Jeste, ali Ranocchia je odigrao poprilično loše drugi dio sezone, po meni treba pokazati više da bi se kupovao, a kako igra Barzalji to bi značilo da bi Ranocchia sjedio na klupi sezonu ili dvije - nisam siguran da bi on bio presretan sa takvim statusom.IlCapitano je napisao/la:Gledaj, Barzagli polahko zalazi u godine, treba već tražiti zamjenu za njega, a gdje ćeš slađe nego uzeti smrtnim neprijateljima talenta u kojeg su se kleli a isti nije uspio dostići potencijal zbog truhlosti tog jadnog malog kluba...Genghis je napisao/la:Ne vidim potrebu za Rannochiom u Juventusu. Dobar je on igrač, ali nama ne treba u ovom trenutku, tako da sam poprilično indeferentan po tom pitanju.
Ranocchia je veći talent od Bonuccija, a od dolaska Contea smo vidjeli šta znači kvalitetan rad sa nekim ko ima i trun potencijala. Siguran sam da bi se sa Conteom Andrea razvio strašno.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
gojzerica
- Kontakt:
Što se tiče Serie A nekog od ovih igrača bih volio vidjeti u Juventusu:
Zuniga
Cuadrado
Pjanić tu i tamo..
Diakite
Belfodil
Ibarbo
Ariaudo (ali kao 4-5 štoper, naša škola)
Obiang za klupe
Dybala
Emeghara se ne čini loš
Benatia je bio dobar jedno vrijeme, ne znam kakav je sad
Zuniga
Cuadrado
Pjanić tu i tamo..
Diakite
Belfodil
Ibarbo
Obiang za klupe
Dybala
Emeghara se ne čini loš
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Ja bi volio da dovedemo Diamantia, naravno za razumnu cijenu, iz prostog razloga sto nam treba igrac koji je nepredvidiv, ovo sto danas imamo u napadu tacno znas kako i sta ce uradit izuzev Vucinica svaku 15 utakmicu sto naravno nije dovoljno dobro za nivo Juventusa.L'Avvocato je napisao/la:Finu ste raspravu pokrenuli. Ovdje se skoro u potpunosti slažem sa Principinom. Jedino što gotivim Diamantija pa ga cijenim više nego što zaslužujeAli nema govora da ga ne bi volio vidjeti u dresu Juventusa, puno toga bi nam doprinijeo u igri naprijed.
E sad, što se tiče Serije A, od igrača koje bi volio vidjeti u našem dresu tu su 5 igrača: El Sharaawy, De Sciglio, Allan, Hernanes i Pjanić. Međutim, poprilično su nerealne mete tako da se i ne nadam ostvarenju tih transfera.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
-
gojzerica
- Kontakt:
Bio veći talenat, ali nemaju oni više 19, 20 godina, Bonucci je izrastao u većeg igrača. (branim malo ljubimcaIlCapitano je napisao/la:Gledaj, Barzagli polahko zalazi u godine, treba već tražiti zamjenu za njega, a gdje ćeš slađe nego uzeti smrtnim neprijateljima talenta u kojeg su se kleli a isti nije uspio dostići potencijal zbog truhlosti tog jadnog malog kluba...Genghis je napisao/la:Ne vidim potrebu za Rannochiom u Juventusu. Dobar je on igrač, ali nama ne treba u ovom trenutku, tako da sam poprilično indeferentan po tom pitanju.
Ranocchia je veći talent od Bonuccija, a od dolaska Contea smo vidjeli šta znači kvalitetan rad sa nekim ko ima i trun potencijala. Siguran sam da bi se sa Conteom Andrea razvio strašno.
Odobrio bih dolazan Ranocchie jer Barza je ostario, trebat će nam kvalitetna zamjena.
ja nebih uzeo niakd nikoga iz italije jer stoka kad vidi da juve zeli igraca podupla cijenu ...
za pare koje bi dao za polovnjaka u italiji vani mozes dobiti duplo boljeg igraca
za pare koje bi dao za polovnjaka u italiji vani mozes dobiti duplo boljeg igraca
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
- EnzoFerrari
- Kontakt:
ne bi imao nikakav problem da dovedemo Bastu kao backupa, momak je strasno napredovao.gojzerica je napisao/la:Što se tiče Serie A nekog od ovih igrača bih volio vidjeti u Juventusu:
Zuniga
Cuadrado
Pjanić tu i tamo..
Diakite![]()
Belfodil
Ibarbo
Obiang za klupe
Dybala
Emeghara se ne čini loš
Zielinski iz Udina bi mogao bit stroj napadac.
p.s. izgleda da cemo se dobro pozabavit Ogbonom, nadam se da on moze Barzu mjenjat, ne znam sa kojom nogom je bolji tacno
To da je Ranocchia bio veći talenat od Bonnucia ste samo mogli čuti u Gazzeti i Mediasetu naravno jer sam dovoljno puta Bari gledao sa njima dvojicom, čak se protezala priča da Ranko ima "finije" noge što se pokazalo kao netačno.
