski uspjeh ako ne i dalje dogurati.
Jovetic se mora osigurati. Nadam se da ce nas tim da regulise njegove probleme sa povredama. Ogroman potencijal on ima i treba mu samo kontinuiteta i rada sa pravim trenerom. De Ceglie nek skida broj sa svojih ledja.
Ono sto takodjer zeljno iscekujem, sem dovodjenja konacno pravog napadaca, jeste da vidim da li je Marotta u stanju nekoga prodati.
Vjerujem da sa pravilno i dobro odradjenim mercatom mozemo najmanje ponoviti ovosezonski uspjeh ako ne i dalje dogurati.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Ja mislim da je cilj jasan,obraniti titulu i pokusati se probiti u polufinale LP,onda je sve moguce.. A i svima nam je jasno da ce to uveliko ovisiti od kupovine ( i prodaje ) igraca,pogotovo napada.
Ne zelim da se ponavljam opet s ovim napadacima,al stvarno svaki dan iscekujem da stave potpis pa da bude sigurno,da nam se ne bi ponovio prosli mercato.
Ne zelim da se ponavljam opet s ovim napadacima,al stvarno svaki dan iscekujem da stave potpis pa da bude sigurno,da nam se ne bi ponovio prosli mercato.
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
- IlPrincipino
- Kontakt:
I sam Agnelli je rekao cilj za sljedecu sezonu. To je da se uzme treca titula u nizu u Serie A. A ostalo sto je dalje moguce. Ostalo da tjeramo sto je dalje moguce. Mislim da se i ovaj kup vise mora uzeti a zatim za njega i zaboraviti. To se trebalo ove godine odraditi.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Već sedmicama evropski mediji pišu kako je sve dogovoreno i kako će Mourinho od ljeta ponovo biti na klupi Chelseaja, nakon što je okončao svoju (neslavnu) avanturu u madridskom Realu.
Ipak, drugačijim informacijama raspolaže italijanski novinar Alfredo Pedulla, koji je za Sport Italia (televizijska postaja) kazao kako je Anži ponudio bogatu ponudu karizmatičnom Portugalcu.
"Prva stvar, Guus Hiddink na kraju sezone odlazi iz Anžija. Ljudi iz te ruske ekipe tražili su najprije dolazak Antonija Contea, koji je odlučio ostati u Juventusu i pored toga što mu je Anži nudio fantastičnu plaću i potpunu slobodu izbora igračkog kadra", kazao je Pedulla, dodavši:
"Nakon što su dobili odbijenicu od Contea, okrenuli su se Mourinhu. I znam da mu nude 70 miliona eura za tri godine. Ne znam kakav je bio odgovor Portugalca...".
Antonio Conte,nase najvece pojacanje
Ipak, drugačijim informacijama raspolaže italijanski novinar Alfredo Pedulla, koji je za Sport Italia (televizijska postaja) kazao kako je Anži ponudio bogatu ponudu karizmatičnom Portugalcu.
"Prva stvar, Guus Hiddink na kraju sezone odlazi iz Anžija. Ljudi iz te ruske ekipe tražili su najprije dolazak Antonija Contea, koji je odlučio ostati u Juventusu i pored toga što mu je Anži nudio fantastičnu plaću i potpunu slobodu izbora igračkog kadra", kazao je Pedulla, dodavši:
"Nakon što su dobili odbijenicu od Contea, okrenuli su se Mourinhu. I znam da mu nude 70 miliona eura za tri godine. Ne znam kakav je bio odgovor Portugalca...".
Antonio Conte,nase najvece pojacanje
- L'Avvocato
- Kontakt:
Citam na VS kako smo zainteresovani za Wakasoa već više od godinu dana i da bi ovog mercata trebalo započeti zvanične pregovore oko njegovog transfera u Juve.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Trequartista
- Kontakt:
Ja ne znam za vas, ali za Scudetto bih mjenjao samo finale Lige šampiona. Prioritet treba i dalje da bude Serija A, a polako sa godinama i iskustvom i pojačanjima će se praviti i iskorak u Ligi šampiona.
Napisao sam već ranije, pored Llorentea treba doći još jedan napadač do početka priprema, da se što bolje uklopi u tim.
Nažalost i ove sezone početak priprema će preskočiti nekolicina prvotimaca i Giaccherini zbog Kupa konfederacija, a tako će biti i sljedeće sezone kada bude sP u Brazilu.
Napisao sam već ranije, pored Llorentea treba doći još jedan napadač do početka priprema, da se što bolje uklopi u tim.
Nažalost i ove sezone početak priprema će preskočiti nekolicina prvotimaca i Giaccherini zbog Kupa konfederacija, a tako će biti i sljedeće sezone kada bude sP u Brazilu.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Dominacija je neminovnost!
Dominacija je neminovnost!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.