Najveci gubitnik meca je definitivno Rizzoli, katastrofa sudjenje s obzirom na vaznost utakmice.
Finale: Borussia Dortmund-Bayern Munchen
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Finale: Borussia Dortmund-Bayern Munchen
Zasluzeno prvaci.
Najveci gubitnik meca je definitivno Rizzoli, katastrofa sudjenje s obzirom na vaznost utakmice.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Bajerna nisam mogao ni kad je Hasan igrao.Omerbavarac je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prvak Europe se nikad nije podnosio.
Crknite dusmani.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
poklonite se šampionima a šampioni sudiji. Znači Bogami dragog isad ne mogu da vjerujem da Dante nije isključen, pa ni žuti karton u šesnestercu za onakav karate udarac. 
Vođa zna.
- IlCapitano
- Kontakt:
Zaista, bolje finale odavno nisam gledao. Šokantan završetak, navijao sam za produžetke, ali eto, Bayern potpuno zasluženo i suvereno postaje prvak Evrope.
U drugom poluvremenu je presudilo iskustvo Bayerna i inat koji su imali u sebi odlučni da neće izgubiti još jedno finale.
Sudijama se nema šta zamjeriti, jako dobro suđenje, par manjih greškica, ali ništa strašno.
Još jednom sve čestitke instituciji na petoj tituli, potpuno zasluženo.
U drugom poluvremenu je presudilo iskustvo Bayerna i inat koji su imali u sebi odlučni da neće izgubiti još jedno finale.
Sudijama se nema šta zamjeriti, jako dobro suđenje, par manjih greškica, ali ništa strašno.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Da su barem Arsenalovci baxuzi mogli utrpati i onaj 3 gol bavacima, uhhh.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Sprdas se zar ne ?IlCapitano je napisao/la:Zaista, bolje finale odavno nisam gledao. Šokantan završetak, navijao sam za produžetke, ali eto, Bayern potpuno zasluženo i suvereno postaje prvak Evrope.
Ili pak kontriras vecini.
Nista novo za takmnicenja pod pokroviteljstvom UEFE.
Sve nam je trebalo biti jasno nakon zabrane transparenta navijacama BvB-a
Sve nam je trebalo biti jasno nakon zabrane transparenta navijacama BvB-a
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Svaku, znaci svaku utakmicu im je sudia pomogao. Trebali su jos od Arsenala ispasti.nedim1993 je napisao/la:poklonite se šampionima a šampioni sudiji. Znači Bogami dragog isad ne mogu da vjerujem da Dante nije isključen, pa ni žuti karton u šesnestercu za onakav karate udarac.
I jos da dodam, onaj Stajger nesposobni veze nema. Gundogan puno bolji igrac i Njemacka ukoliko hoce nesto da napravi treba izmjenu napraviti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ja isto ne znam što vi napadate suce?
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Rizzoli svira penal i daje crveni za ono samo kada je igrač Milana u pitanju, ako nije - ništa od te ljubavi.
Ludost je bila izabrati sudiju iz lige sa najgorim suđenjem u Evropi.
Inače, uz inter, nadobudni bayern mi je najmrži klub na dunjaluku, ali nema šta, zaslužena titula i šteta bi bila da je nisu uzeli.
Najbolja ekipa u Evropi je to na kraju i potvrdila trofejom i to je najpravednije.
Ludost je bila izabrati sudiju iz lige sa najgorim suđenjem u Evropi.
Inače, uz inter, nadobudni bayern mi je najmrži klub na dunjaluku, ali nema šta, zaslužena titula i šteta bi bila da je nisu uzeli.
Najbolja ekipa u Evropi je to na kraju i potvrdila trofejom i to je najpravednije.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 25 maj 2013, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne, ni najmanje.Devil je napisao/la:Sprdas se zar ne ?IlCapitano je napisao/la:Zaista, bolje finale odavno nisam gledao. Šokantan završetak, navijao sam za produžetke, ali eto, Bayern potpuno zasluženo i suvereno postaje prvak Evrope.
