Football Manager 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: Football Manager 2013
Jel ima neki Editor za nelicencirani FM 13 ?
nemojte me molim vas sad napadat pricom (sta ce ti to .. igraj posteno ..)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i meni to treba samo radi Barze i donekle Pogbe
ne mogu da vjerujem sta rade sa Barze na FM, jel neko igrao sa Juveom kako igra obzirom na ocjene, ja sam ga do sad uvijek prodavao jednostavno nisam smio uc u sezonu sa onako ocjenjenim stoperom.

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
http://www.fmrte.com/forums/index.php?/ ... mrte-fm13/" onclick="window.open(this.href);return false;
5€
5€
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
http://www.fmscout.com/a-fm-editor-live-2013.html ima taj za pareIlPrincipe je napisao/la:Jel ima neki Editor za nelicencirani FM 13 ?

-
- Kontakt:
poceo sam i ja igrat ove 2013,svidja mi se zbog igraca narocito nase BiH lige i ostalih liga sa balkana svi su tu dok u 2012 falilo je dosta igraca i samo zbog toga igram,daleko najjaca mi je 2007 ,da ima kakav update ili patch sa zadnjim transfer prelaznim rokom i BiH ligom odma bi poceo igrat. al iz dana u dan mi se svidja ova 2013 
igram sa Zeljom pocela druga polu sezona i zadovoljan sam. ima li jos ko da igra sa BiH klubovima il pucate na strance i milione ?

igram sa Zeljom pocela druga polu sezona i zadovoljan sam. ima li jos ko da igra sa BiH klubovima il pucate na strance i milione ?

Ma vi stvarno niste normalni !!!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Nedaaaam pare
ee raja ako je neko iznad 2016-te godine ako moze da mi ucini uslugu i postavi screenshot golmana Mattia Perin i Hachim Mastour .. hvala unaprijed

ee raja ako je neko iznad 2016-te godine ako moze da mi ucini uslugu i postavi screenshot golmana Mattia Perin i Hachim Mastour .. hvala unaprijed

Sezona 2019/2020IlPrincipe je napisao/la:Nedaaaam pare![]()
http://prntscr.com/16k6w0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prntscr.com/16k7cw" onclick="window.open(this.href);return false;
- IlPrincipe
- Kontakt:
pihh .. mislio sam da će bit jači.
Hvala ti puno
Hvala ti puno

Nema problemaIlPrincipe je napisao/la:pihh .. mislio sam da će bit jači.
Hvala ti puno

Ma sve ti to zavisi, nije na svakom sejvu isto.

- IlPrincipe
- Kontakt:
Vidio sam da je neki lik kupio Halilovica iz Dinama u Arsenal .. stavio da ga Wilshere podučava i pogledajte kakav je u 19. godini

E pa tako ti je to. Ja sam ga doveo u Newcastle kad je imo 19 i nisu mu ni blizu ovako dobre ocjene. Sad mi je rezerva.
jel' mi moze neko naci link da skinem FM 2013 ? ( po mogucnosti da je jednostavno xD
)

** ARSENAL **
.. limVo likČe !!
.. limVo likČe !!
- IlPrincipe
- Kontakt:
treba znat sa njima ..shearer je napisao/la:E pa tako ti je to. Ja sam ga doveo u Newcastle kad je imo 19 i nisu mu ni blizu ovako dobre ocjene. Sad mi je rezerva.
Ma meni je draze trazit regene dobre
nema mi nista draze.

- Invincibles
- Kontakt:
Mene uvijek izbaci pocetkom avgusta...
Skinuo sam onaj link proper copy 5,91gb,i sve radio po uputama(iskljucio net,kopirao fajlove iz cracka sve)...Ima li ko da zna sta je upitanju,tj.da je rijesio ovaj problem...
Skinuo sam onaj link proper copy 5,91gb,i sve radio po uputama(iskljucio net,kopirao fajlove iz cracka sve)...Ima li ko da zna sta je upitanju,tj.da je rijesio ovaj problem...

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
isti simptomi...dijagnoza crash dump...terapija?Invincibles je napisao/la:Mene uvijek izbaci pocetkom avgusta...
Mi nikada odustati necemo...
- IlPrincipe
- Kontakt:
moj vam je prijedlog da kad vam bude crash dumpalo snimite igricu i izadjite, ponovo udjite i uzmite onu opciju 'Go on Holiday' i samo uzmite taj holiday dan prije nego ce vam srash dumpad na dan poslije i samo nastavite --
ja igram normala .. i kad mi izbaci crash dump save-am igru i izadjem.Zatim opet udjem loadujem i igram normala dok mi opet ne crush dump-a i opet snimim i izadjem pa udjem i sve tako ..
sto se tice neke pomoci i savjeta mozda nekom pomogne ovaj
thread http://www.fm-base.co.uk/forum/football ... blems.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ja igram normala .. i kad mi izbaci crash dump save-am igru i izadjem.Zatim opet udjem loadujem i igram normala dok mi opet ne crush dump-a i opet snimim i izadjem pa udjem i sve tako ..

sto se tice neke pomoci i savjeta mozda nekom pomogne ovaj

- fanatic1991
- Kontakt:
da ovde pitam posto je tema fm 2012 "mrtva" xD
ocu da udjem u Editor ali mi izbaci sljedece http://tinypic.com/view.php?pic=34njkzt&s=5" onclick="window.open(this.href);return false;
ako moze pomoc bio bih zahvalan
ili ako ima link nekog drugog editora takodjer moze pomoci 
ocu da udjem u Editor ali mi izbaci sljedece http://tinypic.com/view.php?pic=34njkzt&s=5" onclick="window.open(this.href);return false;
ako moze pomoc bio bih zahvalan

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- IlPrincipe
- Kontakt:
@shearer jel mozes da mi postavis Screen Shotove od sljedecih igraca molim te ..
Zaza
Icardi
Rodrigo Ely
Lucas Mugni
Bryan Cristante
Hvala ti unaprijed
Zaza
Icardi
Rodrigo Ely
Lucas Mugni
Bryan Cristante
Hvala ti unaprijed

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.