Bonnuci je igrač kojeg ja često napadam, ali je on vrlo važan kotačić u našoj ekipi, jedan od endemskih stopera u svijetu jer koliko god se nekome ne dopadale njegove česte duge lopte, jedan je od onih koji zna da organizuje igru, a to je za 99% današnjih stopera misaona imenica. I dalje mislim da on nije ni blizu svog peaka i da će napredovati još, nešto poput najboljeg stopera svijeta - Barzaglia.
S tim u vezi, naravno da nisam za dovođenje stopera iz intera, a još više kada shvatim da bi isti taj Ranocchia bio u hijerarhijama ispred Caceresa koji ga može podučavati igri zvanoj fudbal, siguran sam da u iskrivljenom talijanskom sistemu bi on po automatizmu postao bitniji faktor od sjajnog urugvajca.
Ogbonna može proći, i da smo pametni da sa Torinom ostvarimo kontakt i damo im Mela, Zieglera ili koga već i dobijemo finog back-upa i budućeg prvotimca možda.
Meni se čini da je novinarima u Italiji malo dosadno pa nam serviraju ova imena, a mi se primamo.
Svakako su selili pola naših igrača, a stiglo nam je 15 napadača do sada.
Bonnuci je igrač kojeg ja često napadam, ali je on vrlo važan kotačić u našoj ekipi, jedan od endemskih stopera u svijetu jer koliko god se nekome ne dopadale njegove česte duge lopte, jedan je od onih koji zna da organizuje igru, a to je za 99% današnjih stopera misaona imenica. I dalje mislim da on nije ni blizu svog peaka i da će napredovati još, nešto poput najboljeg stopera svijeta - Barzaglia.
S tim u vezi, naravno da nisam za dovođenje stopera iz intera, a još više kada shvatim da bi isti taj Ranocchia bio u hijerarhijama ispred Caceresa koji ga može podučavati igri zvanoj fudbal, siguran sam da u iskrivljenom talijanskom sistemu bi on po automatizmu postao bitniji faktor od sjajnog urugvajca.
Ogbonna može proći, i da smo pametni da sa Torinom ostvarimo kontakt i damo im Mela, Zieglera ili koga već i dobijemo finog back-upa i budućeg prvotimca možda.
Meni se čini da je novinarima u Italiji malo dosadno pa nam serviraju ova imena, a mi se primamo.
Svakako su selili pola naših igrača, a stiglo nam je 15 napadača do sada.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Ma novine u Italiji su smeće, eno i danas naslovi i clanci gdje je prica oko Jovetića zasnovana na rijecima Elkana, a covjek to nikad nije rekao, a oni i dalje ko da je narod glup pisu tu recenicu.Gomila debila predvodjena onim toalet papirom.
Ljudi moraju zarađivati,pa makar na nebulozama i lažima
Ja imam osjećaj da ćemo imati dobar prelazni rok
Ja imam osjećaj da ćemo imati dobar prelazni rok
Ja te volim, volim Željo..
- EnzoFerrari
- Kontakt:
I ja sam tog misljenja, samo mi ocekujemo da sve igrace sad kupimo a prelazni rok traje jos 3 mjeseca
Mislim da napad treba odmah "rjesit", a ostalo ako treba cekat povoljnu priliku i do 31.8.
Mislim da napad treba odmah "rjesit", a ostalo ako treba cekat povoljnu priliku i do 31.8.
Najjača odbrana na svijetu na čelu sa najboljim stoperom planete, doktorom Andreom Barzagliem:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Još jedna današnja vijest, Arsenal želi Pogbu.EnzoFerrari je napisao/la:Ma novine u Italiji su smeće, eno i danas naslovi i clanci gdje je prica oko Jovetića zasnovana na rijecima Elkana, a covjek to nikad nije rekao, a oni i dalje ko da je narod glup pisu tu recenicu.Gomila debila predvodjena onim toalet papirom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- donCorleone1892
- Kontakt:
Guinness International Champions Cup in America
AC Milan, Inter, Juventus, Real Madrid, Valencia, Everton,Juventus and LA Galaxy in the competition.
- IlCapitano
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
Od 27. Jula do 7 Augusta.
Trebalo bi biti jako zanimljivo, volim ovakve stvari.
Trebalo bi biti jako zanimljivo, volim ovakve stvari.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Citam La Stampa pise da smo postigli kao nekakav dogovor sa Jovetićem u vezi plate, a gazzetta da se Ramadani sa Praticijem sinoc na finalu kratko sastao.Dakle kuha se.
p.s. Jel ovo gore Conte trazi zvaku od Fergusona
p.s. Jel ovo gore Conte trazi zvaku od Fergusona
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma Joveta je naš, to je 90% sigurno, samo još sitinice da se riješe.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Odlicno, dobre pripremeIlCapitano je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.