Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
navijam za Lazio al imam osjecaj da ce Roma pobijedit,,uvijek se oni u derbyju izvuku,,,Lazio povede a ovi izjednace,,,a zanima me dres sa srebrnom zvjezdicom 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
EnzoFerrari je napisao/la: Neobrazovani likovi ne kontaju da osvajanje Serie A, domaceg prvenstva je podloga i osnova bez koje se skoro ne moze osvojit Europa, tj.biti redovno u vrhu za osvajanje, al od ignoranata ne mozes puno vise ocekivat da shvate osnovne postavke finansijskog poslovanja i stvaranja plodnog tla recimo kao kod Bayerna za konstantnu borbu u Europi, jer bez redovnog osvajanja domaceg prvenstva u Europi mozes samo ponekad bljesnut pa ako osvojis osvojis.
Ne bih za sebe rekao da sam neobrazovan, ali ova tza ti je u najmanju ruku smesna. Kada se pogleda ko je sve osvajao LS od kada je igraju 3. i 4. plasirani klubovi iz najjacih liga, vise ima osvajaca koji nisu bili sampioni svojih zemalja u prethodnim sezonama, no onih koji su tituli nacionalnog prvaka dodali i LS.
Npr.: MUTD 1999; Real 2000; Milan 2003 i 2007, oba puta bez titule u prethodnim sezonama; Liverpool 2005e; Barcelona 2009; Chelsea u prethodnoj; Bayern u ovoj sezoni... garant ima jos neka ekip, koje ne mogu da se setim.
Poenta je da je filosofija Juventusa uvek prvo bila osvojiti Italiju, a u Evropi sistem "daj sta das - dobro nam je", a da se to sve pravda nekim visim ciljevima i sl. U realnosti su evrotrofeji uvek bili znacajniji od domacih.
ma sa zvjezdicom ili bez nje, isti je .. onako gofnarskiadointer je napisao/la:zanima me dres sa srebrnom zvjezdicom
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
islo se vise za zvjezdicu 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
JTS je napisao/la:ma sa zvjezdicom ili bez nje, isti je .. onako gofnarskiadointer je napisao/la:zanima me dres sa srebrnom zvjezdicom
zbog Pjanica simpatije su na strani Rome sutra
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ljudi, ima tema za kup, tamo pišite. Nemoj da vas bijem

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
ovo da stranac procita pao bi u nesvjestYucca je napisao/la: jedan drugog njih trojica![]()
Pogodit ce ih kad izgubeJTS je napisao/la:igrači Lazija dobili prijetnje preko telefona da moraju izgubiti derby, al' nije ih to pogodilo
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Pa neces za one ****,lacijali ce se jos nacekati da stave srebrnu zvjezdicu na dresYucca je napisao/la:JTS je napisao/la:ma sa zvjezdicom ili bez nje, isti je .. onako gofnarskiadointer je napisao/la:zanima me dres sa srebrnom zvjezdicom
![]()
![]()
![]()
dobar
![]()
zbog Pjanica simpatije su na strani Rome sutra
how yes noManuel je napisao/la:Pogodit ce ih kad izgubeJTS je napisao/la:igrači Lazija dobili prijetnje preko telefona da moraju izgubiti derby, al' nije ih to pogodilo![]()
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
hahahahahJTS je napisao/la:how yes noManuel je napisao/la:Pogodit ce ih kad izgubeJTS je napisao/la:igrači Lazija dobili prijetnje preko telefona da moraju izgubiti derby, al' nije ih to pogodilo![]()
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Bolan bolan ko je tebi sta reko i ko se tebi obratio.MaGiCa je napisao/la:EnzoFerrari je napisao/la: Neobrazovani likovi ne kontaju da osvajanje Serie A, domaceg prvenstva je podloga i osnova bez koje se skoro ne moze osvojit Europa, tj.biti redovno u vrhu za osvajanje, al od ignoranata ne mozes puno vise ocekivat da shvate osnovne postavke finansijskog poslovanja i stvaranja plodnog tla recimo kao kod Bayerna za konstantnu borbu u Europi, jer bez redovnog osvajanja domaceg prvenstva u Europi mozes samo ponekad bljesnut pa ako osvojis osvojis.
Ne bih za sebe rekao da sam neobrazovan, ali ova tza ti je u najmanju ruku smesna. Kada se pogleda ko je sve osvajao LS od kada je igraju 3. i 4. plasirani klubovi iz najjacih liga, vise ima osvajaca koji nisu bili sampioni svojih zemalja u prethodnim sezonama, no onih koji su tituli nacionalnog prvaka dodali i LS.
Npr.: MUTD 1999; Real 2000; Milan 2003 i 2007, oba puta bez titule u prethodnim sezonama; Liverpool 2005e; Barcelona 2009; Chelsea u prethodnoj; Bayern u ovoj sezoni... garant ima jos neka ekip, koje ne mogu da se setim.
Poenta je da je filosofija Juventusa uvek prvo bila osvojiti Italiju, a u Evropi sistem "daj sta das - dobro nam je", a da se to sve pravda nekim visim ciljevima i sl. U realnosti su evrotrofeji uvek bili znacajniji od domacih.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Ne ne, vjerovatno je mislio na mene
Blago tebi na osnovu čega procjenjuješ ko je koliko obrazovan, to dovoljno govori o tebi a ne o drugima
Vama onda i ne treba LP
Vama onda i ne treba LP
Il Club più titolato al mondo!
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Koji k se onda javljas kad ja spominjem da je Serie A za mene prioritet, a ti sav intelektualno nadvisen sklapas recenicu koju ni dugogodisnji akademik ne bi sastavio, dovoljno za mene da vidim koliko si obrazovan.
Po tvojoj logici niko na forumu nebi trebao komentirati tuđe postove
Sto se tiče obrazovanja, kulture i ostalih za tebe misaonih imenica dovoljno si rekao u prethodnom postu, tako da ću se suzdržati od dalje rasprave.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Da bogdom mozes sta napisat intelektualno, vrijedno divljenja, ti bi napisao, al mislim da je bolje da se drzis prostoprosirenih recenica i siromasnih postova kao onaj kojim si zapoceo ovo.Slazem se da se trebas suzdrzat dalje rasprave jer nisi bio dio iste od samog pocetka, al eto prevari te mozak pa napisa citavu jednu recenicu vrijednu divljenja profesora sa Sanforda, jos doda smajli da upotpunis svu velicinu sklopljenog remek djela preko pozlacene tastature koju si dobio kao vanredni profesor na Sorboni.muxa je napisao/la:Po tvojoj logici niko na forumu nebi trebao komentirati tuđe postoveSto se tiče obrazovanja, kulture i ostalih za tebe misaonih imenica dovoljno si rekao u prethodnom postu, tako da ću se suzdržati od dalje rasprave.
Da ti nije Enzo "Nedo*ebani Lobotomac" Giovanni nešto u rodu?EnzoFerrari je napisao/la:cuj istraga u jbenom tijeku, kad je to na sudu davno dobilo epilog, kad je world health organization davno jos dok si bio u pelenama odradilo istragu.Koji pacenici, cim Juve osvoji sta ponavljaju se davno zavrsene stvari, joj crknite od muke, zato i kazem Serie A prioritet, samo da vam ga ceramo svake godine da patite.Da vas fata padavica ko Jonatana, od silne iskompleksiranosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.