NBA Playoffs

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

LBJ MVP
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la LBJ MVP » 25 maj 2013, 15:18

Ono kucanje Georga sinoć je jedno od boljih koje sam ikad vidio.Strašno :roll:

Pacersi su ekipa koja je sposobna uzeti prsten i što je važnije izbaciti Heat u 7.Volio bih gledati Duncana protiv Hibberta i Westa :) U 37. ima priliku uzeti prsten igrajući u playoffu protiv 3 najjače centarske linije lige+Boguta koji je među boljim centrima također. :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 25 maj 2013, 15:19

filip13 je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: slika
dobi li wade bar ličnu grešku za ovo?
Hajd sto nista nisu ovdje svirali, ali kakav je faul samo sviran georgeu naredni napad, pa to nigdje nema :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

filip13

Post Postao/la filip13 » 25 maj 2013, 15:54

Scof1eld je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: slika
dobi li wade bar ličnu grešku za ovo?
Hajd sto nista nisu ovdje svirali, ali kakav je faul samo sviran georgeu naredni napad, pa to nigdje nema :roll:

ma ovo je skandal,pa nije ga nokautirao u ćošku nego na sred terena u kontri,nigdje nikog oko wadea i stephensona pa da može biti izugovor bila gužva ili nešto slično,laktom u glavu,namjerno

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 25 maj 2013, 15:56

lakat u glavu? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 25 maj 2013, 15:59

filip13 je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la: slika

ma ovo je skandal,pa nije ga nokautirao u ćošku nego na sred terena u kontri,nigdje nikog oko wadea i stephensona pa da može biti izugovor bila gužva ili nešto slično,laktom u glavu,namjerno
Ne znam kako kolega work nije zapazio ovu situaciju i uvidio osnove za podizanje tuzbe za fizicki napad, jer je mogao dobiti potres mozga :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

filip13

Post Postao/la filip13 » 25 maj 2013, 15:59

LenBias je napisao/la:lakat u glavu? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

da,laktom

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 25 maj 2013, 16:01

LenBias je napisao/la:lakat u glavu? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Da je ovo uradio Nazr Jamesu, tvoj komentar bi bio da ga je namjerno udario laktom da ga onesposobi za ostatak serije :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 maj 2013, 16:03

slika
Gledam cijelo jutro snimak ovog :lol: Samo mi Vinceov dunk preko onog Francuza iskače u mislima kao bolji,al mislim da Francuz nije ni skočio :mrgreen:
Kako je samo protutnjao pored Brona prije toga :ugeek:

Manite se tih udaranja,za ovakve serije to je sasvim normalno.Ja čak i volim gledati takvo nešto kada su ekipe jednake,jbg ipak je playoff.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

filip13

Post Postao/la filip13 » 25 maj 2013, 16:06

LBJ MVP je napisao/la:slika
Gledam cijelo jutro snimak ovog :lol: Samo mi Vinceov dunk preko onog Francuza iskače u mislima kao bolji,al mislim da Francuz nije ni skočio :mrgreen:
Kako je samo protutnjao pored Brona prije toga :ugeek:

Manite se tih udaranja,za ovakve serije to je sasvim normalno.Ja čak i volim gledati takvo nešto kada su ekipe jednake,jbg ipak je playoff.

ali bez faula?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 maj 2013, 16:09

Sudije pomažu domaćinu kao i uvijek.Vjerujem da će u Indianapolisu svirati Wade i drugim iz Heata tehničke za ove gluposti kao što su u prve dvije tekme igračima Indiane.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 25 maj 2013, 16:12

@LBJ

Nema izgovora za ovako nesto, u najmanju ruku flagrant 1, po pravilu i flagrant 2.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 25 maj 2013, 16:22

Tony Allen dobio kaznu od 5 hiljada zbog floppanja kod flagrant faula od strane Manu-a

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 25 maj 2013, 16:41

LBJ MVP je napisao/la:slika

Sve je to okay, grublja igra u PO da se dozvoljava, slazem se u potpunosti, ali... da kriteriji budu ujednaceni kod sudaca.
Postovanje treba zaraditi.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 25 maj 2013, 16:48

alemsa je napisao/la:Tony Allen dobio kaznu od 5 hiljada zbog floppanja kod flagrant faula od strane Manu-a
Zasluzeno, sad jos nek kraljici dadnu kaznu za flopove u game 1 i Mirna Bosna.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 25 maj 2013, 16:59

Belmin6 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
alemsa je napisao/la:Tony Allen dobio kaznu od 5 hiljada zbog floppanja kod flagrant faula od strane Manu-a
Zasluzeno, sad jos nek kraljici dadnu kaznu za flopove u game 1 i Mirna Bosna.
Možeš li ti ovdje nešto napisati, a da ne spomeneš Jamesa ?
Mozes li ti napisat neki post a da nije offtopic?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 25 maj 2013, 17:15

Ovo od Wadea je za svaku osudu. Nadam se da će snimak biti pregledan i da će Wade biti adekvatno kažnjen. Treba biti jasan, jedno je igrati jaku, tvrdu košarku sa jačim faulovima, gurkanjima i slično, ali je nešto sasvim drugo fizički napaski protivnika. Kao što sam tvrdio i za Nazra prilikom njegovog udaranja Jamesa i ovdje je Wade vrlo lahko mogao nanijeti teške fizičke povrede protivniku. Lakat u glavu može izazvati ozbiljne posljedice, pogotovo kod ovako fizički pripremljenih osoba. Sreća u nesreći je što izgleda nije potrefio 100%, izgleda da se malo izmicao, jer bi u suprotnom Stephenson skoro sigurno bio "nokautiran".

