Dva debila retarda koji nikad nece biti delegirani u BL. Pitate se zašto?Komesar je napisao/la:Jadan Borac.Ovi su ih prošle godine uzeli u Dobojumax84 je napisao/la:Komesar je napisao/la:RK ČELIK
HRK IZVIĐAČ MI GRUPA
25.05.2013., subota, 19:00
KAMBEROVIĆ - ŠABIĆ
DELHUNIJA
RK SLOGA
RK KONJUH
BEŠIREVIĆ - DAUTOVIĆ
ALPEZA
RK GRADAČAC
RK BORAC
KNEZOVIĆ - ZOVKO
SEMIZ
Jel moguće da ovi sude Borcu..
Doigravanje za rukometnog prvaka BiH 2013.
Re: Doigravanje za rukometnog prvaka BiH 2013.
Kreteni oni a i onaj koji ih delegira
Zna li neko ima li igdje ijedan prenos utakmice u ovoj ligi za prvaka. Hoće li se bar iduće sezone preonositi išta?
- TeamHandBall
- Kontakt:
Komentari nakon utakmice RK Čelik - RK Sloga
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Citiraću Dugića: - Moji igrači kroz ovu SEHA ligu i prošle godine, onaj, "ligu prvaka gdje smo i osvojili tu titulu" .... Kao prvo to su bile samo kvalifikacijeTeamHandBall je napisao/la:Komentari nakon utakmice RK Čelik - RK Sloga
[youtube][/youtube]

- TeamHandBall
- Kontakt:
Doigravanje - sedmo kolo
RK ČELIK - HRK IZVIĐAČ MI GRUPA
sudije KAMBEROVIĆ - ŠABIĆ
nadzornik DELHUNIJA
RK SLOGA - RK KONJUH
sudije BEŠIREVIĆ - DAUTOVIĆ
nadzornik ALPEZA
RK GRADAČAC - RK BORAC
sudije KNEZOVIĆ - ZOVKO
nadzornik SEMIZ
I u sedmom kolu nadzornik iz Mostara.
1.kolo RK BORAC - HRK IZVIDJAČ MI GRUPA Nadzornik MARIĆ
2.kolo RK BORAC - RK GRADAČAC Nadzornik KEKIĆ
3.kolo RK SLOGA - RK BORAC Nadzornik RAIĆ
4.kolo RK BORAC - RK ČELIK Nadzornik MARIĆ
5.kolo RK ČELIK - RK GRADAČAC Nadzornik KEKIĆ
6.kolo RK KONJUH - RK GRADAČAC Nadzornik RAIĆ
7.kolo RK SLOGA - RK KONJUH Nadzornik ALPEZA
Nevjerovatno koliko je Bosna i Hercegovina mala i oskudna sa poznavaocima rukometnih pravila.Sve se svelo na Mostar kao da se rukomet ne igra u drugim dijelovima drzave.Nevjerovatno da od 21 utakmice na 7 utakmica su nadzornici iz Mostara.Da li zaista trebaju nadzornici iz Mostara na utakmicama u Banjaluci,Doboju,Zivinicama,Zenici... mozda trebaju Izvidjacu u Banjaluci ali sigurno ne trebaju Slogi,Borcu,Konjuhu,Celiku,Gradaccu jer im mogu nabiti samo jos vece troskove a NISTA POPRAVITI SUDJENJE zbog koga se i salju na utakmice.
RK ČELIK - HRK IZVIĐAČ MI GRUPA
sudije KAMBEROVIĆ - ŠABIĆ
nadzornik DELHUNIJA
RK SLOGA - RK KONJUH
sudije BEŠIREVIĆ - DAUTOVIĆ
nadzornik ALPEZA
RK GRADAČAC - RK BORAC
sudije KNEZOVIĆ - ZOVKO
nadzornik SEMIZ
I u sedmom kolu nadzornik iz Mostara.
