FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
gdje god da igras ti... Uvijek tu smo mi... Tebi pjevamo... AJDE SAMO ZABIJ GOO... nanana...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Hihihih dragi ste mi i jedni i drugi.Za Sarajevo sam o malena navijo jos od onih zlatnih vremena sa Susicem i Pasicem...a Borac mi je drag ne samo sto je iz mog kraja...jednostavno Borac je ok.klub,klub u kojem ima mjesta za svakog,bez obzira na vjeru ili naciju...
Zato sutra nek pobijedi bolji.Pozdravite mi Banjalucanke,nadam se da ce i njih sutra biti dosta na utakmici...
Zato sutra nek pobijedi bolji.Pozdravite mi Banjalucanke,nadam se da ce i njih sutra biti dosta na utakmici...

adnan_hz je napisao/la:gdje god da igras ti... Uvijek tu smo mi... Tebi pjevamo... AJDE SAMO ZABIJ GOO... nanana...
Jedan grad jedan tim F.K.SARAJEVO
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ako Bog da nadajmo se dobrom rezultatudzane_sa je napisao/la:adnan_hz je napisao/la:gdje god da igras ti... Uvijek tu smo mi... Tebi pjevamo... AJDE SAMO ZABIJ GOO... nanana...
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
- Kontakt:
NADA UMIRE POSLJEDNJAFK Sarajevo je napisao/la:Ako Bog da nadajmo se dobrom rezultatudzane_sa je napisao/la:adnan_hz je napisao/la:gdje god da igras ti... Uvijek tu smo mi... Tebi pjevamo... AJDE SAMO ZABIJ GOO... nanana...

TREĆI PUT ČASTIMO
- bistrikboy
- Kontakt:
Prestanite spammat temu,imate temu o FKS!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
tatamata je napisao/la:A sto se zakuvalo na ovoj temi!Samo da sutra ne bude kise....Posto danas curi nesto...
Mislim nije zbog mene,ali zao mi Hordi da dodju cak iz Sarajeva,pokisnu ko misevi,izgube 3:0 i odu mokri kuci placuci!

-
- Kontakt:
trening je u 4 danas ko moze neka dodje,.kisa nas nemoze i nesmije spreciti
i dalje do iznemoglosti

Pazi ovog specijalca napisa Sarajevo na ćirilici vidi se odma da provociraZarulja je napisao/la:Hinjski - Uski X
Borac - Capajebo X
zivi bili pa vidjeli...

Zadnja izmjena: lešinar, dana/u 28 nov 2009, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
hahahahaha nasmijame covjek do bola hinjski-uski borac-capajebo hahaha da napises sarajevo na cirilici mozes i sa latinicomlešinar je napisao/la:Pazi ovog specijalca napisa Sarajevo na ćirilici!Zarulja je napisao/la:Hinjski - Uski X
Borac - Capajebo X
zivi bili pa vidjeli...
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Samo da je nekog' prepucavanja ,, ko sve danas ima interenet 

Slažem senime_tm87 je napisao/la:Samo da je nekog' prepucavanja ,, ko sve danas ima interenet

Gdje god dodjemo digne se cijeli grad na noge ipak nedolaze evropske ekipe svaki dan
ne stize svaki dan evropski velikan 
vjerujem da cete cak privuci priblizno gledalaca kao zrinjski kad je bilo 13000...doduse,necete uspjeti bas toliko,ali bar priblizno ce doci da pogleda velikana

vjerujem da cete cak privuci priblizno gledalaca kao zrinjski kad je bilo 13000...doduse,necete uspjeti bas toliko,ali bar priblizno ce doci da pogleda velikana

ljudi, istok grmi....
Kakva atmosfra na treningu, 80 posto premijerligaša, ovoliko ljudi nema ni na utakmici...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
i ti pretjera....bilo 300 ljudiVB 1987 je napisao/la:Kakva atmosfra na treningu, 80 posto premijerligaša, ovoliko ljudi nema ni na utakmici...
TREĆI PUT ČASTIMO
-
- Kontakt:
Pa nedolazi svaki dan Sarajevo 

-
- Kontakt:
jeste vi neki optereceni ljudi....nije to zbog vas debili,nego zbog mogucnosti da se osvoji titulaultra@rajvosa je napisao/la:Pa nedolazi svaki dan Sarajevo

TREĆI PUT ČASTIMO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.