ti si pukoNeutral je napisao/la:nedim1993 je napisao/la:de se prisaberi i pročitaj ovo ponovoNeutral je napisao/la:Sudije su krive što je Bayern prvak Evrope, ne gol Mandžukića, ne Robben uz sjajnu asistenciju Robbena. Također je sudija kriv što je Muller zaobišao golmana i umjesto da puca on je dodavao, isto tako je kriv što je Robben 2x sam pred golman fulao. E moj sudija jesi ti loš.
Kompleksaši i hejteri će uvijek naći izgovore za tuđi uspjeh.
Onako kako je Barca nabijala komplekse mnogima, tako će uskoro i Bayern raditi.
Miševi, vaša mržnja je naša motivacija
Idi na balkon baci se na njega i olakšaj nam svima![]()
Ne nagovaram ga na suicid
Finale: Borussia Dortmund-Bayern Munchen
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Finale: Borussia Dortmund-Bayern Munchen
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
@Zeman
Cry me a river, da uz Božiju pomoć. Ako ti toliko smeta, jednostavno zabiđi komentar i ne budi idiot
5
@Greivis
Yep, kao što su njih 25.000 bili bitni koji su danas bili na tribini.
Cry me a river, da uz Božiju pomoć. Ako ti toliko smeta, jednostavno zabiđi komentar i ne budi idiot
5
@Greivis
Yep, kao što su njih 25.000 bili bitni koji su danas bili na tribini.
Greivis je napisao/la:A to si ti neki bitan faktor?Neutral je napisao/la: Miševi, vaša mržnja je naša motivacija
Da iduce godine vazelin na vrijeme spreme..M4kaveli je napisao/la: Ali nije Heynckes ni svjestan koliki je upravo motiv dao Barceloni.![]()
Vođa zna.
makar neće suditi Finale Coppa ItaliaL'Avvocato je napisao/la:Rizzoli ovako loše sudi već pune dvije sezone u Seriji A, ali ga Colina gura maksimalno.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
il vece pare za sudije pripreme?chily-rz je napisao/la:Da iduce godine vazelin na vrijeme spreme..M4kaveli je napisao/la: Ali nije Heynckes ni svjestan koliki je upravo motiv dao Barceloni.![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pozdrav za @Greivisa.
Kad vidim rezultat ankete zabrinut sam za inteligenciju članova foruma.
Btw Javi najbolji fudbaler na svijetu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Tema je Finale: Borussia Dortmund-Bayern Munchen, Bayern evropski prvak, toliko tema raznih za pisati ovdje, od igre, sudija, navijača bla bla blaaa, al' jok...pojedinci i dalje trube o Barci. Kako moćno. 
nedim1993 je napisao/la:![]()
![]()
e moj neutral kakve nebuloze pišeš, umjesto da si kakav navijač proslaviš, nešto već uradiš a ne ovde došao gluposti pisat i da se bacim NA balkon i da se ubijem
. Znate vi svi odlično da je dante zaslužio crveni, i da bi vjerovatno izgubili meč poslije, al jok.
[youtube][/youtube]
Šta ti znaš kakav sam ja navijač. Ko si ti da uopće mene spominješ ?
- Bayern@heart
- Kontakt:
pozdarv Greivis,Semir bvb,i ostala kompanija imat mahanje 

PotpisLBJ MVP je napisao/la:Pozdrav za @Greivisa.
Bayo prvak, ne mzoe bolje
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
I moralisti(hejteri) se nakupili na jednom mjestu.Ljubomora,zavist, mržnja.Ma svega ima ali nebitno je to, uživajte u tome ali titulu ne možete uzeti.Samo, svaka čast za Dortmundovce.Toliki komentari o suđenju a nijedan nema njihov 
P.S. @Greivis hvala ti od srca, očekujem isto i ubuduće
P.S. @Greivis hvala ti od srca, očekujem isto i ubuduće
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
mandraX je napisao/la: pojedinci i dalje trube o Barci. Kako moćno.
Jedino moćno ove sezone u vezi Barce je onih 7:0.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
E moj Charlie, drzi se ti kosarke.LBJ MVP je napisao/la:Pozdrav za @Greivisa.
Borussia pokazala da je bolja ekipa, al ne pobjedjuje uvijek bolji.
Jos sam bez love ostao, fuj.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ako Bog da i unucima cu prepricavat kako je nekad davno jedan klub primio sedam komada u polufinalumandraX je napisao/la: al' jok...pojedinci i dalje trube o Barci. Kako moćno.
Jedini način da ti ne budeš idiot je da u potpunosti prestaneš pisati na forumu.Neutral je napisao/la:@Zeman
Cry me a river, da uz Božiju pomoć. Ako ti toliko smeta, jednostavno zabiđi komentar i ne budi idiot![]()
NAPRIJED NARODE!
Kao da Gotze nije bio dovoljan, sad i na ovakav nacin od tog Bayerna izgubise finale. Tuzno brate preko svake mjere. Ne mogu opisati koliko mi ih je zao. Ipak cestitke Dortmundu za sve sto su pokazali. Nevjerovatno uzbudljiv tim.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Zeman je napisao/la:Jedini način da ti ne budeš idiot je da u potpunosti prestaneš pisati na forumu.Neutral je napisao/la:@Zeman
Cry me a river, da uz Božiju pomoć. Ako ti toliko smeta, jednostavno zabiđi komentar i ne budi idiot![]()
[youtube][/youtube]
Cry me a river ateistico
Hvala Bogu pa smo uzeli ovaj trofej, potpuno zasluženo. BvB je bio bolji prvih 25 minuta no ostalo je Bayern dominirao.
Hahahahahahaha kladio se na žutaljeGreivis je napisao/la:E moj Charlie, drzi se ti kosarke.LBJ MVP je napisao/la:Pozdrav za @Greivisa.
Borussia pokazala da je bolja ekipa, al ne pobjedjuje uvijek bolji.
Jos sam bez love ostao, fuj.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.