Perverzno !
Finale: Borussia Dortmund-Bayern Munchen
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Finale: Borussia Dortmund-Bayern Munchen
[youtube][/youtube]
Perverzno !
Perverzno !
-
thomashasler
- Kontakt:
hehe zato ste jos davne 2001 placali igrače po 25 miliona pa ste otišli u vraga biliadnan24 je napisao/la:Najskuplje pojacanje Martinez 40 miliona...Borussia za 45 kupila cijelu ovu ekipu...to ja zovem demonstracijom sile
Vatreni Bavarac, a divi nicka. Icke kroz citavu karijeru nosio dresove najljucih rivala. 

Sarajevo1946 je napisao/la:Dortmund osvaja.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
-
thomashasler
- Kontakt:
Znam ja ko je on vrlo dobro, i imam dovoljno godina da sam dozivio da gledam njegove igre dok je bio aktivanHare_BvB je napisao/la:Vatreni Bavarac, a divi nicka. Icke kroz citavu karijeru nosio dresove najljucih rivala.
Sarajevo1946 je napisao/la:Dortmund osvaja.
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Omerbavarac
- Kontakt:
Londonske ulice su poprimile Njemacka obiljezja, sta ce tek biti za 24 sata.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Haj to Omere, nego gledaj ovog junaka kako je odlučio doći u London.

Er ist die knapp 550 Kilometer von Münster nach London mit seinem Dreirad gefahren - natürlich voll bepackt mit Fan-Utensilien.
Vom Jäger zum Gejagten
Gdje nabaviti taku košu, imam jednu ali plavo-bijela kombinacija
tik-tak....malo više od 20 sati aBd do finala.
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Bayern !
tik-tak....malo više od 20 sati aBd do finala.
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Bayern !
- kraljttbvb
- Kontakt:
tomasu muleru ce ovo biti trece finale. Sta ce taj imati srebrnih medalja 
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Rekordmeister
- Kontakt:
Citavo vrijeme sam se pribojavao zutalja i fkt od 1 maja sam kontao da ce nam biti tesko da ce nas izlevatiti,da cemo opet izgubiti.Sad ev nepuna 24 sata prije utakmice kazem CASNO I GLASNO .ebat cemo im mater dacemo im 3 komada nece znati sta ih je snaslo !!!
- brzitesanj
- Kontakt:
Ne bih danas ni jednim ni drugim bio u kozi, ali Vam ne mogu opisati onaj osjecaj kada znas kako god da se zavrsi da ce KLEMPO najkasnije do ponoci biti stanovnik Njemacke i Bundeslige.

Slazem se u potpunosti da Merkelovom po pitanju pobjednika, a to je Bundesliga.

Slazem se u potpunosti da Merkelovom po pitanju pobjednika, a to je Bundesliga.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- anelbavarac
- Kontakt:
Rekordmeister je napisao/la:Citavo vrijeme sam se pribojavao zutalja i fkt od 1 maja sam kontao da ce nam biti tesko da ce nas izlevatiti,da cemo opet izgubiti.Sad ev nepuna 24 sata prije utakmice kazem CASNO I GLASNO .ebat cemo im mater dacemo im 3 komada nece znati sta ih je snaslo !!!
Ali bas doslovno ce mo im yebati mater

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Wembley, stadion kao stvoren za finale. 
Izostanak Götzea nije katastrofa, dečko bi se vjerovatno slomio pod pritiskom i chokao big time. Zamjeniti će ga limitirani, ali borbeni Großkreutz koji će barem svojom borbenošću preorati teren. Čitao sam da je Piszczek upitan, e to bi već bio izostanak.
Kod Bayerna očekujem standardnu postavku s Mandžom naprijed.
NUR DER BVB!
Izostanak Götzea nije katastrofa, dečko bi se vjerovatno slomio pod pritiskom i chokao big time. Zamjeniti će ga limitirani, ali borbeni Großkreutz koji će barem svojom borbenošću preorati teren. Čitao sam da je Piszczek upitan, e to bi već bio izostanak.
Kod Bayerna očekujem standardnu postavku s Mandžom naprijed.
NUR DER BVB!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
nije kao, vec i jeste stvoren za finalajeronimo je napisao/la:Wembley, stadion kao stvoren za finale.
NUR DER BVB!
SHALA-LA-LA-LA-LA BORUSSIAAAA !!!
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Okej, Šerloče upravu si.
Nego, pred ovako važnu utakmicu samo analiziram mečeve Dortmunda, ali i Bayerna. Jednostavno se nervoza uvukla totalno i jedva čekam da ovi sati prođu, te da u miru s društvom sjednem i da uživamo, ne!
[youtube][/youtube]
Nego, pred ovako važnu utakmicu samo analiziram mečeve Dortmunda, ali i Bayerna. Jednostavno se nervoza uvukla totalno i jedva čekam da ovi sati prođu, te da u miru s društvom sjednem i da uživamo, ne!
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
[youtube][/youtube]
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.