HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- Barney Stinson
- Kontakt:
Re: HKK Široki
nek se zna da je tada potpisala velika buduca zvijezda 
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- Barney Stinson
- Kontakt:
Vcrs radnički, biti ce zajebhano ali iskreno ocekujem pobjedu... ja mislim da bi nas trebao i poći sut za tri poena, mislim vrijeme je
... radnički nije ekipa za bacit imaju tamo neka dva rusa koji nisu loši i nekog brkića, iskreno nisam čuo za njih... nista vcrs u g.s.d. pecara početak 20h pa da opet izjednacimo omjer pobjeda i poraza...
kako je netko pisao da i vcrs bude VEČERAS JE NAŠA FEŠTA
19 - ђ - 11
ako ih pođe šut kao heliosa e onda će biti ****..Barney Stinson je napisao/la:Vcrs radnički, biti ce zajebhano ali iskreno ocekujem pobjedu... ja mislim da bi nas trebao i poći sut za tri poena, mislim vrijeme je![]()
... radnički nije ekipa za bacit imaju tamo neka dva rusa koji nisu loši i nekog brkića, iskreno nisam čuo za njih... nista vcrs u g.s.d. pecara početak 20h pa da opet izjednacimo omjer pobjeda i poraza...
jedini recept je..agresivna obrana i što sigurniji koševi...bez nekih šuteva i toga..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Nadam se novoj vašoj pobjedi da Grgat zabije 25 poena eto toliko od mene

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- Barney Stinson
- Kontakt:
kad imas u ekipi puljku i stembu nemoze proci bez divljih sutevaKevin je napisao/la:ako ih pođe šut kao heliosa e onda će biti ****..Barney Stinson je napisao/la:Vcrs radnički, biti ce zajebhano ali iskreno ocekujem pobjedu... ja mislim da bi nas trebao i poći sut za tri poena, mislim vrijeme je![]()
jedini recept je..agresivna obrana i što sigurniji koševi...bez nekih šuteva i toga..
19 - ђ - 11
cestitke na pobjedi...moze li mi neko reci masonovu statistiku?vidio sam da je dao 21...
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
-
sandiegochargers
- Kontakt:
KAKVI STE VI PISTOLJDŽIJE!!!! NISAM VIDIO VISE LUDIH SUTEVA U NBA-U. SVAKA CAST. CHESTER JE NAJJACI
21 koš, 9 skokova i 6 asistencijawade je napisao/la:cestitke na pobjedi...moze li mi neko reci masonovu statistiku?vidio sam da je dao 21...
a sunce mu njegovo...lik nije dobar sekunde...ne dajte mu da ide,vezite ga ako treba...hehKevin je napisao/la:21 koš, 9 skokova i 6 asistencijawade je napisao/la:cestitke na pobjedi...moze li mi neko reci masonovu statistiku?vidio sam da je dao 21...
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
- Barney Stinson
- Kontakt:
dan je pametniji od noci pa cu vcrs napisati samo VECERAS JE NASA FESTA...

19 - ђ - 11
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A nemam ni ja sta pametno nadodati u ovom momentu, sve ekstra, jao.
Al ona blokada Masona nakon sto je izgubio loptu EJ. Daj mi netko ono, youtube, snimak, bilo sta. U pm kako ga nadje i zalijepi iza ledja, potez sezone...
Al ona blokada Masona nakon sto je izgubio loptu EJ. Daj mi netko ono, youtube, snimak, bilo sta. U pm kako ga nadje i zalijepi iza ledja, potez sezone...
...Život za Široki...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Široki vs Radnički
96 PTS 83
63.6% FG2 63.0%
41.4% FG3 45.0%
85.7% FT 88.0%
33 REBS 13
21 ASS 15
8 ST 3
7 TO 8
24 FOULS 21
Valja istaknuti i Planinica, momak je opet finu rolu odigrao, malo je manje igrao nego u Ljubljani, al mene je osobno jako iznenadio napretkom, shvacanjem igre i borbenosti.
Siriscevic takodjer dokazuje moju poantu, odlican sut ima, sigurno dobra i pouzdana opcija, po meni, kad treba potegnuti trojku.
Gledatelja po meni sigurno blizu 3000, statistika kaze negdje 2500, al dobro.

96 PTS 83
63.6% FG2 63.0%
41.4% FG3 45.0%
85.7% FT 88.0%
33 REBS 13
21 ASS 15
8 ST 3
7 TO 8
24 FOULS 21
Valja istaknuti i Planinica, momak je opet finu rolu odigrao, malo je manje igrao nego u Ljubljani, al mene je osobno jako iznenadio napretkom, shvacanjem igre i borbenosti.
Siriscevic takodjer dokazuje moju poantu, odlican sut ima, sigurno dobra i pouzdana opcija, po meni, kad treba potegnuti trojku.
Gledatelja po meni sigurno blizu 3000, statistika kaze negdje 2500, al dobro.

