RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Simpatizerima Veleza SRETAN BAJRAM 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Mostar (RTM) - Iz Fudbalskog kluba (FK) Velež jutros su razgovarali sa Darkom Spalevićem, bivšim igračem Slavije i sada Olimpika, potvrđeno je za RTM.ba u Veležu. Naime, povratkom Abdulaha Ibrakovića za kormilo stručnog štaba Rođenih, započeli su razgovori na relaciji Uprava kluba i stručni štab, kojom prilikom je donesena odluka da se pokuša zadržati postojeći igrački kadar i osiguraju dodatna pojačanja. Jedno od tih pojačanja je i Spalević.
„Taj tip igrača bio bi pravo osvježenje za Velež. Iako je Velež dao najviše golova u Premijer ligi u jesenjem dijelu sezone, ipak je bilo situacija u kojima je nedostajao pravi golgeter", rekao je za RTM trener Veleža Abdulah Ibraković.
Saznajemo da je sportski direktor Veleža Sead Kajtaz već razgovarao sa Spalevićem.
Inače, ekipa se priprema za posljednje kolo u jesenjem dijelu Premijer lige, u kojem Velež gostuje u Modriči.
Abdulah Ibraković je izrazio nadu da će se posljednji događaji u Veležu pozitivno odraziti i utjecati na tim, te se nada i pozitivnom rezultatu u Modriči.
Većina ekipe je spremna za posljednje kolo, tačnije Ibraković ne može računati jedino na Majkića i Kadića zbog žutih kartona.
„Taj tip igrača bio bi pravo osvježenje za Velež. Iako je Velež dao najviše golova u Premijer ligi u jesenjem dijelu sezone, ipak je bilo situacija u kojima je nedostajao pravi golgeter", rekao je za RTM trener Veleža Abdulah Ibraković.
Saznajemo da je sportski direktor Veleža Sead Kajtaz već razgovarao sa Spalevićem.
Inače, ekipa se priprema za posljednje kolo u jesenjem dijelu Premijer lige, u kojem Velež gostuje u Modriči.
Abdulah Ibraković je izrazio nadu da će se posljednji događaji u Veležu pozitivno odraziti i utjecati na tim, te se nada i pozitivnom rezultatu u Modriči.
Većina ekipe je spremna za posljednje kolo, tačnije Ibraković ne može računati jedino na Majkića i Kadića zbog žutih kartona.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- Crveni_1922
ammarc je napisao/la:Mostar (RTM) - Iz Fudbalskog kluba (FK) Velež jutros su razgovarali sa Darkom Spalevićem, bivšim igračem Slavije i sada Olimpika, potvrđeno je za RTM.ba u Veležu. Naime, povratkom Abdulaha Ibrakovića za kormilo stručnog štaba Rođenih, započeli su razgovori na relaciji Uprava kluba i stručni štab, kojom prilikom je donesena odluka da se pokuša zadržati postojeći igrački kadar i osiguraju dodatna pojačanja. Jedno od tih pojačanja je i Spalević.
Ma kakav je on GOLGETER?? Samo zna iz penala dati gol ja neznam jeli dao i jedan gol za Olimpik ove sezone...ma nije on nikakvo pojacanje.....Pa sta je onda Dzafic koji je dao naj vise golova u PL do sada?? Zar on nije golgeter sta mu to fali?? Nekontam ove neke izjave....
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
To ti vjerojatno znači da će "utopiti" koga god stignu od igrača pa krpe rupe koje će se tek pojaviti.
PS: Sretan Bajram. Mora se prvo komšijama člestitati.

PS: Sretan Bajram. Mora se prvo komšijama člestitati.
šta s modričom?
je li vakat vraćat bodove lanjske iz zadnjeg kola

Svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti želim BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!Da ga provedu u veselju i rahatluku
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Nema se šta vraćat. I Modriči i Veležu je odgovaralo neriješeno.frenki je napisao/la:šta s modričom?
Niko nije htio rizikovati. Na kraju se je sve završilo kako je trebalo i Orašje je pošteno ispalo. Oni su mogli samo nezasluženo opstati.
Matematika ti nije jača strana. Kakve bodove da vraćamo kada smo uzeli samo jedan bod

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Barney Stinson je napisao/la:svim navijačima Veleža koji slave sretan Bajram!
...Život za Široki...
Hvala za cestitke povodom Bajrama, Respect..
Ovo za Spalevica, ja bih bio odusevljen kada bi dosao u nase redove, daj Boze. Ne zanima me sta je radio prije i na koji nacin, nasa stranka, nasa religija je Velez, a ako se on ne znao sa time pomiriti, i ukoliko bi napravio ispad kao prije, pa vidjeli smo kako su kaznjeni nasi glavni igraci ove sezone, sto bi njega mimoislo. Ja mu se iskreno nadam
Ovo za Spalevica, ja bih bio odusevljen kada bi dosao u nase redove, daj Boze. Ne zanima me sta je radio prije i na koji nacin, nasa stranka, nasa religija je Velez, a ako se on ne znao sa time pomiriti, i ukoliko bi napravio ispad kao prije, pa vidjeli smo kako su kaznjeni nasi glavni igraci ove sezone, sto bi njega mimoislo. Ja mu se iskreno nadam