Da se vratimo na samu seriju, ljudi pričaju kao da je Indiana već obezbijedila prolaz. Na ovom nivou i sa ekipama ovog kvaliteta, prednost domaćeg terena nije presudna i daje minimalne prednosti. Kao što se vidjelo do sada, utakmice rješavaju jedan ili dva posjeda, tako da je sve otvoreno i trebamo se radovati ostatku serije.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 maj 2013, 17:49

alemsa je napisao/la:
A za Kinga @monolog je upravu, ne vole ga Bullsovci jer im ugrozava MJ, a Jezerasi jer je bolji igrac nego sto je Kobe ikad bio.

Nije lik kriv sto dere kosarku k'o mraz paprike :mrgreen:
Samozvani King ugrožava M.J-a ?

Svašta sam ovdje pročitao, ali ovo je vrh....

Sad očejujem to ogromno objašnjenje neobjašnjivog :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 25 maj 2013, 18:28

Ovaj work opet u elementu. :lol: :lol:

Indiana je sebe ukopala svojim glupostima, prvu utakmicu su mogli dobiti tijesno a ovu drugu mnogo lakse nego sto su dobili. Hibbert i West se mjenjaju svaku utakmicu, jednu jedan blista jedan drugu. Bolje za Indianu su utakmice u kojoj Hibbert blista jer evo pobjedili su u istoj tekmi gdje je je Roy blistao.

Samo Vogel ima odlicnu taktiku za razliku od nase serije protiv Heata. Mi smo pokusali da zatvorimo Jamesa, Wade i Bosha, al su nas ovi sporedni igraci ubijali i to je izgleda pogresna taktika. Dok Pacersi ne udvajaju ovu trojku ali zato brane njihove sutere i automatski Heat nema momentuma. Sveli su i izgubljene lopte do minimuma u Game 2.
Sveukupno gledano mogli bi Pacersi proci, ali Heat ovo uzima jer finale bez njih bi bilo ubistvo za Sterna i kompaniju.

Zamislite finale Pacersi i Spursi, pa tu ce gledanost biti rekordno oborena u negativnom kontekstu.
FK DELFIN NEUM

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 maj 2013, 19:17

Hibbert je u ovom finalu protiv MIA,za sada,sve ono sto nije bio protiv njih u seriji prosle godine.Nevjerovatno je sta 1 god iskustva moze uraditi i iskreno se nadam da moze to nastaviti. ;) S druge strane,u MIA jos uvijek ima rezerve,jer Battier i Allen u 2 tekme nisu nista pogodili,a tesko da se to moze ocekivati u ostatku serije,s obzirom da se radi o iskusnim igracima.Ako IND povede 2:1 bice svasta i prolaz ce biti sasvim realan,jer su zreliji za godinu,Wade nije 100%,a i tesko da ces 2 godine zaredom prosuti isto vodstvo protiv istog protivnika...

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 25 maj 2013, 19:38

NEZALAGANJE je napisao/la:Hibbert je u ovom finalu protiv MIA,za sada,sve ono sto nije bio protiv njih u seriji prosle godine.Nevjerovatno je sta 1 god iskustva moze uraditi i iskreno se nadam da moze to nastaviti. ;) S druge strane,u MIA jos uvijek ima rezerve,jer Battier i Allen u 2 tekme nisu nista pogodili,a tesko da se to moze ocekivati u ostatku serije,s obzirom da se radi o iskusnim igracima.Ako IND povede 2:1 bice svasta i prolaz ce biti sasvim realan,jer su zreliji za godinu,Wade nije 100%,a i tesko da ces 2 godine zaredom prosuti isto vodstvo protiv istog protivnika...
Vidi,Indiana igra drugaciju odbranu nego Chikago pa i MIL,imaju 3 stopera na perimetru i ne udvajaju Jamesa i Wadea,dok je West zaduzen za Bosha,slicne su brzine i visine pa tako Bosh i nema tu neku prednost,West je nevjerovatan igrac po meni..Hibbert dominira pa tako Miami ne moze tako cesto koristiti nisku petorku sa Battierom ili Allenom,pa oni imaju i manje minuta da pogode svoju kvotu trica,a i ne pomaze to sto Joel Anthony ima visak minuta zbog Hibberta..Kao sto vec reko,Indiana igra individualnu odbranu pa tako kad James probije nema pomoci od recimo Hilla pa da ide pas na Allena u stranu vec te doceka Hibbert pod kosem,tako su Miamiju oduzete te trice iz coska Allena,Millera i Battiera..Miami idalje ima 3 jaca igraca na terenu od Indiane i jacu klupu,ali im match-up ne odgovara..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.