...Život za Široki...
Trener Radničkog Miroslav Nikolić: "Široki je bio borbeniji, znao je od prve minute što hoće, nadskakao nas je i zasluženo pobijedio. Mi inače imamo problema sa skokom, imali smo ih i kad smo pobjeđivali. Braniči su nam kasnili, Brkić se probudio kasno, Rus Kotiševskij je podbacio, Pantić nam je ozlijeđen tako da zaista nismo mogli više. Trebamo biti realni, mi imamo što imamo, naš cilj je izboriti ostanak u ovoj ligi. Volio bih da i mi i Široki ostanemo u natjecanju, jer je u Širokom Brijegu, od svih gradova u bivšoj Jugoslaviji najkorektnije gostoprimstvo i najkorektnija atmosfera u prelijepoj dvorani na Pecari."
samo da iscitiram šta je sinoć gostujući trener rekao
jao sinoć utakmice, svka čast našima, kako smo igrali trudili se, a kad se trudiš onda te i sreća mazi...aaaa masona blokade sinoć, uuuuuuuuuuuuuuuu i njihova se klupa smijala kako je ono moćno bilo....
šta reći svaka čast!!!!!! idemo sad kod fmp-a i cedevite, idemo možda i tamo potražit koju pobijedu, pa nam dolaze na skalp partizan i cibona, tek se tada očekuje prava fešta

samo da iscitiram šta je sinoć gostujući trener rekao
jao sinoć utakmice, svka čast našima, kako smo igrali trudili se, a kad se trudiš onda te i sreća mazi...aaaa masona blokade sinoć, uuuuuuuuuuuuuuuu i njihova se klupa smijala kako je ono moćno bilo....
šta reći svaka čast!!!!!! idemo sad kod fmp-a i cedevite, idemo možda i tamo potražit koju pobijedu, pa nam dolaze na skalp partizan i cibona, tek se tada očekuje prava fešta
- Barney Stinson
- Kontakt:
evo moje viđenje utakmice... ovaj radnički nije ekipa za bacit onaj brkic i onaj aleksic us igraci i za puno bolje ekipe od radnickog posebno za mene onaj mali aleksic brz je, ima dobar sut, dijeli asistencije stvarno dobar... a mi, sto reci mason je BOG, kao sto šb rece daj netko snimku blokade, barem sliku
... stembo vratio sut, puljku u zadnjoj cetvrtini je ja mislim sve pogodio... ali najbolje od sinosnje utakmice je povratak siriscevica, 3/3 trice, dobra igra u odbrani... ali dojma sam ja neznam jeste li vi to primjetili posebno mason i stemberger kako su usli napaljeni u drugo polovrijeme... mason nesto na trenera a stembo na onoga rusa njihova sa brojem 7... citavo vrijeme su jedno drugome nesto dobacivali... gledatelja opet 2500+... ODLIČNO
19 - ђ - 11
- Barney Stinson
- Kontakt:
eno i mene
19 - ђ - 11
naravno da mogu dobiti na strani, široki je dobra ekipa, samo treba bez prevelikog respekta na strani...evo, imate i širinu na klupi, maltene 10 igrača jednakih, od kojih svaki može uzeti situaciju u svoje rukke, ako zatreba, čak i mladi planinić je već izrastao u igrača koji može mijenjati grgata kad ovaj crkne, ko sinoć
...samo naletilića ne pikam
plus, imate vođu, pravog vođu - masona!
igraju i lijepo, lepršavo, imaju dušu, prepoznatljivost...mislim da vam je ovo najbolja ekipa do sad...i da bi mogli tu oko 5-6 mjesta na kraju...
plus, imate vođu, pravog vođu - masona!
igraju i lijepo, lepršavo, imaju dušu, prepoznatljivost...mislim da vam je ovo najbolja ekipa do sad...i da bi mogli tu oko 5-6 mjesta na kraju...
- Barney Stinson
- Kontakt:
nije bas da je grgat crko sinoc
jednostavno nije mogao cuvati i igrati u odbrani protiv njihova centra... a za naletilica uvijek sam bio protiv njega, i dalje sam, ali sve vise dobiva smisao ono sto on odigra, malo umori njihova playa trkom u odbrani zamijeni masona da se odmori i to je to, i bojim se da vise i nemoze...
19 - ђ - 11
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne ocekujem vise od njega nego da igra agresivnu i dobru obranu. Ako ima situaciju za uci pod kos, nek udje, ako ima slobodan sut, neg ga uzme, al sustinski je tu da mijenja Masona i pridonosi agresivnosti, i to je to.
...Život za Široki...
ko je gledao bht sport mogao je vidjeti blokadu Masona...
kraljjjj Mason...
kraljjjj Mason...
- Barney Stinson
- Kontakt:
nisam jbteeee trazi na youtubeKevin je napisao/la:ko je gledao bht sport mogao je vidjeti blokadu Masona...![]()
![]()
kraljjjj Mason...
19 - ђ - 11
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.