Support Velez, It's logical! ★
ih, u našoj čuvenoj ligi "spontano" odigrali 1-1..e, ja im ne vjerujem...a za velež navijam...pasivno...zbog stanja u našem fudbalu...Analic je napisao/la:Nema se šta vraćat. I Modriči i Veležu je odgovaralo neriješeno.frenki je napisao/la:šta s modričom?
Niko nije htio rizikovati. Na kraju se je sve završilo kako je trebalo i Orašje je pošteno ispalo. Oni su mogli samo nezasluženo opstati.
Matematika ti nije jača strana. Kakve bodove da vraćamo kada smo uzeli samo jedan bod
haj nek se velež zajebe pa opet remizira il dobije...čisto sumnjam...imaju sjajnu priliku i motiv da demantuju sve...
jesam, zezno sam se u računici
mislio sam na utakmicu kad velež bude domaćin, na proljeće...hmm, a to će bit zadnje kolo, vjerovatno neće trebat modriči...pa neće ni tražit onaj bod, do idućeg prvenstva

hajde, vidjećemo
Sretno sutra na gostovanju u Modriči,iako taj klub fakat nikad se ne zna ,Modričani znaju bit opasni turbo
Nadam se da će sve to dobro proć,i da Velež mora pokupit nove bodove.
Sretno R.A,go,go!

Nadam se da će sve to dobro proć,i da Velež mora pokupit nove bodove.
Sretno R.A,go,go!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Hehe. Ja nigdje i nisam naveo da je bilo "spontano". Nemoj mi stavljati riječi u usta. Ja sam samo napisao da je objema ekipama odgovarao remi za siguran opstanak i da zato ne moramo nista vracati.frenki je napisao/la: ih, u našoj čuvenoj ligi "spontano" odigrali 1-1..e, ja im ne vjerujem...a za velež navijam...pasivno...zbog stanja u našem fudbalu...
haj nek se velež zajebe pa opet remizira il dobije...čisto sumnjam...imaju sjajnu priliku i motiv da demantuju sve...
Sad se vadiš, ali nebitnofrenki je napisao/la: jesam, zezno sam se u računici
mislio sam na utakmicu kad velež bude domaćin, na proljeće...hmm, a to će bit zadnje kolo, vjerovatno neće trebat modriči...pa neće ni tražit onaj bod, do idućeg prvenstva![]()
hajde, vidjećemo
- Ajdin_RA81
- Kontakt:
MODRICA-VELEZ 1-1

oppss, demantovaše nevjerne tome
haj valja,
evropa je još u igri...samo da na zimu ne bude odlazaka, vidim jagma za džafićem i osmanagićem...

haj valja,
evropa je još u igri...samo da na zimu ne bude odlazaka, vidim jagma za džafićem i osmanagićem...
Ma moramo skontati, da ako odu uzmemo kvalitetne zamjene. Ukoliko je Spalevic u igri, mogao bi , opet kazem ne daj boze, mijenjati Dzafu, ali molim Boga da ostanemo na okupu.frenki je napisao/la:oppss, demantovaše nevjerne tome![]()
haj valja,
Sta je s Kodrom i Kazazicem, s njima bi pravo dobili na sirini.
Steta bi bilo da mali Amer ode, ali po meni mu je bolje da ostane u Velezu do kraja sezone, bez da ide po svaku cijenu, jer za njega je neka jaka evropska liga.
Danas bi bilo dobro da Sarajevo remizira a Zrinjski dobije, kako ne bi Siroki puno pobjegao.
Mislim da ni druge ekipe nece ostati imune na odlaske najboljih igraca, tako da je ocekivati da i Skoro iz Sarajeva ode.......
Pa nisi valjda ozbiljan da sa Kazazicem dobijemo na sirini??? A sto se tice ostajanja igraca na okupu, koliko sam ja cuo Abdulah je ostao pod uslovom da se ekipa ne rasproda, znaci nadat je se dobrom. Uostalom, sto bi bilo lose da Spalevic zamjeni Mrkvu, ne vjerujem da ce mijenjati Dzafu.adisg je napisao/la:Ma moramo skontati, da ako odu uzmemo kvalitetne zamjene. Ukoliko je Spalevic u igri, mogao bi , opet kazem ne daj boze, mijenjati Dzafu, ali molim Boga da ostanemo na okupu.frenki je napisao/la:oppss, demantovaše nevjerne tome![]()
haj valja,
Sta je s Kodrom i Kazazicem, s njima bi pravo dobili na sirini.
Steta bi bilo da mali Amer ode, ali po meni mu je bolje da ostane u Velezu do kraja sezone, bez da ide po svaku cijenu, jer za njega je neka jaka evropska liga.
Danas bi bilo dobro da Sarajevo remizira a Zrinjski dobije, kako ne bi Siroki puno pobjegao.
Mislim da ni druge ekipe nece ostati imune na odlaske najboljih igraca, tako da je ocekivati da i Skoro iz Sarajeva ode.......
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Pitanje za malo starije forumase (moze i mladje ako znaju
)
Sjecali se itko Nezira Čelikovića ?
Imali ko kakav materijal ili sliku ?
Znam da sam ofulao temu ali ovo samo Mostarci,Zenicani i raja iz Banja Luke zna

A C A B !
Dobro smo odigrali gore, bod ko kuca, normala 
Hvala gradicu Modrici
te fudbalskom klubu FK Modrica Maksima na korektnom prijemu i sucima na dobrom sudjenju, uglavnom

Odlicna polusezona za nama, ja prezadovoljan..

Hvala gradicu Modrici

Odlicna polusezona za nama, ja prezadovoljan..
Support Velez, It's logical! ★
mislis na onog skakaca il sam pogrijesio??'Emir_ZENICA je napisao/la:Pitanje za malo starije forumase (moze i mladje ako znaju)
Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
jesam li ja lood il ovaj spker na Bht grijesi kazem ibrakovic nakon utakmice u modrici podnio nepozivu ostavku
Red or Dead
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 9 gostiju.