1.kolo RK BORAC - HRK IZVIDJAČ MI GRUPA Nadzornik MARIĆ
2.kolo RK BORAC - RK GRADAČAC Nadzornik KEKIĆ
3.kolo RK SLOGA - RK BORAC Nadzornik RAIĆ
4.kolo RK BORAC - RK ČELIK Nadzornik MARIĆ
5.kolo RK ČELIK - RK GRADAČAC Nadzornik KEKIĆ
6.kolo RK KONJUH - RK GRADAČAC Nadzornik RAIĆ
7.kolo RK SLOGA - RK KONJUH Nadzornik ALPEZA
Nevjerovatno koliko je Bosna i Hercegovina mala i oskudna sa poznavaocima rukometnih pravila.Sve se svelo na Mostar kao da se rukomet ne igra u drugim dijelovima drzave.Nevjerovatno da od 21 utakmice na 7 utakmica su nadzornici iz Mostara.Da li zaista trebaju nadzornici iz Mostara na utakmicama u Banjaluci,Doboju,Zivinicama,Zenici... mozda trebaju Izvidjacu u Banjaluci ali sigurno ne trebaju Slogi,Borcu,Konjuhu,Celiku,Gradaccu jer im mogu nabiti samo jos vece troskove a NISTA POPRAVITI SUDJENJE zbog koga se i salju na utakmice.
Ja slušao, slušao i slušao, ali tvog citati nigdje!
da u pravu si što se tiče delegata iz mostara, redovni su u najudaljenijim mjestima od mostara radi naplate što veći
para od klubova i još nešto vežu utakmice u pojedinim mjestime da ih više putuje u jednom autu a svi naplaćuju svoje troškove u punom obimu.Redovni su u , derventi,zenici, živinicama, goraždu, zavidovićima , kaknju a neredovbi odnosno nikako u mostaru, ljubuškom, trebinju gdje su naplate sasvim male, i redovni su u ocjenama 77 koje daju već pune tri do četiri godine i onda ide izvještaj na 79.
ništa to nije i čudno saznajem iz pouzdani izvora da je komesar prve lige žene hurić esad iz goražda od ženski klubova prve lige u za ovu sezonu naplatio cca 8.000,00 km i kad se podijeli sa 8 mjeseci efektivnog rada to je mjesečno 1.000,00 a prosječna plata u federaciji je cca 700,00 km na koje se plaćaju doprinosi i nikom ništa niko iz savaza ne reaguje, zašto je bio redovno na najdaljim mjestima delegat a oko ti mjesta vrvi od vrsni i bolji dalegata.
para od klubova i još nešto vežu utakmice u pojedinim mjestime da ih više putuje u jednom autu a svi naplaćuju svoje troškove u punom obimu.Redovni su u , derventi,zenici, živinicama, goraždu, zavidovićima , kaknju a neredovbi odnosno nikako u mostaru, ljubuškom, trebinju gdje su naplate sasvim male, i redovni su u ocjenama 77 koje daju već pune tri do četiri godine i onda ide izvještaj na 79.
ništa to nije i čudno saznajem iz pouzdani izvora da je komesar prve lige žene hurić esad iz goražda od ženski klubova prve lige u za ovu sezonu naplatio cca 8.000,00 km i kad se podijeli sa 8 mjeseci efektivnog rada to je mjesečno 1.000,00 a prosječna plata u federaciji je cca 700,00 km na koje se plaćaju doprinosi i nikom ništa niko iz savaza ne reaguje, zašto je bio redovno na najdaljim mjestima delegat a oko ti mjesta vrvi od vrsni i bolji dalegata.
Ljudi jel moguće, nakon provale Dugića koju je izjavio, isjeki su dio taj, klip inace traje preko 4min. Zato nisi ni mogao čuti ali postoji zato pisani trag, koja provala hahahhaDobojLive je napisao/la:Ja slušao, slušao i slušao, ali tvog citati nigdje!

ma to je drugi Knezović,onaj mršaviji...sa debelim Knezovićem sudi Begić,i njih dva su ti koji sude po nalogu šefaKomesar je napisao/la:Jadan Borac.Ovi su ih prošle godine uzeli u Dobojumax84 je napisao/la:Komesar je napisao/la:RK ČELIK
HRK IZVIĐAČ MI GRUPA
KAMBEROVIĆ - ŠABIĆ
DELHUNIJA
RK SLOGA
RK KONJUH
BEŠIREVIĆ - DAUTOVIĆ
ALPEZA
RK GRADAČAC
RK BORAC
KNEZOVIĆ - ZOVKO
SEMIZ
Jel moguće da ovi sude Borcu..