Još jednom sve čestitke instituciji na petoj tituli, potpuno zasluženo.![]()
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
koliko su ove sudije kontrakdiktorne same sebi i kolko je očigledno da se nekom navlači pa to je već sramota. Krenuvši od nanija kad je dobio crveni nizašta za sličan položaj noge još sa ledja i to crveni. onda ne sjećam se ko start nad rosickym, neko od bayernovih igrača, gori start od nanijevog, samo žuti. I sad ovaj frajer uvali mu krampone u stomak namjerno, lopta prošla, sudija svira penal i ni žutog kartona
. Što je start grublji bolje ćeš proć 
Vođa zna.
Bajo je bio svjeziji,Borusija u zadnjih dvadesetak minuta potpuno pala,djaba ja sugerisem Klopu da osvjezi malo ekipu al nista on
Ricoli kriminalan
Laktanje Riberya nije vidio,ocigledan prekrsaj nad Mulerom ne svira,drugi zuti Danteu je morao pokazat al ocigledno je kontao da je penal dovoljna kazna za udaranje u stomak i na kraju i crveni karton za Lewandovskog,namjerno gazenje Boatenga..
Ricoli kriminalan
Laktanje Riberya nije vidio,ocigledan prekrsaj nad Mulerom ne svira,drugi zuti Danteu je morao pokazat al ocigledno je kontao da je penal dovoljna kazna za udaranje u stomak i na kraju i crveni karton za Lewandovskog,namjerno gazenje Boatenga..
Kako moze crveni karton biti sitna greskica ?IlCapitano je napisao/la:Ne, ni najmanje.Devil je napisao/la:Sprdas se zar ne ?IlCapitano je napisao/la:Zaista, bolje finale odavno nisam gledao. Šokantan završetak, navijao sam za produžetke, ali eto, Bayern potpuno zasluženo i suvereno postaje prvak Evrope.
Još jednom sve čestitke instituciji na petoj tituli, potpuno zasluženo.![]()
Mislim nisu direktno uticali na rezultat,egal utakmica gde je u sustini Bayern dosao zasluzeno do pobede,ali da su gresili jesu,i vise nego sto treba, a cist crveni karton Danteu je samo jedna u moru takvih gresaka. A ako je to sitna greskica onda se brinem bgm za nadolazece generacije fudbalera gde ce samo neki lom noge ili glave dovesti do kartona.
Raja, jel neko vidio nekog igraca Bayerna sa zastavom BiH? Nezz ali tako mi se ucinilo 
Zadnja izmjena: HeKen, dana/u 25 maj 2013, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sramota,sudija je ocito navijao za Njemce........................ 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pod broj jedan Rizzoli je trebao pokazat' žuti Riberiju za lakat nad Lewandovskim, kasnije Ribery dobija žuti , da je dobio i za onaj prvi start = crveni. Kod penala Dante-u je minimalno drugi žuti pokazat' , a mog'o je mirne duše i direktan crveni , đon ide u igrača nigdje lopte , oštećena Borussia 100 % . Bolji je Bayern bio , al' kad na kraju svega onaj tragičar Robben koji se samo lijevom zna služit , da onako jadan i frljav gol , znaš da nemaš sreće baš.
Zadnja izmjena: GameFKS, dana/u 25 maj 2013, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Zastava Kosova.HeKen je napisao/la:Raja, jel neko vidio nekog igraca Bayerna sa zastavom BiH? Nezz ali tako mi se ucinilo
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
hahahahahaha Šaćiri sa Kosovskom zastavom!!HeKen je napisao/la:Raja, jel neko vidio nekog igraca Bayerna sa zastavom BiH? Nezz ali tako mi se ucinilo
Mislim da je ono zastava Kosova.HeKen je napisao/la:Raja, jel neko vidio nekog igraca Bayerna sa zastavom BiH? Nezz ali tako mi se ucinilo
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.