Schlager, neka hordas "pojede ta ****"!

Jaoj, kako me trema drma k'o nekog klinju! Oderacemo ih u nedjelju!
Moderator/ica: vlakanje

nije los.samir_tm87 je napisao/la:mi bar ne gubimo po setovimasasagmp je napisao/la:Žali se Mujica učiteljici:
- Ne volim mamu, stalno radi i nikada nije kod kuće. Ne volim ni tatu, jer po ceo dan skita i retko ga viđam.
- Pa, koga voliš?
- Volim fudbalsku reprezentaciju BiH, oni nikad nikud ne idu.
hahahahahah...malo sale nije na odmet..nadam se da nema ljutnje
A i ti ga primi lagano,nema sta.I to bez saucesca.? & je napisao/la:nije los.samir_tm87 je napisao/la:mi bar ne gubimo po setovimasasagmp je napisao/la:Žali se Mujica učiteljici:
- Ne volim mamu, stalno radi i nikada nije kod kuće. Ne volim ni tatu, jer po ceo dan skita i retko ga viđam.
- Pa, koga voliš?
- Volim fudbalsku reprezentaciju BiH, oni nikad nikud ne idu.
hahahahahah...malo sale nije na odmet..nadam se da nema ljutnje
a sta se samire odma primas kao saucesce.

Samo da sutra ne bude kise....Posto danas curi nesto...
  Samo da sutra ne bude kise....Posto danas curi nesto...  Mislim nije zbog mene,ali zao mi Hordi da dodju cak iz Sarajeva,pokisnu ko misevi,izgube 3:0 i odu mokri kuci placuci!
  Mislim nije zbog mene,ali zao mi Hordi da dodju cak iz Sarajeva,pokisnu ko misevi,izgube 3:0 i odu mokri kuci placuci! 
-lijevo desno,desno lijevo,ubice nas sarajevo"?

' " сутра.PROGNOZA VREMENA ZA BANjU LUKU ZA SUTRA 29.11.2009.
U jutarnjim časovima vedro, uz riječne tokove moguća kratkotrajna magla ili sumaglica, tokom dana sunčano uz malu a poslepodne umjerenu oblačnost. Predveče se očekuje pretežno oblačno vrijeme. Duvaće slab tokom poslepodneva umjeren južni vjetar.Jutarnja temperatura vazduha od 2°S do 4°S, a najviša dnevna 13°S do 15°S.

а ' " " $ $ " ја с &savke-bl je napisao/la:$ ? је & $ прогнозу за сутра, & " /? & $ " - " пун $, " " $ -, " ? ? & " ја опет $.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.