Sportski komentatori
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Joj ovog digimona sto vodi City Wigan. Dzeko vodi loptu, a on vice "ne znam sta mancini ceka sa uvodjenjem dzeke" 
Taj digimon se slucajno zeznuo, jer je najveci intelektualac, koji je ikada uzeo mikrofon u ruke na ovim prostorima i odradio 1 fudbalsku utakmicu.Donnie Darko je napisao/la:Joj ovog digimona sto vodi City Wigan. Dzeko vodi loptu, a on vice "ne znam sta mancini ceka sa uvodjenjem dzeke"

Dvojac koji je vodio Wigan-City na Sport klubu su pravi stručnjaci, svaka im čast.
Dugo nisam gledao ovako kvalitetan prenosi kvalitetnu analizu dešavanja na terenu.
Pored njih, dvojac sa OBN-a izgleda jadno i čemerno.
Ako neko zna koja su njihova imena da napiše bio bi mu jako zahvalan.
Dugo nisam gledao ovako kvalitetan prenosi kvalitetnu analizu dešavanja na terenu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
darko plavsic je jedan, on prenosi kosarku sa srdjanom onim, uzivanje gledati tekme uz njihceze je napisao/la:Dvojac koji je vodio Wigan-City na Sport klubu su pravi stručnjaci, svaka im čast.
Hvala.The Game je napisao/la:darko plavsic je jedan, on prenosi kosarku sa srdjanom onim, uzivanje gledati tekme uz njihceze je napisao/la:Dvojac koji je vodio Wigan-City na Sport klubu su pravi stručnjaci, svaka im čast.
Ako neko zna koja su njihova imena da napiše bio bi mu jako zahvalan.a onaj drugi ne znam kako se zove, al i on dosta mescini premiership komentarise
Upratio sam ja i ovog drugog, komentarisao nedavno 3. engleski ligu, a često komentariše i Premier ligu, samo ne znam kako se zove
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Vladimir Novakovic je danas radio FA Cup

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Znam da sam fulio temu, ali ono što je jučer uradila BHRT nema nigdje na Svijetu. Najave kombinovani prijenos iz Mostara (Velež-Željo)i Gabele (GOŠK-Travnik), a prijenos iz Mostara im ukupno trajao 11 minuta.Utakmica u Mostaru promoviše novog prvaka Države (Željo), a druga borba za opstanak.
Treba li se napominjati da Velež i Željo imaju mnogo više navijača od GOŠKa i Travnika i radi se o prvaku Države, ali kreteni prenose utakmicu iz Gabele kada je i rezultatski sve već bilo riješeno 3:0, deset minuta do kraja.
Svi znamo da je Kristić pitar, a i onaj levat iz Gabele, ali zar iz uredništva BHRta nisu imali ni malo sluha za promociju prvaka. Bruka i sramota
Treba li se napominjati da Velež i Željo imaju mnogo više navijača od GOŠKa i Travnika i radi se o prvaku Države, ali kreteni prenose utakmicu iz Gabele kada je i rezultatski sve već bilo riješeno 3:0, deset minuta do kraja.
Svi znamo da je Kristić pitar, a i onaj levat iz Gabele, ali zar iz uredništva BHRta nisu imali ni malo sluha za promociju prvaka. Bruka i sramota
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Moja tv je prenosila svih 90+ minuta iz Mostara, Igor komentirao.
Borba za opstanak je u ovom slučaju zanimljivija. Velež je osigurao opstanak, a Željo je "već" bio prvak.
0:0
3:1

Borba za opstanak je u ovom slučaju zanimljivija. Velež je osigurao opstanak, a Željo je "već" bio prvak.
0:0
3:1
Da. Ja sam se prebacio. Svejedno, retko ko poznaje bolje EPL od Novakovica i Loncarevica, ako uopste takvih i ima.miki_92 je napisao/la:Vladimir Novakovic je danas radio FA Cup![]()
u poptunosti se slazemMaGiCa je napisao/la:Da. Ja sam se prebacio. Svejedno, retko ko poznaje bolje EPL od Novakovica i Loncarevica, ako uopste takvih i ima.miki_92 je napisao/la:Vladimir Novakovic je danas radio FA Cup![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Sad ce Adis i Sasa da prave dar-mar, finale CL.
Ocekujem minjak kod Adriane.
Ocekujem minjak kod Adriane.
Steta sto nisu direkt s Wembleya.
evo komentar sa teme Safet Sušić pa sam ga ovdje kopirao da tamo ne idem u offtopic.
Ionako će Arene reprizirat finale jedno 10 puta najmanje 
Svaka čast što su Safeta doveli u studio za finale a i drago mi je da su oni ostali u Sarajevu jer da su otišli na Wembley onda bi dobili ton prije slike kao i uvijek kad rade sa lica mjesta. Eto imam Arene u HD-u al opet nešto volim slušat ovu dvojicu kako se provaljuju pa makar to platio lošijom slikom! Najviše zbog njihovogludog načina komentarisanja i izvalaSheyi je napisao/la:Evi Safiksa sa ovima na OBN.
Koji je to kralj nije otisai na Wembley gledati finale, jer zeli da doceka igrace sutra.
- EdenHazard
- Kontakt:
Ja sam mislio da su ova dvojica na obn-u dno dna,
al ko je ovaj sto se javi s Wembleya,
lik ured poceo plakat kako prica

lik ured poceo plakat kako prica
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
EdenHazard je napisao/la:Ja sam mislio da su ova dvojica na obn-u dno dna,
lik ured poceo plakat kako prica![]()
![]()
![]()
Pogubio se k'o Boris Bilić u najboljim danima.
Sušić
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- EdenHazard
- Kontakt:
volio bi i ja da budem gost u ovom studiu,
ova dvojica odose da komentarisu a Safet s Adrianom u odaje
ova dvojica odose da komentarisu a Safet s Adrianom u odaje
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
"naš dragi Safete nećeš ti sam nego ćeš sad zajedno sa našom Adrijanom u naše OBN odaje" by Vugda naravno

Eh toAlucard je napisao/la:evo komentar sa teme Safet Sušić pa sam ga ovdje kopirao da tamo ne idem u offtopic.
Svaka čast što su Safeta doveli u studio za finale a i drago mi je da su oni ostali u Sarajevu jer da su otišli na Wembley onda bi dobili ton prije slike kao i uvijek kad rade sa lica mjesta. Eto imam Arene u HD-u al opet nešto volim slušat ovu dvojicu kako se provaljuju pa makar to platio lošijom slikom! Najviše zbog njihovog ludog načina komentarisanja i izvalaSheyi je napisao/la:Evi Safiksa sa ovima na OBN.
Koji je to kralj nije otisai na Wembley gledati finale, jer zeli da doceka igrace sutra.Ionako će Arene reprizirat finale jedno 10 puta najmanje
- Titova-Juga
- Kontakt:
Checkpoint za Mandzukica ?
Ko me natjera da "slucajno" obn okrenem...
Ko me natjera da "slucajno" obn okrenem...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.