Ja mislim da je to isti Knezović,samo se maskira tako što mijenja svog para.
pa stvarno ti knezovići su najveći problem lige,sudije,sudije,sudije...ovi iz BL se prepali koji im sudi,žalosno,plate igračima niko ne daje,a svi se hvale kako im u klubu nema para...,a igrači igraju to vam je isto da imate firmu,a radnici gladni,nego ljudi budite pošteni i sami sebi priznajte da neznate napraviti igrača,obezbjediti funkcioniranje kluba itd.,jako ste jadni tu kako vidim po ovim izjavama vi ste se pojedinci uredno uhljebili i kupite po klubovima mrvice i s tim se zadovoljavate i uredno gledate ko vam sudi,a ne brine vas što vam igrači prvog tima gladuju.zato jazavci povucite se i nek dođu malo školovaniji i pametniji ljudi u klubove pa ćete vidjet tema na forumu npr.bili u turskoj,švedskoj itd...na turniru,pripremama itd...JAZAVCI na ovo mi sada odgovorite
- gradacac10
- Kontakt:
ma nije to isti knezovic, ovaj sa zovkom sto sudi je mrsaviji i on je prije sudio s bratom al ga je od*ebo zato sto brat nikad nije mogo istrcat norme za europe, a vremenom je posto sudac ko i brat - sve veci lopov.. nije ko brat, al zna bit zafrkan, al zna nekad bit i dobarKomesar je napisao/la:Ja mislim da je to isti Knezović,samo se maskira tako što mijenja svog para.

Ajde da čujemo vaše prognoze za naredno kolo?
Po meni uzima Izviđač, Sloga i Borac...
Po meni uzima Izviđač, Sloga i Borac...
-
- Kontakt:
Moja prognoza:
Čelik-Izviđač . . . 1
Sloga-Konjuh . . . 1
Gradačac-Borac . . . 1
Čelik-Izviđač . . . 1
Sloga-Konjuh . . . 1
Gradačac-Borac . . . 1
Ko je Zovko?Kakav je on?gradacac10 je napisao/la:ma nije to isti knezovic, ovaj sa zovkom sto sudi je mrsaviji i on je prije sudio s bratom al ga je od*ebo zato sto brat nikad nije mogo istrcat norme za europe, a vremenom je posto sudac ko i brat - sve veci lopov.. nije ko brat, al zna bit zafrkan, al zna nekad bit i dobarKomesar je napisao/la:Ja mislim da je to isti Knezović,samo se maskira tako što mijenja svog para.
Ova vika po sudcima iz Banja Luke je pila naopaka,uvjerit ce te se veceras na vašu žalost.gradacac10 je napisao/la:ma nije to isti knezovic, ovaj sa zovkom sto sudi je mrsaviji i on je prije sudio s bratom al ga je od*ebo zato sto brat nikad nije mogo istrcat norme za europe, a vremenom je posto sudac ko i brat - sve veci lopov.. nije ko brat, al zna bit zafrkan, al zna nekad bit i dobarKomesar je napisao/la:Ja mislim da je to isti Knezović,samo se maskira tako što mijenja svog para.
- gradacac10
- Kontakt:
Jbg nadam se da cemo dobit, jesu njihove sudije al ja mislim da smo puno jaci, nadam se da ce Almir Doborac moc igrat jer nam je potreban..brzi je napisao/la:Ova vika po sudcima iz Banja Luke je pila naopaka,uvjerit ce te se veceras na vašu žalost.gradacac10 je napisao/la:ma nije to isti knezovic, ovaj sa zovkom sto sudi je mrsaviji i on je prije sudio s bratom al ga je od*ebo zato sto brat nikad nije mogo istrcat norme za europe, a vremenom je posto sudac ko i brat - sve veci lopov.. nije ko brat, al zna bit zafrkan, al zna nekad bit i dobarKomesar je napisao/la:Ja mislim da je to isti Knezović,samo se maskira tako što mijenja svog para.
- TeamHandBall
- Kontakt:
Dobra prognoza, slazem sehandballspieler je napisao/la:Moja prognoza:
Čelik-Izviđač . . . 1
Sloga-Konjuh . . . 1
Gradačac-Borac . . . 1

Moja prognoza:
Čelik-Izviđač . . . 2
Sloga-Konjuh . . . 1
Gradačac-Borac . . . 2
Čelik-Izviđač . . . 2
Sloga-Konjuh . . . 1
Gradačac-Borac . . . 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.